FURREAL Interaktīvais dzīvnieciņš Wag-a-lots, Kaķēns

37,99 €

Pamatinformācija

1 mājdzīvnieks, 1 neizgreznots (3 daļu) pavadiņš, 1 norādījums
Iepazīstinām ar interaktīvo furReal rotaļu kaķēnu, kas būs mīlīgs pavadonis bērniem! Šim kaķēnam ir divdaļīga noņemama pavadiņa, lai varētu viņu izvest pastaigā pa grīdu. Kad jūs to stumjat aiz pavadiņas, tas lēkājošā solī virzās uz priekšu un mīlīgi šūpo galvu. Pastaigas laikā tas izdod reālistiskas dzīvnieku skaņas un citus uzjautrinošus trokšņus lielākai jautrībai. Šī ir burvīga interaktīva rotaļlieta – kaķēns, ar kuru varat doties pastaigās, izmantojot noņemamo pavadiņu. Tā būs brīnišķīga dāvana dzimšanas dienā dzīvnieku mīļotājiem no 4 gadu vecuma, svētkos vai kādā īpašā notikumā. Šī versija ir jaunā Regdola šķirne. Rotaļlieta atskaņo jautrus kaķēnu skaņu efektus, dodas atsperīgā gaitā un šūpo asti. Kāpēc gan nedoties jaukā pastaigā pa māju ar savu jauno pūkaino draugu? BRĪDINĀJUMI! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam - satur sīkas detaļas (nosmakšanas/aizrīšanās risks). Nepieciešamas 3 x LR44 baterijas. Baterijas iekļautas komplektā. Komplektā iekļautas pagaidu baterijas izmēģinājuma funkcijai. Baterijas ir sīki priekšmeti. Bateriju nomaiņu ir jāveic pieaugušajiem. Ņemiet vērā (+/-) polaritātes apzīmējumu bateriju nodalījumā. Pareizi izņemiet vecās baterijas no rotaļlietas. Izmetiet izmantotās baterijas atbilstoši noteikumiem. Ilgākas uzglabāšanas laikā baterijas izņemiet ārā. Izmantojiet tikai ieteiktā veida baterijas vai tām līdzvērtīgas. Nemetiet baterijas ugunī, jo baterijas var eksplodēt un var rasties noplūde. Neizmantojiet vienlaicīgi vecas un jaunas baterijas vai dažāda veida baterijas (t. i. , sārmu/standarta/uzlādējamas). Uzlādējamu bateriju lietošana nav ieteicama, jo iespējama darbības pasliktināšanās. Uzlādējamās baterijas uzlādē tikai pieaugušo uzraudzībā. Atkārtoti izmantojamas -uzlādējamas baterijas pirms to uzlādes ir jāizņem no rotaļlietas. Neuzlādējiet neuzlādējamas baterijas. Nesavienojiet barošanas terminālus. Izņemiet rotaļlietu no visiem iepakojumiem pirms dodat bērnam! BRĪDINĀJUMS: Saglabājiet šo informāciju izmantošanai nākotnē. Krāsas un saturs var atšķirties no uz iepakojuma norādītā.
Vanus 4+
Riik CN
Patareide arv 3
Patareide tüüp LR44/AG13
Patareid kaasas included
Patareid vajalikud Jah

Izmēri un svars

Bruto svars
1.39 kg
Iepakojuma platums
29.21 cm
Iepakojuma augstums
25.4 cm
Iepakojuma garums
13.34 cm

Produktu kodi

EAN
0886144280597
Ražotāja kods
JUST_PLAY

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 3-5 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt