Google Chromecast Ultra 4K, melns

Pamatinformācija

  • Pārvērtiet jebkuru televizoru ar HDMI pieslēgvietu SmartTV
  • Straumējiet medijus no dažādiem pakalpojumiem
  • Spoguļojiet savas Android ierīces ekrānu lielajā televizorā
  • 1080p video izeja
  • Iebūvēts bezvadu savienojums

Prece ir arhivēta

Straumējiet izklaidi 4K Ultra HD un HDR kvalitātē
Chromecast Ultra, televizora HDMI portam pieslēdzama straumēšanas ierīce, nodrošina ātru, uzticamu 4K video ar minimālu aizturi un vienmērīgu pārraidi. Izmantojiet savu iPhone®, iPad®, Android ierīci vai klēpjdatoru, lai straumētu video no tūkstošiem lietotņu ar straumēšanas (Cast) funkcijas atbalstu.    

4K video un daudz kas cits jūsu televizorā
Ar Chromecast Ultra jūsu mobilā ierīce pārvēršas par pulti. Ērti kontrolējiet sava televizora saturu no jebkuras vietas mājoklī.

  • Turpiniet izmantot savu mobilo ierīci, nepārtraucot atskaņojamo saturu un nepārslogojot akumulatoru
  • Pieskarieties Cast pogai, lai skatītu saturu uz lielā ekrāna
  • Atveriet jau zināmās lietotnes — nav nepieciešamas jaunas piereģistrēšanās vai lejupielādes


Neierobežota izklaide
Izvēlieties no 4K iespējotām lietotnēm, piemēram, Netflix un YouTube, vai pārlūkojiet vairāk nekā 200 000 TV šovu un filmu, 30 milj. dziesmu, spēles un daudz ko citu. Izmantojiet virkni bezmaksas, abonementa vai maksas satura iespēju jau zināmajās lietotnēs un atklājiet sev tūkstošiem jaunu. 

Satriecoša attēla kvalitāte
Izbaudiet asāku attēlu, izteiksmīgākas krāsas un vienmērīgāku video, straumējot saturu kvalitātē līdz 4K uz 4K televizoru ar Chromecast Ultra. Vienalga, vai jums ir 4K vai HD televizors, Chromecast Ultra ir aprīkots ar ātrāku centrālo procesoru un  automātiski optimizē saturu labākajai iespējamai attēla kvalitātei.

Mazs izmērs. Liela jauda
Televīzijas pārraides tiek atskaņotas ātrāk, gludāk un stabilāk. Pat ja jūsu Wi‑Fi tīkls neatbilst 4K prasībām, Chromecast Ultra nāk komplektā ar tīkla Ethernet adapteri, ļaujot izbaudīt vienmērīgāku straumēšanu caur savienojumu ar vadu.

Kas padara šo ierīci tik īpašu?
Chromecast Ultra ļauj jums iegūt vislabāko darbības veiktspēju no sava 4K televizora. Straumējiet ātrāk, vienmērīgāk un stabilāk, tai pat laikā izbaudot visas esošās Chromecast iespējas.

Vienkārši pasakiet, lai atskaņotu
Izveidojiet pāra savienojumu starp Chromecast Ultra un jebkuru Google Home ierīci un straumējiet izklaidi, vienkārši pasakot.

Produktu kodi

EAN
811571018284
0811571018314
811571018314
811571018345
811571018895

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt