Amazon Kindle Paperwhite 2015 WiFi

Pamatinformācija

  • 6 collu Carta E Ink 300 ppi skārienekrāns
  • Adaptīvais priekšējais apgaismojums — nenogurdina acis
  • Aprīkots ar Wi‑Fi savienojumu un 4GB iekšējo atmiņu
  • Ar vienu uzlādi darbojas līdz 6 nedēļām
  • Sver tikai 205 gramus

Prece ir arhivēta

Pilnīgi jauns Kindle Paperwhite
Pilnīgi jaunajam Kindle Paperwhite ir uzlabots augstas izšķirtspējas 300 ppi displejs ar divreiz lielāku pikseļu skaitu nekā iepriekšējās paaudzes modelim, lai nodrošinātu skaidrāku un asāku tekstu. Neviens cits e‑lasītājs nepiedāvā augstākas izšķirtspējas displeju. Atšķirībā no atstarojošajiem planšetdatoru un viedtālruņu ekrāniem, Kindle Paperwhite lasīt ir tikpat ērti kā papīra grāmatu. Tas novirza gaismu uz displeja virsmu, izmantojot iebūvēto priekšējo apgaismojumu, — pretēji planšetdatoriem ar aizmugurgaismojumu, kas spīdina gaismu jūsu acīs, — tādēļ varat stundām ilgi ērti lasīt, neizjūtot acu nogurumu. Pielāgojiet sava ekrāna spilgtumu teicamai lasīšanai jebkuros apgaismojuma apstākļos.  

Lasīt ir tikpat ērti kā papīra grāmatu
Izbaudiet tekstu, ko lasīt ir tikpat ērti kā apdrukātu papīra lapu. Visi fonti ir koriģēti pikseļu līmenī ar rokām, lai nodrošinātu maksimālu salasāmību. Pievienojiet piezīmes uz lapu malām, kuras varat rediģēt, dzēst vai pat eksportēt no savas ierīces uz datoru. Kopīgojiet izceltās sadaļas un nozīmīgos citātus sociālajā vietnē Facebook, Twitter un Goodreads un skatiet fragmentus, kurus visbiežāk atzīmējuši citi Kindle lasītāji. Pārvietojieties, nepazaudējot vietu, kurā iepriekšējā reizē apstājāties lasīt. Izmantojot funkciju Page Flip, varat šķirstīt lapu pēc lapas, nodaļu pēc nodaļas vai pat pārlēkt uz beigām, lai ieskatītos notikumu atrisinājumā, nepazaudējot vietu, kurā apstājāties lasīt. Tā kā Kindle Paperwhite ir vieglāks par brošētu grāmatu, varat to ērti turēt vienā rokā tajos brīžos, kad nevarat nolikt grāmatu malā.


Veiciet uzlādi vienreiz mēnesī un izveidojiet savienojumu bez vadiem
Kindle Paperwhite neatstās jūs piesietu pie kontaktrozetes. Viena uzlāde nodrošina darbību līdz sešām nedēļām (balstīts uz lasīšanas laiku pusstunda dienā ar izslēgtu bezvadu funkciju un apgaismojuma iestatījumu: desmit). Turklāt jaunākie grāmatu nosaukumi un arhivētā informācija ir tikai vienkārša savienojuma attālumā. Viegli izveidojiet savienojumu ar savu mājas Wi‑Fi tīklu vai Wi‑Fi tīklājiem, esot ceļā.      

Ekrāns

Ekrāna izmērs
6,0"
Ekrāna tips
Carta E Ink
Pelēkā nokrāsas
16
Displeja apgaismojums
Priekšējais apgaismojums
Punktu skaits uz collu (DPI)
300 ppi
Ekrāna virsma
Matēta
Skārienekrāns

Atmiņa

Iebūvētā atmiņa
4 GB

Savienojamība

Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Mobilais internets
USB
microUSB 2.0

Failu formāti

Teksts
AZW3 (Kindle Format 8)
AZW (Kindle)
TXT
PRC (MOBI)
PDF
HTML
DOC
DOCX
Attēli
JPEG
GIF
PNG

Akumulators

Izturība
Līdz 6 nedēļām
Uzlāde
Caur microUSB ligzdu
Uzlādes laiks
4 stundas

Citi

Krāsa
Melna / sudrabota
Korpusa materiāls
Magnijs
Platums (mm)
117
Augstums (mm)
169
Dziļums (mm)
9,1
Svars (g)
205
Iepakojumā ietilpst
E-lasītājs
microUSB kabelis

Produktu kodi

EAN
848719056594
0848719056099
0848719056594
848719056099

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt