Bushnell meža kamera Natureview HD, zaļa

Pamatinformācija

  • 14 MP fotoattēli un HD videoklipi
  • Sajūt kustības un temperatūras izmaiņas
  • 0,7 sekunžu palaišanas laiks
  • Divi maināmi objektīvi
  • Ūdensizturīgs korpuss

Prece ir arhivēta

Kamera NatureView™ Cam HD ar LiveView ieņem pārliecinošu līderpozīciju nozarē un izceļas ar savu neticamo viena gada baterijas darbības laiku un lielo iedarbināšanas ātrumu. Tā ir aprīkota ar ārējo ekrānu LiveView, kuru varat pieslēgt, lai labāk kontrolētu savas NatureView Cam novietojumu makro fotogrāfijas uzņemšanai.

Kamera ir arī aprīkota ar virkni noderīgu uzlabojumu, kas pārliecinoši vairo tās nepārspēto popularitāti. Tā piedāvā Full HD video izšķirtspēju (1920x1080p) ar skaņas ierakstu satriecošai skaidrībai un detalizācijai. Jaunā funkcija Field Scan 2x nodrošina divus attēlu tveršanas lodziņus, ļaujot pilnvērtīgi izmantot krēslas un rītausmas stundas. Kameras komplektā ietilpst divi noņemami tuvplāna objektīvi, lai uzlabotu tuvu fokusētu putnu un nelielu zīdītāju attēlu kvalitāti un asumu. Tai ir arī atvienojams ekrāns LiveView, kas precīzi ataino, kāds būs kameras uzņemtais attēls, un ļauj veikt akurātu pozicionēšanu bez jebkādiem pārsteigumiem vai zaudētiem kadriem dēļ tā, ka objekts pēkšņi atradies ārpus redzeslauka vai fokusa.     

Tāpat arī nakts laikā varat iegūt spilgtākus, asākus attēlus nekā jebkad iepriekš, pateicoties jaunai funkcijai Hyper Night Vision — pieejami modeļi ar nespīdošām melnām LED diodēm absolūtai slepenībai. Lai uzlabotu darbības konsekvenci visos apstākļos, funkcija New Auto PIR automātiski regulē jutību atkarībā no gaisa temperatūras. Tagad arī laika atzīmes ir daudz detalizētākas nekā jelkad agrāk, savukārt pievienotā manuālā funkcija GPS Geotag iestrādā GPS koordinātes katrā attēlā, nodrošinot optimālu izsekošanu. Un pieejamas vēl daudzas citas iespējas — tas viss ietverts šobrīd vismodernākajā kamerā dzīvās dabas novērošanai.    
 

  • Daudzpusīgums — divi tuvplāna objektīvi makro fotogrāfiju uzņemšanai
  • Ērts izvietojums — pieslēdzamais LiveView ekrāns ļauj iegūt perfektu attēla kadrējumu
  • Nekādu spīdošu LED — lai netraucētu dzīvniekus
  • Ilgstoša darbība — baterijas darbības laiks 1 gads novērojumiem visos gadalaikos
  • Hibrīda uzņemšanas režīms — video un foto katrā iedarbināšanas reizē

Produktu kodi

EAN
029757197405
29757197405
Ražotāja kods
BN119740

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt