Manfrotto mugursoma Aviator Hover-25 (MB AV-BP-H-25)

Pamatinformācija

  • Izturīga mugursoma jūsu piedzīvojumiem
  • Nodalījumi DJI Mavic un DJI Osmo
  • Izolēta kabata akumulatoriem
  • Planšetdatora kabata 10 collu ierīcēm
  • Ūdeni atgrūdoša ārējā virsma un lietus pārsegs

Prece ir arhivēta

Hover-25 ir par 100% āra piedzīvojumiem gatava profesionāla mugursoma, kas pasargā visu nepieciešamo aktīvai dienai, tai skaitā DJI Mavic un OSMO. Tā ir pilnībā savietojama ar DJI Mavic Pro Platinum. Speciālajām Mavic un OSMO kabatām varat ātri piekļūt, nenoliekot somu zemē. OSMO kabatā var ietilpināt kā OSMO, tā arī OSMO Mobile.

Šī soma ir apgādāta ar izolētu kabatu, kas ļauj droši uzglabāt divus akumulatorus, savukārt vēl četrus akumulatorus ir iespējams izvietot rāvējslēdzēja kabatā somas augšpusē.

Slavenā Manfrotto aizsardzības sistēma aizsargā vadības sviras un stingri notur stabilizācijas iekārtas kustīgās daļas. Somas sānos ir iespējams piestiprināt nelielu statīvu vai selfiju kātu vēl stabilākiem uzņēmumiem. Piloti var arī droši uzglabāt savu 10 collu planšetdatoru speciālā nodalījumā, bet personīgās mantas ir organizētas un ērti pārskatāmas.

Šī mugursoma ir izgatavota no ārkārtīgi izturīgiem āram piemērotiem materiāliem, un tai ir pievilcīgs minimālistisks izskats. Muguras panelis ar tīkliņu nodrošina labu ventilāciju. Komplektā ir arī iekļauts lietus pārsegs vētrainu laikapstākļu gadījumā. Ja drona vietā vēlaties pārnēsāt kameru, drona kabatu ir iespējams pārvērst kompaktās sistēmas kameras nodalījumā, kas spēj ietilpināt vienu kameras korpusu un divus objektīvus. Vai arī nēsājiet to kā ikdienas mugursomu.   

Izmēri un svars

Bruto svars
1.485 kg
Neto svars
1.475 kg
Izcelsmes valsts
Vietnam

Produktu kodi

EAN
8024221673432
719821418429
Ražotāja kods
MB AV-BP-H-25
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt