Jobo chemistry kit C-41 Color Negative 2.5L

89,99 €

18 € / L

Pamatinformācija

  • All-in-one film developing chemistry kit
  • Color negative developer
  • Perfect for C-41 processing
  • Allows you to develop up to 40 rolls of film
  • 2.5 L kit

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

The Jobo chemistry kit for color negative film will allow you to achieve exactly the look that you would be expecting from the film emulsion of your choice.

In order to maximise the longevity of the chemistry of the 2.5 L kit, Jobo offers the classic 3-Bath process. This means that bleach is a separate processing step from fixer. When applied with constant agitation and precise temperature in a JOBO processor you will get the optimum your film has to offer. With absolutely no loss of color or detail.
  • C-41 color negative developer
  • 2.5 liter kit for developing up to 40 rolls of film
  • Kit includes all the chemistry you need
  • Highest quality

Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Produktu kodi

EAN
4022124092408
Ražotāja kods
9240

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt