Canon Powershot G1X Mark III

Pamatinformācija

Ar daudzām iezīmēm, kas parasti atrodamas maināmā objektīva kamerā, un veiktspēju un attēla kvalitāti, kas atbilst, Canon PowerShot G1 X Mark III kamera ir jaunā vadošā loma premium G sērijas sastāvā. PowerShot G1 X Mark III fotokamera pārrauj jaunu

Prece ir arhivēta



Ar daudzām iezīmēm, kas parasti atrodamas maināmā objektīva kamerā, un veiktspēju un attēla kvalitāti, kas atbilst, Canon PowerShot G1 X Mark III kamera ir jaunā vadošā loma premium G sērijas sastāvā. PowerShot G1 X Mark III fotokamera pārrauj jaunu zemi kā pirmo Canon kompakto digitālo kameru, kas aprīkota ar lielu 24,2 megapikseļu * APS-C sensoru detalizētiem attēliem un Dual Pixel CMOS AF ātrai automātiskai fokusēšanai. Daudzas uzlabotas funkcijas, tostarp iebūvēts elektroniskais skatu meklētājs, 3,0 collu Vari-Angle skārienjūtīgais LCD ar Touch un Drag AF un iebūvēto Wi-Fi® **, NFC *** un Bluetooth® ^ tehnoloģiju, piedāvā iespaidīgu veiktspēju praktiski jebkurā situācijā. Neatkarīgi no nepieciešamības PowerShot G1 X Mark III kamera nodrošina izcilus rezultātus.
24,2 megapikseļu * CMOS (APS-C) sensors un ISO 100–25600
Neļaujiet PowerShot G1 X Mark III kameras izmēram maldināt. Šajā universālajā, kompaktajā kamerā ir liels 24,2 megapikseļu * CMOS (APS-C) sensors, tas pats sensors atrodams daudzās maināmās objektīva kamerās. Šis sensors ļauj PowerShot G1 X Mark III uzņemt elpu aizraujošus, niansētus attēlus ar plašu dinamisko diapazonu, pārsteidzošu detaļu un zemu trokšņu līmeni pat pie augstiem ISO. Tas ļauj ievērojami apgriezt attēlus un lielas izdrukas, vienlaikus nodrošinot fenomenālas filmas failus, kas ir ideāli piemēroti koplietošanai vai projicēšanai. Pateicoties plašam ISO diapazonam no 100 līdz 25600, PowerShot G1 X Mark III var nodrošināt asus un detalizētus rezultātus praktiski jebkurā apgaismojuma situācijā.
Dual Pixel CMOS AF ar LCD leņķi
PowerShot G1 X Mark III iezīmē Canon pirmo PowerShot kameru, kas aprīkota ar Dual Pixel CMOS AF sistēmu, kas izmanto fāzes noteikšanu un piedāvā neticami ātru un precīzu autofokusu, kas paliek bloķēts jūsu objektā, pat ja jūsu objekts ir kustībā, abiem fotoattēliem un video. Izmantojiet to ar tiešo skatu Vari-angle Touchscreen 3,0 collu LCD monitorā, kurā ir skārienjutīgi vadības elementi, kas ļauj viegli izvēlēties un pielāgot fokusu un citus iestatījumus. leņķa monitors var arī pagriezties, lai palīdzētu uzņemt radošus attēlus dažādos leņķos.
Canon 24–72 mm ^ ^ Zoom objektīvs ar optisko attēla stabilizatoru
PowerShot G1 X Mark III kameras rezultāti lielā mērā ir pateicoties tā 3x optiskās tālummaiņas objektīvam. Ar diapazonu no 24 līdz 72 mm ^ ^, uzlabotas optiskās attēla stabilizēšanas un diafragmas diapazona f / 2,8 (W) - f / 5,6 (T) objektīvs darbojas kopā ar kameras CMOS sensoru un DIGIC 7 attēlu procesoru, lai nodrošinātu neticami satriecošus rezultātus. Dual Sensing IS sistēma palīdz nodrošināt stabilus attēlus, kompensējot ķermeņa kustību un kameras vibrāciju līdz pat 4 korekcijas pārtraukumiem, savukārt plašā maksimālā diafragma nodrošina dramatisku izplūšanas efektu un ļauj labāk fotografēt tumšās vietās.
Elektroniskais skatu meklētājs ar pieskārienu un vilkšanas AF
Iebūvētajā augstas izšķirtspējas elektroniskajā skatu meklētājā ir aptuveni 2360 000 punkti, lai jūs varētu redzēt daudz detalizācijas, ko jūs uzņemat pat spilgtās, saulainās dienās. Tā Organic Light Emitting Diode (OLED) tehnoloģija piedāvā augstas kontrastes, krāsainus attēlus, kas var pareizi attēlot skatāmo sižetu. Pieskaršanās un vilkšana AF ļauj izmantot aizmugurējo ekrānu kā skārienpaliktni, kamēr meklējat skatu meklētāju, lai jūs varētu izvēlēties, ar ko fokusēties ar vienu pirkstu pieskārienu
Intuitīva vadība
PowerShot G1 X Mark III kamera ir paredzēta intuitīvai, ātrai darbībai. Pateicoties inteliģenti novietotajiem riteņiem un ciparnīcām, ir viegli kontrolēt katru fotoprocesora procesu, skatoties caur skatu meklētāju. Varat brīvi mainīt diafragmu vai palielināt tālummaiņu, izmantojot cilindra stiprinājumu, vai pielāgot iestatījumus, izmantojot priekšējo disku, īkšķi pieejamo regulatoru vai ekspozīcijas kompensācijas skalas. PowerShot G1 X Mark III vadības bloku var pielāgot jebkuram šaušanas stilam, lai tas atbilstu jūsu vēlmēm.
Panorāmas kadru režīms
PowerShot G1 X Mark III kamera ir veidota tā, lai padarītu panorāmas fotogrāfiju vienkāršu, bet intriģējošu. Neatkarīgi no tā, vai uzņemat vertikālus vai horizontālus attēlus, ir viegli pārslēgties uz īpašo panorāmas fotografēšanas režīmu un sākt fotografēt, nospiežot aizvara taustiņu un panoramējot kameru. Uzņemtie attēli kamerā tiek automātiski apvienoti ar dramatiskām, izteiksmīgām panorāmām, kas iepriecinās un iespaidos.
Kompakts, viegls un putekļu / ūdens izturīgs
PowerShot G1 X Mark III fotokamera ir izsmalcināta, un tā ir izsmalcināta ganar izskatu, gan veiktspēju. Tā eleganti kompaktais dizains ļauj viegli nokļūt līdz pat jebkurai fotografēšanas situācijai. Gatavs darbam daudzās vidēs, tas ir veidots tā, lai palīdzētu pretoties putekļiem, ūdenim, smiltīm un citiem skarbiem materiāliem, ar blīvējumu, lai segtu jebkādas nepilnības un precīzi izstrādātu ārējo vāku.

Bezvadu tehnoloģija
Ar iebūvēto Wi-Fi® / NFC un Canon universālo Camera Connect lietotni ** kamera ļauj ērti koplietot attēlus un tieši pieslēgties citām kamerām, saderīgām mobilajām ierīcēm **, PictBridge (bezvadu LAN) sertificētiem printeriem un izvēlēties sociālo tīkla vietnes. Tālvadības tiešraides funkcija ir iekļauta arī, lai palīdzētu jums attālināti ierakstīt videoklipu, kā arī tālvadības pults ieslēgšanas un izslēgšanas iespējas, ja izmantojat saderīgu viedierīci. Ar saderīgām Android ™ ierīcēm *** savienojums ir tikpat vienkāršs kā ierīces kopēšana. Iespējas ir bezgalīgas: kopīgojiet un pārsūtiet attēlus un videoklipus tieši no gandrīz jebkuras vietas, kā arī fotografējiet attālināti no viedtālruņa vai planšetdatora **. Bluetooth® ^ savienošana pārī ļauj ērti izveidot savienojumu ar kameru no attāluma no saderīgiem viedtālruņiem, izmantojot bezmaksas Canon Camera Connect lietotni **. Tā arī nepārtraukti atjaunina GPS ^ ^ ^ atrašanās vietas datus no jūsu tālruņa, ļaujot jums ģeogrāfiski atzīmēt savus fotoattēlus.
Papildu ūdensnecaurlaidīgs korpuss
Neļaujiet elementiem ierobežot to, ko var redzēt un uztvert, izmantojot izvēles ūdensizturīgo korpusu. Ūdensizturīgs korpuss WP-DC56, sākot ar jautriem portretiem baseinā un krāsainu jūras dzīvi koraļļu rifā, ļauj pilnībā darboties līdz 40 m zem ūdens.
Digitālā kamera ar iebūvētu zibspuldzi, 3x optiskā, 4x digitālā un 12x kombinētā tālummaiņa ar optisko attēla stabilizatoru
Veids ^ 24,2 megapikseļi, APS-C CMOS (sensora malu attiecība 3: 2)
Kopējais pikseļu skaits: apm. 25,8 megapikseļi
Efektīvi pikseļi: apm. 24,2 megapikseļi
Objektīvs
Fokusa attālums
15,0 (W) - 45,0 (T) mm (35 mm filmas ekvivalents: 24-72mm)
Optiskā tālummaiņa: 3x
Digitālā tālummaiņa: 4x
Fokusēšanas diapazons
Normāls / Auto: 3,9 collas (10 cm) - bezgalība (W), 11,8 collas (30 cm) - bezgalība (T)
Makro / zemūdens makro: 3,9 collas - 1,6 pēdas (10-50 cm) (W)
Autofokusa sistēma
TTL autofokuss, manuālais fokuss
Skatu meklētāji
Optiskais skatu meklētājs
Iebūvēts elektroniskais krāsu skatu meklētājs ar 0,39 tipa ekrāna izmēru un apm. 2,36 miljoni punktu
LCD monitors
3,0 collu TFT krāsu šķidro kristālu tips ar elektrostatisko kapacitātes skārienekrāna paneli
LCD pikseļi: apm. 1,04 miljoni punkti
LCD pārklājums: apm. 100%
Apertūra un aizvars
Maksimālā apertūra
f / 2,8 (W), f / 5,6 (T)
Slēdža ātrums
1-1 / 2000 sek. (automātiskajā režīmā)
30 '1/2000 sek. (visos fotografēšanas režīmos)
BULB (tikai M režīmā)
1/8 minimums manuālajā filmas režīmā
Ekspozīcijas kontrole
Jutīgums
ISO 100-3200 (automātiskajā režīmā)
Maks. ISO ātrums P režīmā ir ISO 25600
Gaismas mērīšanas metode
Vērtīgs, vidējais svērtais vidējais rādītājs
Iedarbības kontroles metode
Manuālā ekspozīcija, programmas maiņa, AE bloķēšana, AE kronšteins
Ekspozīcijas kompensācija
± 3 apstāšanās 1/3-pakāpju soli
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Manuālā uznirstošā zibspuldze (automātiska, ieslēgta, lēna sinhronizācija, izslēgta)
Zibspuldzes diapazons
50 cm - 9,0 m 50 cm -4,5 m (T)
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
± 2 pieturas 1/3 soli
Fotografēšanas specifikācijas
Taimeris
Izslēgts, 2 sek., 10 sek., Pēc pasūtījuma
Bezvadu vadība
Wi-Fi® / NFC / Bluetooth®
Nepārtraukta fotografēšana
Viens kadrs H: apm. 9,0 kadri sekundē. (maks. 24 kadri JPEG, 19 kadri RAW)
Viens kadrs L: apm. 4,0 kadri / sek.
Servo H: apm. 7,0 kadri sekundē. (maks. aptuveni 29 kadri)
Servo L: apm. 4,0 kadri / sek.
Attēlu glabāšana
Datu nesējs
SD / SDHC / SDXC un UHS-I atmiņas kartes
Faila formāts
Saderīgs ar kameras failu sistēmas (DCF) projektēšanas noteikumu; DPOF (versija 1.1) ir saderīga
Attēlu ierakstīšanas formāts
Labi / normāli
JPEG kompresijas režīms
Attēls: Exif. 2.3 (JPEG), RAW (Canon oriģināls: 14 bitu, CR2)
Video: MP4 (attēls: MPEG-4 AVC / H.264; audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo))
Izejas
Audio izeja
Stereo
Wi-Fi® *
Specifikācijas: IEEE 802. 11b / g / n
Frekvence: 2,4 GHz
Kanāli: 1-11
Drošība: WEP, WPA-PSK (AES / TKIP), WPA2-PSK (AES / TKIP)
NFC **
Bluetooth® ***
Versija: Ver. 4.0
Enerģijas avots
Akumulators NB-13L, akumulatora lādētājs CB-2LH
Fotografēšanas jauda
Apm. 200 attēli ar ekrānu On (CIPA atbilst)
Apm. 250 kadri ar ECO režīmu
Atskaņošanas laiks
Apm. 4 stundas
Fiziskās specifikācijas
Darbības temperatūra
32-104 ° F / 0-40 ° C
Darbības mitrums
10-90%
Izmēri (W x H x D)
Apm. 115,0 x 77,9 x 51,4 mm
Svars
Apm. 399 g (ieskaitot akumulatoru un atmiņas karti)

Produktu kodi

EAN
4549292100808
Ražotāja kods
T-MLX29283

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt