SanDisk atmiņas karte SDXC 64GB Extreme 90MB/s V30

Pamatinformācija

  • SDXC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 64 GB 
  • 90 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 40 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes foto un Full HD, 3D, 4K video 

Prece ir arhivēta

Ātrāka veiktspēja un lejupielādes
Ar rakstīšanas ātrumiem līdz 40 MB/sek. šī karte atbrīvo pilnu jūsu kameras uzņemšanas potenciālu. Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz tādas uzlabotas funkcijas kā ātras darbības uzņēmumi, sērijveida uzņemšanas režīms un vairāku kadru uzņemšana sekundē. Fotoattēli tiek ierakstīti kartē gandrīz nekavējoties, tāpēc jūs varēsit uzņemt vislabāko kadru un ietaupīt laiku, pārvietojot to visu no savas kameras uz datoru.

Atmiņas ietilpība augstas izšķirtspējas fotoattēliem un video
Pateicoties atmiņas ietilpībai 64 GB, SanDisk Extreme UHS-I karte piedāvā pietiekami daudz vietas tūkstošiem augstas izšķirtspējas fotoattēlu. Šī karte spēj ietilpināt apjomīgus attēlu formātus, piemēram, RAW un JPEG, un nodrošina arī daudz brīvas vietas Full HD videoierakstiem. 


4K un Full HD video ierakstīšana
Saderības klase 10, UHS ātruma klase 3 (U3) un video ieraksta ātruma klase V30 sniedz jums iespēju ierakstīt 4K Ultra HD, kino kvalitātes 3D un Full HD (1080p) video, kas pieprasa lielāku veiktspēju, nekā to spēj piedāvāt parastās kartes. Šīs kartes uzlabotais minimālais nepārtrauktās rakstīšanas ātrums palīdz nodrošināties pret datu nozaudēšanu ieraksta laikā, samazinot kadru zudumus un attēla raustīšanos.

Kļūdu korekcija uzlabotai uzticamībai
Pateicoties progresīvai kļūdu labojoša koda programmai, šī SanDisk Extreme UHS-I SDHC karte palīdz samazināt iespējamo kļūdu rašanos datu saglabāšanas un atgūšanas laikā. Šādi tiek novērsti potenciāli datu bojājumi, nodrošinot augstu datu integritāti.

Lieli datu pārraides ātrumi īsākiem augšupielādes laikiem
SanDisk Extreme UHS-I SDXC kartes lepojas ar lasīšanas ātrumu līdz 90 MB/sek., tāpēc varat ātri pārsūtīt fotoattēlus un video uz savu datoru. Tas nozīmē, ka mazāk laika pavadīsit augšupielādējot fotoattēlus, bet vairāk — rediģējot, saglabājot un kopīgojot.

Izturīgs dizains
Izstrādāta un testēta, lai izturētu skarbus lietošanas apstākļus, šī 64 GB atmiņas ietilpības karte ir ūdens, triecienu un rentgenstaru droša. Tā darbojas gaisa temperatūras diapazonā no -25 ºC līdz 85 ºC, tāpēc varat strādāt gandrīz jebkuros klimatiskajos apstākļos.   

Programmatūra RescuePRO 
Programmatūra SanDisk RescuePRO un RescuePRO Deluxe ir datņu un datu atgūšanas produkti, kas paredzēti izdzēsto datņu atgūšanai no visa veida digitālajiem medijiem.

Specifikācijas

Svars
2 g
Atmiņas kartes platforma
Secure Digital
Atmiņas kartes tips
SDXC
Atmiņas kartes formas faktors
Standarts SD
Kopnes interfeiss
SDHC UHS-I
Ātruma klase
UHS U3
Ietilpība
64 GB
Ierakstīšanas ātrums
40 MB/s
Lasīšanas ātrums
90 MB/s
Barošanas avots
2,7 – 3,6 V
Darba temperatūra
-25 – 85 °C
Uzglabāšanas temperatūra
-40 – 85 °C
Savietojamība
Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Izmēri
32 × 24 × 2.1 mm

Izmēri un svars

Bruto svars
0.016 kg

Produktu kodi

EAN
619659147082
0619659147082
Ražotāja kods
SDSDXVE-064G-GNCIN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt