Canon Zoemini S, balts

Pamatinformācija

  • Digitālā momentuzņēmumu kamera ar printeri
  • 8 megapikseļu kamera
  • Atmiņas kartes ligzda fotoattēlu saglabāšanai
  • Iebūvēts gredzenveida apgaismojums un spogulis pašbildēm
  • Izmanto Canon ZINK fotopapīru

Prece ir arhivēta

Canon Zoemini S
Iegūstiet izdruku uzreiz, lai saglabātu atmiņas. Uzņemiet perfektu pašbildi, izmantojot iebūvēto spoguli un gredzenveida apgaismojumu, izveidojiet savienojumu ar lietotni Canon Mini Print un uzreiz iegūstiet brīnišķīgu grupas fotoattēlu, uzņemšanu veicot ar tālvadības aizslēgu — tas viss pieejams ar Zoemini S.

Stilīgi atspulgi: spogulis un gredzenveida apgaismojums pašbildēm, ar kurām ir vērts dalīties
Iegūstiet vislabākos kadrus ar kabatas formāta 8 megapikseļu kameras printeri. Ar gredzenveida apgaismojumu pārliecinošām pašbildēm, aizslēga tālvadību no viedtālruņa, izmantojot lietotni Canon Mini Print, un momentuzņēmumiem, kurus var pielīmēt, — šī ir izcila stilierīce fotografēšanas entuziastiem.

Lieliska kombinācija attēlu iegūšanai
Uzņemiet un drukājiet ar vienu viedu ierīci, kas apvieno divas. Pateicoties 8 megapikseļu kamerai, mikro SD kartes slotam un ZinkTM tehnoloģijai, Zoemini S ietver visu, kas nepieciešams, lai iegūtu fotogrāfijas jebkurā vietā.

Elegants risinājums
Šis vieglais kameras printeris ir pieejams matēti melnā, pērļu baltā un rožaini zeltainā krāsā — tas ir lielisks portatīvs sabiedrotais, ko ir ērti ielikt kabatā vai somā.

Pašbildes, ar kurām var dalīties
Priekšpusē piestiprināts spogulis un gredzenveida apgaismojums nodrošina skaistas pašbildes, bet lietotnes Canon Mini Print tālvadības aizslēga funkcija atvieglo grupu bilžu uzņemšanu.

Viedi momentuzņēmumi
Izmantojiet Bluetooth tehnoloģiju un lietotni Canon Mini Print, lai attēlus izdrukātu no viedtālruņa — pieejamas daudzas stilīgas filtra un kolāžas iespējas. Lietotni varat arī izmantot, lai programmētu kameru ar pielāgojamām skaņām un taimera iestatījumu, kas sniedz iespēju attēlos uzņemt perfektas pozas.

Izdrukājiet, noplēsiet aizmuguri un pielīmējiet
Nodrošina vietu 10 loksnēm ar Zink™ drukāšanas papīru, kuram ir līmējama aizmugure un kurš ir izturīgs pret plēšanu, — ir viegli uzņemt, izdrukāt un dekorēt savas lietas ar iecienītākajiem uzņēmumiem.

Canon Mini Print lietojumprogramma
Savienojiet Canon Zoemini printeri ar savu mobilo telefonu vai planšetdatoru, izmantojot Canon Mini Print lietojumprogrammu, kuru bez maksas var lejupielādēt no veikala App Store vai Google Play. Uzņemiet fotogrāfijas vai lejupielādējat tieši no Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox vai iCloud. Pēc tam varat pievienot filtrus, AR, kropļojumus, zīmējumus vai tekstu, iegūstot pilnībā pielāgotu attēlu. 

Canon ZINK™ foto papīrs
ZINK papīram ir mikrokristālu slānis, kas reaģē uz siltumu, veidojot pret notraipījumiem, plēšanu un ūdeni izturīgu attēlu bez jebkādas tintes.

Specifikācijas

Piemērots fotomateriāls
Canon ZINK
Efektīvie megapikseļi
8
Filmiņas izmērs
50 × 76 mm
Attēla izmērs
50 × 76 mm
Skatu meklētājs
Optiskais
Ekspozīcijas kontrole
Automātiska
Atmiņas kartes tips
microSD
microSDHC
MS Micro, microSD / microSDHC / microSDXC
Zibspuldze
Barošanas avots
Litija polimēru akumulators

Vispārīgi

Darba temperatūra
5 – 40 °C
Mitrums
40 – 55%
Platums (mm)
80.3
Augstums (mm)
21,5
Dziļums (mm)
121
Svars (g)
188
Krāsa
Balta
Iepakojumā ietilpst
Uzlādes kabelis
Plaukstas locītavas siksna
Īsā pamācība
Canon ZINK fotopapīrs 10gb.

Produktu kodi

EAN
4549292147797
Ražotāja kods
3879C006

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt