Polaroid 600 Square

Pamatinformācija

  • Retro stila tūlītējās drukas kamera
  • Izmanto Polaroid 600 fotomateriālu
  • Foto izmērs: 107 × 88 mm
  • Iebūvēta zibspuldze

Prece ir arhivēta

80. gadu stila Polaroid 600‑type kamera ar četrkantīgu korpusu. Tā ir rūpīga atjaunota un aprīkota ar jaunu Impossible Frog Tongue ierīci, kas pasargā fotogrāfijas, tām iznākot no kameras. Darbojas ar 600‑type fotomateriālu (pārdodas atsevišķi). Šī kamera ir ideāli piemērota ikvienam, kurš tikai sāk apgūt momentāno fotografēšanu. Tā piedāvā ērti lietojamu darbību ar iebūvētu automātisko zibspuldzi un fiksēta fokusa attāluma objektīvu. Turklāt tā ir aprīkota ar vienkāršām vadības funkcijām ekspozīcijas līmeņu regulēšanai, ļaujot viegli iegūt spilgtāku vai tumšāku attēlu.  

 

Specifikācijas

Piemērots fotomateriāls
Polaroid 600
Filmiņas izmērs
88 × 107 mm
Attēla izmērs
79 × 79 mm
Objektīvs
106 mm fiksēta fokusa garuma objektīvs
Skatu meklētājs
Optiskais
Fokusēšana
0,6 m – ∞
Ekspozīcijas kontrole
Manuāla
Zibspuldze

Diapazons: 0,6 – 3 m

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
9120066088031
9120066081773
Ražotāja kods
4708

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt