DJI Mavic 2 akumulatora lādētājs (Part3)

Pamatinformācija

  • DJI Mavic 2 akumulatora lādētājs
  • 60 W nominālā jauda
  • Uzlādes laiks: 90 min.
  • Lādē baterijas un tālvadības pulti
  • Komplektā neietilpst AC kabelis

Prece ir arhivēta

Turiet savus aksesuārus un mobilās ierīces pilnībā uzlādētas ar šo DJI Mavic 2 akumulatora lādētāju. Nodrošinot maks. izejas jaudu 60 W un vairākas uzlādes pieslēgvietas, šis lādētājs spēj vienlaicīgi uzlādēt Mavic 2 akumulatoru un tālvadības pulti. To var arī izmantot citu mobilo ierīču, piemēram, viedtālruņu un planšetdatoru, lādēšanai. Lādētājs ir aprīkots ar DJI uzlādes, USB Type‑A un micro‑USB pieslēgvietu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šim lādētājam nepieciešams DJI Power Adapter AC kabelis, kas nav iekļauts komplektā.   

Ieejas strāva

Ieejas spriegums
100 – 240 V, 50/60 Hz

Izejas strāva

Izejas spriegums
17,6 V
17 V
Izejas jauda
3410 mA
3530 mA

Vispārīgi

Savietojamība
DJI Mavic 2 Pro
DJI Mavic 2 Zoom
Indikators
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
6958265175671
Ražotāja kods
CP.MA.00000039.01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt