Sony a6300 + 18-135mm Kit, melns

Pamatinformācija

  • 24,2 megapikseļu APS-C EXMOR CMOS sensors
  • 4K UHD video ieraksts & S-Log3 gamma
  • 425 fāzes noteikšanas AF punkti
  • 0,39 collu OLED skatu meklētājs, 2,36 megapikseļi
  • Ūdensizturīgs magnija sakausējuma korpuss

Prece ir arhivēta

Sony a6300 + 18-135mm Kit, black Sony a6300 + 18-135mm Kit, black Sony a6300 + 18-135mm Kit, black Sony a6300 + 18-135mm Kit, black Sony a6300 + 18-135mm Kit, black
Sony a6300 korpuss
+ Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS stabilizēts standarta tālummaiņas objektīvs

24,2 megapikseļu Exmor™ CMOS attēla sensors
Jaunais 24,2 megapikseļu Exmor CMOS sensors nosaka jaunu attēla kvalitātes standartu. Tā īpašā konstrukcija ļauj izvietot vara vadojumu un mikroshēmu zemāk un tādējādi palielināt gaismas uztveršanas efektivitāti, lai uzņemtu attēlus ar zemu trokšņu līmeni plašā gaismjutības diapazonā līdz ISO 51 200. Vara izmantojums paaugstina datu nolasīšanas ātrumu, kā arī paplašina video ierakstīšanas iespējas 4K un Full HD formātā ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri/sek. 

Ātrgaitas BIONZ X attēlu apstrādes procesors
Kādā veidā BIONZ X attēlu procesora lielais ātrums, jauda un efektivitāte atraisa jaunā attēla sensora potenciālu un jutību? To palīdz paveikt algoritms, kas ir īpaši optimizēts darbam ar jauno attēla sensoru, lai nodrošinātu nekustīgus attēlus un filmas ar nepārspētu izšķirtspēju un atveidotu izteiksmīgas tekstūras un detaļas — it īpaši vidējas līdz augstas ISO jutības diapazonā. 

425 fāzes noteikšanas AF punkti
Pateicoties pasaulē lielākajam fokālās plaknes fāzes noteikšanas autofokusa (AF) punktu skaitam (425), kas palīdz nodrošināt īpaši plašu un blīvu AF punktu pārklājumu, kamera α6300 fokusē objektus visā kadra laukumā precīzāk, efektīvāk un uzticamāk. 

Liela ātruma nepārtrauktā uzņemšana tiešā skata režīmā
Skaidri tveriet darbību, izmantojot liela ātruma nepārtraukto uzņemšanu ar 11 kadriem/sek. Vai arī izvēlieties kādu no trīs ātrumiem (līdz 8 kadriem/sek.) atbilstoši uzņemšanas situācijai, lai ierakstītu attēlu sēriju tiešā skata režīmā ar pavisam nelielu aizturi elektroniskajā skatu meklētājā vai LCD ekrānā, kas rada sajūtu, it kā jūs izmantotu optisko skatu meklētāju.

Liela blīvuma objekta sekošanas AF tehnoloģija
Lai nodrošinātu izcili uzticamu precizitāti un izsekošanas stabilitāti, jaunā liela blīvuma objekta sekošanas AF tehnoloģija aktivizē AF punktus un noklāj laukumu ap objektu aptuveni 7,5 reizes blīvāk nekā modelis α6000. Tikai šī fokālās plaknes fāzes noteikšanas autofokusa funkcija spēj nemanāmi aktivizēt AF punktus un izsekot kadrā kustīgus objektus ar tik nekļūdīgu precizitāti.  

Ātra automātiskā fokusēšana tikai 0,05 sek.
Kamera α6300 panāk pasaulē ātrāko (0,05 sek.) autofokusu, pateicoties uzlabotai ātrās hibrīdās AF sistēmas integrētajai autofokusēšanās veiktspējai un pārdabiskajai BIONZ X attēlu apstrādes procesora efektivitātei, kas spēj nodrošināt tik liela informācijas apjoma apstrādi ar pārsteidzošu precizitāti. 

4K video ieraksts
4K video ieraksta iespēja Super 35mm formātā ar pilna pikseļa nolasīšanu bez pikseļu grupēšanas nodrošina aptuveni 2,4 x lielāku informācijas apjomu, nekā tas būtībā nepieciešams 4K (QFHD: 3840 x 2160) izšķirtspējai. Šie tik bagātīgie dati ir faktiski ekvivalenti 6K datiem, tāpēc 4K attēli ir ar maksimālu izšķirtspēju.

XGA OLED Tru-Finder™
Kamera α6300 ir apgādāta ar augsta kontrasta un izšķirtspējas skatu meklētāju XGA OLED Tru-Finder, kas ļoti precīzi atveido tumšos un krāsainos toņus. Turklāt ir pieejams režīms attēlu parādīšanai ar lielāku kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri/sek. (100 kadri/sek.), tādēļ varat vienmērīgi skatīt darbību un viegli to izsekot šajā elektroniskajā skatu meklētājā.

Fokālās plaknes fāzes noteikšanas AF arī A bajonetes objektīviem
Kamera α6300 nodrošina fokālās plaknes fāzes noteikšanas AF pat tad, kad tai ir pievienots A bajonetes objektīvs, izmantojot Sony stiprinājuma adapteri (LA-EA3). Līdz ar to varat izmantot priekšrocības, ko sniedz autofokusa sistēmas unikāli plašais 425 fāzes noteikšanas AF punktu pārklājums, kā arī ātrā un plūdenā izsekošanas veiktspēja, izmantojot arī citus objektīvus, tostarp objektīvus ar E-bajoneti.

Klusā attēlu uzņemšana
Klusās attēlu uzņemšanas režīmā slēdzis tiek atbrīvots bez skaņas, pat nepārtrauktās uzņemšanas laikā ar ātrumu aptuveni 3 kadri/sek. un AF/AE izsekošanu, — ļoti praktiska funkcija, fotografējot iekštelpu skatus, dzīvniekus savvaļā un citās situācijās, kad svarīgs ir klusums. Lai šo režīmu ieslēgtu/izslēgtu pēc iespējas intuitīvāk un mazāk traucējoši, piešķiriet šo funkciju pielāgojamam taustiņam.

S-Gamut/S-Log ieraksts
S-Gamut/S-Log ieraksts sniedz jums lielāku elastību izteiksmīgu videoklipu veidošanā, ļaujot veikt krāsu korekciju pēcapstrādē. S-Log3 un S-Log2 gamma līknes piedāvā plašu dinamisko diapazonu (līdz 1300%), lai līdz minimumam samazinātu pārgaismotās un noēnotās vietas. Turklāt S-Log3 gamma iestatījumā kamera α6300 piedāvā iespaidīgu 14 soļu platumu. Šī kamera atbalsta arī Sony S-Gamut, S-Gamut3 un S-Gamut3.Cine krāsu telpu.    
 
Full HD 120 kadri/sek. ieraksts un 4x/5x palēninātas kustības video
Varat uzņemt augstas kvalitātes videomateriālu Full HD izšķirtspējā pat ar lielu kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri/sek. (100 kadri/sek.) ar AF izsekošanu un augstu bitu pārraides ātrumu 100 Mb/sek. Kamera sniedz arī iespēju ierakstīt 4x/5x palēninātas kustības videoklipus iekšējā atmiņā, iestatot kadru nomaiņas ātrumu 30 kadri/sek. (25p) vai 24p.

Viena pieskāriena tālvadība/viena pieskāriena kopīgošana
Viena pieskāriena tālvadība pārvērš jūsu viedtālruni vai planšetdatoru skatu meklētājā / tālvadības pultī. Viena pieskāriena kopīgošana pārsūta fotoattēlus/videoierakstus uz jūsu ierīci to kopīgošanai sociālajos plašsaziņas līdzekļos. Vienkārši instalējiet lietotni PlayMemories Mobile™ savā NFC (tuva darbības lauka sakaru) iespējotā Android ierīcē, izmantojot Wi-Fi, pēc tam pieskarieties ar ierīci kamerai, lai izveidotu savienojumu. Nav pieejama NFC funkcija? Nekādu problēmu, jo ierīces var tikt sapārotas arī ar QR koda palīdzību.

Tīra HDMI izvade
Šī funkcija atbalsta 4K / Full HD formātus un ļauj nesaspiestu video izvadīt uz ārējo ieraksta ierīci vai monitoru. Attēlu var ierakstīt kamerā arī paralēli signālu izvadei, kad tiek izmantota šī funkcija.

Augsta skaņas kvalitāte (mikrofona ligzda, XLR adaptera komplekts) 
Papildus parastajiem pieslēdzamajiem mikrofoniem kamera atbalsta līnijas ievadi no profesionālā standarta audio ierīcēm ar XLR ligzdu, izmantojot atsevišķi iegādājamu XLR adaptera komplektu (XLR-K2M/XLR-K1M), kas nodrošina savienojumu ar dažādiem augsti tehnoloģiskiem mikrofoniem. Tādējādi varat precīzi regulēt audio iestatījumus un ierakstīt augstas kvalitātes skaņu ar zemu trokšņu līmeni atbilstoši nopietnām filmu uzņemšanas prasībām.  

Stiprs magnija sakausējuma korpuss
Pateicoties iekšējā karkasa, aizmugurējā, augšējā un priekšējā paneļa konstrukcijai no magnija sakausējuma, izturīgais, stingrais un vieglais α6300 korpuss ir daudz stiprāks nekā tā priekšgājējiem. Radīta maksimālai uzticamībai un ērtai lietošanai, šī kompaktā forma viegli iztur visus izbraukuma fotografēšanas pārbaudījumus.  

Izturība pret putekļiem un mitrumu
Izbaudiet bezrūpīgu attēlu uzņemšanu sarežģītos apkārtējās vides apstākļos, pateicoties daudzpusīgai aizsardzībai pret putekļiem un mitrumu, kas novērš ūdens un putekļu daļiņu iekļūšanu korpusa iekšienē. Šī aizsardzība ietver blīvējumu ap taustiņiem un vadības ripām, kā arī aizsargājošu divslāņu struktūru, kas cieši saslēdz korpusa paneļus un komponentes.  

Kameras barošana, izmantojot USB 
Kameru var darbināt ar USB kabeli, kas pievienots personālajam datoram vai mobilajam akumulatoram. Šī funkcija ļauj lieki netērēt kameras akumulatora jaudu un pagarināt kameras izmantošanas laiku bez papilduzlādes. Kad kamera ir izslēgta, akumulatoru var uzlādēt, izmantojot šo pašu savienojumu.

Sensors

Efektīvie megapikseļi
24,2
Megapikseļi
24 megapikseļi
Sensora izmērs
Nepilna kadra
Sensora tips
Exmor™ CMOS
Sensora izmērs
APS-C
23,5 × 15,6 mm
Pilns kadrs
Crop faktors
1,5×
Malu attiecības
3 : 2
Var izvēlēties arī 16:9
Lielākais attēla izmērs
6000 × 4000
Mazākais attēla izmērs
3008 × 2000
Attēlu apstrādes procesors
BIONZ X
ISO
Paplašinās līdz ISO 51 200
100 – 25 600
1/3 EV solis
Filtri
Primāro krāsu filtrs
Putekļu noņemšana
Krāsu telpa
sRGB
Adobe RGB

Bajonete

Bajonete
Sony E bajonete
Saderīgi objektīvi
Sony E objektīvi
Sony FE objektīvi
Sony A-mount objektīvi + Minolta & Konica Minolta α/MAXXUM/DYNAX objektīvi (ar papildu A-mount adapteri)
Minolta & Konica Minolta α/MAXXUM/DYNAX objektīvi (ar adapteriem)

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Nav
Izmanto objektīvā ietverto stabilizāciju

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
Hibrīda autofokuss
TTL fāzes noteikšana
TTL kontrasta noteikšana
Autofokusa punkti
594 fokusēšanas punkti
425 fāzes noteikšanas AF punkti
169 kontrasta noteikšanas AF punkti
AF sensora darbības diapazons
-1 – 20 EV
Autofokusa režīmi
Automātisks
Viens kadrs
Nepārtrauktais
Manuāls
Tiešs manuālais
Manuālās fokusēšanas palīdzība
Focus Peaking (maksimālais fokuss)
Fokusa palielinājums
Zebra
Fokusa fiksācija

Fokusu var fiksēt, līdz pusei nospiežot slēdža pogu
Fokusa punkta izvēle
Plats apgabals (425 / 169 punkti)
Apgabals
Centrēta
Elastīgais fokusēšanas punkts (liels)
Elastīgais fokusēšanas punkts (vidējs)
Elastīgais fokusēšanas punktst (mazs)
Paplašināta punkta izvēle
AF palīggaisma

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
TTL mērīšana
1200 zonu izvērtējošā mērīšana, izmantojot CMOS sensoru
Mērīšanas diapazons
-2 – 20 EV
Režīmi
Vairāksegmentu (izvērtējošā) mērīšana
Centrēti svērtā vidējā mērīšana
Punktveida
Automātiskās ekspozīcijas fiksators
Ekspozīcijas kompensācija
±5 EV
1/3 vai 1/2 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
1/3, 1/2, 2/3, 1,2 vai 3 EV solis
3 vai 5 kadri

Slēdzis

Slēdzis
Elektroniski kontrolējams
Vertikāli pārvietojams fokusa plaknes slēdzis
Elektroniskais priekšējā aizkara aizvars
Slēdža ātrums
1/4000 – 30 sek.
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Klusā uzņemšana

Attēlu uzņemšana

Režīmi
iAuto
Superior Auto
Ainas izvēle
Programma
Apertūras prioritāte
Slēdža prioritāte
Manuāls
Sweep Panorama
Video
Scēnu režīmi
10
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (vidēja)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 2 sek.
Automātisks taimeris 10 sek.
Nepārtrauktā uzņemšana ar automātisko taimeri
Braketēšana
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
11 kadri/sek. [superātra]
8 kadri/sek. [Ātra]
6 kadri/sek. [vidēja]
3 kadri/sek. [lēna]
JPEG: līdz 44 kadriem
RAW: līdz 21 kadrs
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa mērījums
Auto TTL ar CMOS attēla sensoru
Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Kvēlspuldze
Dienasgaismas spuldze
Zibspuldze
Precīza ieregulēšana
Krāsu temperatūras iestatījums (2500 - 9900K (±7 soļi G-M asī) ((±7 soļi A-B asī))
Baltā balansa braketēšana

Videoieraksts

Video ierakstīšana
4K UHD 3840 × 2160
Full HD 1920 × 1080
Video izšķirtspēja
[4K UHD] 3840 × 2160 30p/25p
Citi formāti
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 120p/100p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 60i/50i
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
[HD] 1280 × 720 30p/25p
Lēnas kustības video
[FullHD] 1920 × 1080 120p/100p
Bitu pārraide
[4K UHD] 100 Mb/sek. (VBR)
[FullHD] 100 Mb/sek. (VBR)
Log-attēla profili
S-Log2
S-Log3
Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons
HDMI izeja
4K video (3840 × 2160 25p/24p) izvade
xvYCC

Failu formāti

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
RAW
ARW 2.3
Video formāts
MP4 (Video: XAVC S (H.264/MPEG4-AVC); Audio: Linear PCM stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC stereo)
AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital AC3 stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Elektroniskais
Skatu meklētāja tips
OLED
Rastra punkti
2 359 296
Skatu meklētāja izmērs
0,39"
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,70×
Dioptriju korekcija
-4 – +3

LCD monitors

Displeja tips
TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,0
Rastra punkti
921 600
Ekrāna novietojums
Noliecams
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Pielāgojumi
Spilgtums (5 līmeņi)
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
1
Atmiņas kartes tips
SD
SD / SDHC
SDXC (UHS-I)
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick XC-HD Duo

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Iebūvēta TTL zibspuldze
Vadošais skaitlis
6 (m, ISO 100)
Pārklājums
16 mm
Zibspuldzes režīmi
Auto
Zibspuldze ieslēgta
Zibspuldze izslēgta
Sarkano acu efekta samazināšana
Lēna sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Bezvadu
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
±3 EV
1/2 vai 1/3 EV solis
Ārējā zibspuldze
Ārējās zibspuldzes ar ADI / Sony TTL atbalstu
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums
Zibspuldzes sinhronizācija
1/160 sek.

Interfeiss

USB
microUSB 2.0
Video
microHDMI (Type D)
Skaņa
3,5 mm mikrofona ieeja
Tālvadības pults interfeiss
Sony Multi-Terminal
Tālvadība
Sony tālvadības komandieris RM-DSLR2
Sony tālvadības komandieris RM-VPR1
Izmantojot pievienotu viedtālruni
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
NFC
Savienojamība
WiFi
NFC

Iezīmes

GPS
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana
No

Enerģijas avots

Baterija
Litija akumulators NP-FW50
Izturība
440 kadri (CIPA)
Ārējais barošanas avots
Caur microUSB pieslēgvietu
AC-PW20 AM

Korpuss

Materiāli
Magnija sakausējuma korpuss
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
66,9
Platums (mm)
120
Dziļums (mm)
48,8
Svars (tikai korpuss)
361 g
Svars (ar akumulatoru un atmiņas karti)
404 g
Komplekts
Korpuss ar objektīvu
Komplektā iekļauts objektīvs
Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS
Iepakojumā ietilpst
Litija akumulators NP-FW50
Maiņstrāvas adapteris AC-UB10
Okulāra gumija
Plecu siksna
microUSB kabelis

Produktu kodi

EAN
4548736081840
Ražotāja kods
ILCE6300MB.CEC

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt