FURREAL Interaktīvais dzīvnieciņš Mazuļi

28,99 €

Pamatinformācija

1 mājdzīvnieks, 3 aksesuāri
Iepazīstinām ar FurReal kucēnu un kaķēnu interaktīvām un animatroniskām plīša rotaļlietām. Šie mīkstie un mīļie pavadoņi ir lieliski piemēroti bērniem no 4 gadu vecuma. Tie iemāca bērniem, kā rūpēties par kādu. Bērni var izbaudīt prieku, ko sniedz mīļa dzīvnieciņa adoptēšana, nodrošinot tam īstās mājas. Katram no tiem ir četri aksesuāri, kas bērniem atvieglo to aprūpi. Kad bērni viņiem iedod pudelīti vai knupīti, viņi maigi aizver acis un izdod priecīgas, apmierinātas skaņas. Šie burvīgie dzīvnieciņi reaģē tādā pašā sirsnīgā veidā, kad bērni ķemmē viņu mīksto kažociņu vai noglāsta galvu. Turklāt katram dzīvnieciņam ir mīļsedziņa, kas vienmēr nodrošina omulīgu, nomierinošu ieritināšanos. Tas ir ideāls veids, kā likt šiem mazajiem draudziņiem sajusties mīlētiem un lolotiem. BRĪDINĀJUMI! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam - satur sīkas detaļas (nosmakšanas/aizrīšanās risks). Virsmu notīriet ar mitru sūkli vai drānu. Nepieciešamas 3 x LR44 baterijas. Baterijas iekļautas komplektā. Komplektā iekļautas pagaidu baterijas izmēģinājuma funkcijai. Baterijas ir sīki priekšmeti. Bateriju nomaiņu ir jāveic pieaugušajiem. Ņemiet vērā (+/-) polaritātes apzīmējumu bateriju nodalījumā. Pareizi izņemiet vecās baterijas no rotaļlietas. Izmetiet izmantotās baterijas atbilstoši noteikumiem. Ilgākas uzglabāšanas laikā baterijas izņemiet ārā. Izmantojiet tikai ieteiktā veida baterijas vai tām līdzvērtīgas. Nemetiet baterijas ugunī, jo baterijas var eksplodēt un var rasties noplūde. Neizmantojiet vienlaicīgi vecas un jaunas baterijas vai dažāda veida baterijas (t. i. , sārmu/standarta/uzlādējamas). Uzlādējamu bateriju lietošana nav ieteicama, jo iespējama darbības pasliktināšanās. Uzlādējamās baterijas uzlādē tikai pieaugušo uzraudzībā. Atkārtoti izmantojamas-uzlādējamas baterijas pirms to uzlādes ir jāizņem no rotaļlietas. Neuzlādējiet neuzlādējamas baterijas. Nesavienojiet barošanas terminālus. Izņemiet rotaļlietu no visiem iepakojumiem pirms dodat bērnam! BRĪDINĀJUMS: Saglabājiet šo informāciju izmantošanai nākotnē. Krāsas un saturs var atšķirties no uz iepakojuma norādītā.
Vanus 4+
Riik CN
Patareide arv 3
Patareide tüüp LR44/AG13
Patareid kaasas included
Patareid vajalikud Jah

Izmēri un svars

Bruto svars
0.64 kg
Iepakojuma platums
17.78 cm
Iepakojuma augstums
20.96 cm
Iepakojuma garums
8 cm

Produktu kodi

EAN
0886144280740
Ražotāja kods
JUST_PLAY

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 3-5 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt