DJI Mavic Pro akumulators (Part 26)

Pamatinformācija

  • Jaudīgs 3830 mAh litija polimēru akumulators
  • Papildu akumulators nodrošina ilgāku lidojuma laiku
  • 4 LED indikatori
  • Integrēta barošanas pārvaldība
  • Savietojams ar DJI Mavic Pro

Prece ir arhivēta

Šim inteliģentajam lidojuma akumulatoram, kas paredzēts DJI Mavic, ir pašam sava integrēta akumulatora pārvaldības sistēma, kas ņem vērā it visu, sākot no atlikušā sprieguma, izmantotās jaudas, temperatūras un daudz ko citu, lai aprēķinātu atlikušo lidojuma laiku, un jūs vienmēr zinātu, kad jālido mājup. Tas ir arī aprīkots ar virkni aizsardzības mehānismu, lai novērstu pārlādi vai pārizlādi, kas abos gadījumos var sabojāt litija polimēru akumulatoru. Novietojot ilgākai uzglabāšanai, litija polimēru akumulatoriem jābūt uzlādētiem tikai par 50%. Lielāka vai mazāka uzlāde var izraisīt paliekošu bojājumu. Kad netiek izmantoti, DJI inteliģentie lidojuma akumulatori zaudē savu jaudu līdz 50%, lai saglabātu labus tehniskos parametrus.

Kameru akumulatori

Savietojamība
DJI Mavic Pro
Akumulatora tips
LiPo 3S
Ietilpība
3830 mAh
Spriegums
11,4 V
Piemērota uzlādes ierīce
DJI Mavic Pro lādētājs līdz 100 W

Produktu kodi

EAN
6958265134579
Ražotāja kods
CP.PT.000587

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt