Omega ceļojumu strāvas adapteris 4 vienā USB, melns (43354)

Pamatinformācija

  • Kompakts risinājums aktīviem ceļotājiem
  • 4 spraudņi un kontaktligzdas vienā adapterī
  • Piemērots lietošanai jebkurā kontinentā
  • 2 USB pieslēgvietas USB ierīču uzlādei
  • Kompakts dizains ērtai pārnēsāšanai

Prece ir arhivēta

Šis adapteris apvieno četru veidu kontaktligzdu/spraudņu adapterus vienā izsmalcinātā ierīcē. Neatkarīgi no tā, kurp dodaties: Ķīna, Lielbritānija, Singapūra, Taizeme, Austrālija, Eiropa, ASV vai Japāna — ar šo ierīci jums vairs nebūs jāuztraucas par sava piezīmjdatora pievienošanu elektriskajam tīklam. Adapteris ir aprīkots ar divām USB ligzdām.
Omega OTRA1 — viens adapteris visiem piedzīvojumiem! 

Šis strāvas adapteris ir kompakta viengabala ierīce, kas apvieno sevī četrus starptautiskos adapterus un ir apgādāta ar drošības slēdža aizsardzību, strāvas indikatoru un pārsprieguma aizsargu. Ierīces spraudņi ir savietojami ar kontaktligzdām Eiropā, Lielbritānijā, ASV, Ķīnā, Japānā, Austrālijā, Spānijā un teju jebkurā citā pasaules valstī. 

Tas ļauj jums vienkārši pievienot savas ierīces elektriskajam tīklam bez papildu adaptera nepieciešamības. Turklāt, lietojot Omega ceļojumu strāvas adapteri, jūsu ierīces ir aizsargātas pret pārspriegumu.

Uzmanību: šī ierīce NEKONVERTĒ spriegumu. Pirms adaptera lietošanas pārliecinieties, ka kontaktligzdā ir ierīcei atbilstošs spriegums, lai izvairītos no iespējamiem zaudējumiem. 


Izmēri: 75 × 48 × 40 mm
Svars: 95 g

Adapteris

Spraudņu tipi
Euro
UK
ASV / Japāna
Austrālija / Ķīna
Rozešu tipi
Euro
UK
ASV / Japāna
Austrālija / Ķīna
Pārsprieguma aizsardzība
Indikators

Vispārīgi

Garums (mm)
75
Platums (mm)
40
Dziļums (mm)
48
Svars
95 g

Izmēri un svars

Bruto svars
0.148 kg
Iepakojuma platums
7.8 cm
Iepakojuma augstums
7.8 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
5907595433549
Ražotāja kods
43354

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt