Sony a7S II + Tamron 28-75mm f/2.8

Pamatinformācija

  • 12 megapikseļu pilnkadra EXMOR R BSI CMOS sensors
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p video ieraksts
  • 5 asu SteadyShot Inside attēla stabilizācija
  • 169 punktu AF sistēma
  • 0,5" OLED skatu meklētājs, 2,36 megapikseļi

Prece ir arhivēta

Exmor™ CMOS īpašai sensora uztverei
Uzņemiet fotoattēlus un videoklipus ar bagātīgu un dabisku gradāciju. Šis 35 mm pilnkadra 12,2 megapikseļu attēla sensors piedāvā plašu dinamisko diapazonu ar ļoti zemu trokšņu līmeni visā  ISO gaismjutības amplitūdā — 50‑409 600. Lieli pikseļi, gapless on‑chip lēcas struktūra un citi gaismas uztveršanas uzlabojumi ļauj izmantot īpaši lielus slēdža ātrumus uzņemšanai vāja apgaismojuma apstākļos.

Gudrs un ātrs BIONZ X™ attēlu apstrādes procesors
BIONZ X uzlabotais attēla apstrādes algoritms optimizē attēla sensora darbību, ļaujot iegūt izcili detalizētus fotoattēlus un videoklipus visā gaismjutības diapazonā. Šis attēlu apstrādes procesors panāk attēla kvalitāti ar ļoti augstu detalizācijas pakāpi un minimālu trokšņu līmeni, it īpaši vidējas līdz augstas jutības diapazonā.

Izcili augsta gaismjutība, plašs dinamiskais diapazons
Pateicoties gaismjutības iestatījumiem, kas ir paplašināmi līdz ISO 409 600, un īpaši plašam dinamiskajam diapazonam, kamera α7S II sniedz iespēju ierakstīt attēlus ar iespaidīgi izteiksmīgām un asām detaļām, sākot no ēnām līdz gaismas izcēlumiem, praktiski jebkuros apgaismojuma apstākļos. Ievērojamais skaidrības līmenis un trokšņu neesamība jūsu uzņemtajos fotoattēlos un videoklipos nodrošina rezultātus, pēc kuriem tiecaties.


14 bitu nesaspiesta RAW formāta atbalsts
Jauna savietojamība ar 14 bitu nesaspiestu RAW formātu ļauj jums izvēlēties savām vajadzībām visatbilstošāko formātu. Kamera savukārt nodrošina augstāko tonālo gradāciju kvalitāti, lai maksimāli izmantotu attēla sensora plašā dinamiskā diapazona iespējas.

5 asu optiskā attēla stabilizācija
Ekvivalenta 4,5 soļu lielāka slēdža ātruma izmantojumam, šī stabilizācijas sistēma efektīvi kompensē piecus dažādus kameras izkustēšanās veidus. Kamera α7S II savieno neparastu attēla stabilizācijas tehnoloģiju un gaismjutību, kas ļauj jums veikt slēdža ātruma/ISO/apertūras iestatījumus plašākā diapazonā, lai jūs varētu uzņemt fotoattēlus un videoklipus bez statīva tieši tādus, kādus esat tos iecerējuši.

Ātrs intelektiskais autofokuss jutībai līdz pat EV -4
Ar 169 autofokusa (AF) punktiem (25 kontrasta noteikšanas punkti un 9 centrālie AF punkti 16 segmentos, kopā 25+(9x16)) šī ātrā un precīzā sistēma nodrošina precīzu objekta noteikšanu, uzņemot fotoattēlus vājas redzamības apstākļos ar apgaismojuma līmeni EV -4. Piedevām autofokusa ātrums Full HD video uzņemšanai ir divas reizes lielāks nekā modelim α7S.

Focus Peaking un palielinājuma funkcija
Vienalga, vai uzņemat fotoattēlus vai filmējat videoklipus, jūs varat skaidri palielināt attēlu, lai atvieglotu manuālo fokusa ieregulēšanu. Turklāt varat aktivizēt funkciju Focus Peaking, kas iekrāso visasāk fokusētos attēla apgabalus ātrai apstiprināšanai.  


Klusā attēlu uzņemšana
Klusās attēlu uzņemšanas (Silent Shooting) režīms ļauj strādāt bez slēdža skaņas, kad vien nepieciešama pilnīgi klusa kameras darbība, kā, piemēram, iemūžinot dzīvās dabas skatus vai uzņemot fotoattēlus koncerta laikā. Šo funkciju var izmantot kopā ar 5 kadri/sek.*7 nepārtraukto uzņemšanu, līdz ar to jums nebūs jāpalaiž garām neviens svarīgs mirklis. Šo funkciju varat arī piešķirt pielāgojamam taustiņam, kas nodrošina intuitīvāku tās ieslēgšanu un izslēgšanu.

0,78x palielinājuma XGA OLED Tru-Finder™
Ar pasaulē lielāko palielinājumu un ZEISS® T* pārklājumu šis elektroniskais skatu meklētājs nodrošina satriecošu skaidrības un kontrasta līmeni ar minimālu atspīdumu un nekavējoties parāda, kā ekspozīcijas kompensācija, baltā balanss un citi iestatījumi ietekmē attēla kvalitāti. Uzņemot attēlus ar skatu meklētāju, varat arī izmantot funkciju Gamma Display Assist un Zebra.

Slēdža izturība 500 000 cikli
Šīs kameras slēdzis ir izgājis augstas izturības pārbaudi (500 000 cikli), slēdža bremzēšanas mehānisms samazina mehāniskā priekšējā/aizmugurējā aizkara vibrāciju par aptuveni 50%, līdz minimumam samazinot kameras izkustēšanos, attēla izplūdumu un slēdža skaņu. Elektroniskā priekšējā aizkara izmantojums vibrāciju novērš vēl lielākā mērā.  

4K video ieraksts un XAVC S formāts
Kamera α7S II ļauj ierakstīt iekšējā atmiņas kartē 4K (QFHD: 3840 × 2160) videoklipus pilnkadra formātā. Pilna pikseļa nolasīšana bez pikseļu grupēšanas ļauj iegūt 4K video ar mazāk izteiktu muarē (moiré) efektu un cita veida deformācijām. Formāta XAVC S atbalsts nodrošina 4K ierakstu ar datu plūsmas ātrumu 100 Mb/sek., kas nodrošina video materiālu ar augstu detalizācijas pakāpi un mazāku saspiešanas trokšņa ietekmi.  

Video funkcijas uzlabotai profesionālajai darbplūsmai
Pateicoties tādām jaunām funkcijām kā Full HD ieraksts 120 kadri/sek., kustības filmēšana 4x/5x palēninājumā, Gamma Display Assist un uzlabotā funkcija Zebra, laika kods/lietotāja bitu rediģēšana un citām video veidošanas iespējām, kamera α7S II pārliecinoši atbalsta profesionālo darbplūsmu, sniedzot lielāku radošo brīvību filmu uzņemšanā nekā jebkad iepriekš


120 kadri/sek. Full HD un 4x/5x palēninātas kustības ieraksts
Piedāvājot pilna pikseļa nolasīšanu bez pikseļu grupēšanas, 120 kadru/sek. (100 kadru/sek.) funkcionalitāti un īpaši augstu gaismjutību, kamera α7S II ļauj uzņemt Full HD videoklipus ar zemu trokšņu līmeni un augstu kadru nomaiņas ātrumu, ko neiespēj neviena cita kamera. Turklāt 120 kadru/sek. (100 kadru/sek.) funkcionalitāte ļauj ierakstīt iekšējā atmiņas kartē 4x/5x palēninātas kustības videoklipus, lietojot kadru nomaiņas ātrumu 30p (25p) vai 24p.


Jauna funkcija Gamma Display Assist 
Šī jaunā funkcija S‑Log gamma ieraksta laikā ļauj jums skatīt attēlu ar dabisku kontrastu, konvertējot S‑Log2 un S‑Log3 uz ITU709 (800%) gamma, līdz ar to varat kontrolēt attēlus un pārbaudīt fokusu, kamēr palielināt attēlu LCD ekrānā vai skatu meklētājā.

S-Gamut3.Cine/S-Log3 un S-Gamut3/S-Log3
Ar šiem jaunajiem profiliem dinamiskais diapazons var tikt paplašināts līdz 1300%, kas nodrošina vienmērīgākas gradācijas, turklāt krāsu toņu grupēšana, korekcija un apstrāde ir patiesi vienkārša. S‑Log3 gamma tonālā atveide ir labāka ēnās līdz vidējo toņu diapazonā (18% pelēkais). Šī kamera piedāvā iespaidīgu 14 stopu platumu S‑Log3 iestatījumā. S‑Gamut3.Cine atveido plašu DCI‑P3 krāsu telpas krāsu toņu gammu, savukārt S‑Gamut3 reproducē praktiski visas arhivēšanai piemērotas aktuālās krāsas.

Attēla profils
Ļoti noderīga ir iespēja noslīpēt savu videoklipu izskatu pat pirms to uzņemšanas, pielāgojot attēla profila (Picture Profile) iestatījumos tādus attēla raksturlielumus kā gradācija, krāsu toņu ieregulējumi un detalizācija. Saglabājiet un jebkurā brīdī izmantojiet kādu no deviņiem pielāgoto parametru profiliem (PP1‑PP9) kopā ar citiem iestatījumiem, tai skaitā iestatījumiem jaunajam profilam Gamut3.Cine/S‑Log3 un S-Gamut3/S‑Log3.  

Uzlabota “zebras” funkcija
Šī funkcija ļauj vienkāršāk kontrolēt ekspozīciju, it īpaši uzņemot attēlus ar S‑Log gamma iestatījumu. Izvēlieties video signāla līmeņa mērķi no 0 līdz 109, piemērojiet tam diapazonu, un “zebras” svītru raksts norādīs attēla apgabalus, kas sasniedz šo līmeni vai diapazonu. Jaunā plašāka video signāla līmeņa izvēle un iespēja piešķirt diapazonu vienkāršo ekspozīcijas ieregulēšanu.

Tīra HDMI izvade
Šī funkcija atbalsta uzņemšanu 4K un Full HD kvalitātē, turklāt tā ļauj nesaspiestu video izvadīt uz ārējo ieraksta ierīci vai monitoru. Attēlu var ierakstīt kamerā arī signālu izvades laikā, kad tiek izmantota šī funkcija. Iekļautie kabeļa aizsargi novērš nejaušu kabeļu atvienošanos, līdz ar to varat uzņemt attēlus ar lielāku drošības sajūtu.

Wi‑Fi un NFC savienojums vienkāršo kopīgošanu
Izmantojot kamerā α7S II iebūvēto Wi-Fi un NFC™ (tuva darbības lauka sakaru) savienojumu, jūs varat nekavējoties pārsūtīt fotoattēlu vai MP4 videoklipu uz savu NFC iespējoto viedtālruni vai planšetdatoru — vienkārši pieskarieties ar savu ierīci kamerai un pēc tam augšupielādējiet fotoattēlu vai videoklipu savā iemīļotākajā sociālās tīklošanas vietnē.

Savietojamība ar plašu maināmu objektīvu klāstu
Kamerā ietvertā piecu asu attēla stabilizācija ļauj jums baudīt nepieredzētu attēlu uzņemšanas brīvību bez statīva ar vairāk jūsu iemīļotiem maināmiem objektīviem. E bajonetes α7S II īsais attālums no objektīva uzstādīšanas atloka līdz fokusēšanas plaknei būtiski paplašina savietojamo objektīvu klāstu. 

Kameras darbināšana, izmantojot USB 
Kameru α7S II var darbināt, izmantojot USB savienojumu ar personālo datoru vai pārnēsājamo akumulatoru. Šī funkcija ļauj lieki netērēt kameras akumulatora jaudu un pagarināt kameras izmantošanas laiku bez papilduzlādes. Kad kamera ir izslēgta, akumulatoru var uzlādēt, izmantojot šo pašu USB savienojumu.

Komplektā ietilpst:



90% klientu izvēlas komplektu ar atlaidi

Pērkot atsevišķi:
4 369,63
Komplekta cena:
2 743,98 €
Jūs ietaupāt:
1 625,02 €

Sensors

Efektīvie megapikseļi
12,2
Megapikseļi
12 megapikseļi
Sensora izmērs
Pilnkadra
Sensora tips
Exmor™ CMOS
Sensora izmērs
Pilnkadra
35,6 × 23,8 mm
Pilns kadrs
Crop faktors
Malu attiecības
3 : 2
Var izvēlēties arī 16:9
Lielākais attēla izmērs
4240 × 2832
Mazākais attēla izmērs
2128 × 1416
Attēlu apstrādes procesors
BIONZ X
ISO
100 – 102 400
Paplašināma līdz ISO 50 – 409 600
1/3 EV solis
Filtri
Primāro krāsu filtrs
Zemas caurlaidības filtrs
Putekļu noņemšana
Krāsu telpa
sRGB
Adobe RGB
A/D pārveidotājs
14 bitu

Bajonete

Bajonete
Sony E bajonete
Saderīgi objektīvi
Sony FE objektīvi
Sony E objektīvi (Crop režīmā)
Sony A-mount objektīvi + Minolta & Konica Minolta α/MAXXUM/DYNAX objektīvi (ar papildu A-mount adapteri)
Minolta & Konica Minolta α/MAXXUM/DYNAX objektīvi (ar adapteriem)

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Attēla stabilizatora dizains
Sony SteadyShot Inside
Stabilizatora virziens
5 asu
Stabilizatora veiktspēja
4,5 soļi

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
TTL kontrasta noteikšanas AF
Autofokusa punkti
169
AF sensora darbības diapazons
-4 – 20 EV
Autofokusa režīmi
Viens kadrs
Nepārtrauktais
Manuāls
Tiešs manuālais
Manuālās fokusēšanas palīdzība
Focus Peaking (maksimālais fokuss)
Zebra
Fokusa palielinājums
Fokusa fiksācija

Fokusu var fiksēt, līdz pusei nospiežot slēdža pogu
Fokusa punkta izvēle
Plats apgabals (169 punkti)
Centrēta
Elastīgais fokusēšanas punktst (mazs)
Elastīgais fokusēšanas punkts (vidējs)
Elastīgais fokusēšanas punkts (liels)
Apgabals
Elastīgs apgabals
Autofokusa mikro regulēšana
Jā, ar LA-EA2 vai LA-EA4
AF palīggaisma

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
TTL mērīšana
1200 zonu izvērtējošā mērīšana, izmantojot CMOS sensoru
Mērīšanas diapazons
-3 – 20 EV
Režīmi
Vairāksegmentu (izvērtējošā) mērīšana
Centrēti svērtā vidējā mērīšana
Punktveida
Automātiskās ekspozīcijas fiksators
Ekspozīcijas kompensācija
±5 EV
1/3 vai 1/2 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
1/3, 1/2, 2/3, 1,2 vai 3 EV solis
3 vai 5 kadri

Slēdzis

Slēdzis
Elektroniski kontrolējams
Vertikāli pārvietojams fokusa plaknes slēdzis
Elektroniskais aizvars
Elektroniskais priekšējā aizkara aizvars
Slēdža ātrums
1/8000 – 30 sek.
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Klusā uzņemšana

Attēlu uzņemšana

Režīmi
iAuto
Superior Auto
Ainas izvēle
Programma
Slēdža prioritāte
Apertūras prioritāte
Manuāls
Sweep Panorama
Video
Scēnu režīmi
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 2 sek.
Automātisks taimeris 10 sek.
Nepārtrauktā uzņemšana ar automātisko taimeri
Braketēšana
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
5 kadri/sek. [Ātra]
2,5 kadri/sek. [Lēna]
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa mērījums
Auto TTL ar CMOS attēla sensoru
Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Kvēlspuldze
Fluorescējošs (4)
Zibspuldze
Zemūdens
Pielāgots iestatījums
Krāsu temperatūra (2500 – 9900 K)
Krāsu filtrs (G7 - M7 57 soļi; A7 - B7 29 soļi)
Baltā balansa braketēšana
3 kadri

Videoieraksts

Video ierakstīšana
4K UHD 3840 × 2160
Full HD 1920 × 1080
Video izšķirtspēja
[4K UHD] 3840 × 2160 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
Citi formāti
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 60i/50i
[FullHD] 1920 × 1080 24p
[HD] 1280 × 720 30p/25p
Lēnas kustības video
[FullHD] 1920 × 1080 120p/100p
Bitu pārraide
[4K UHD] 100 Mb/sek. (VBR)
[FullHD] 60 Mbps (VBR)
Log-attēla profili
S-Log2
S-Log3
Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons
HDMI izeja
8 bitu nesaspiests
YCbCr 4:2:2
4K video (3840 × 2160 25p/24p) izvade

Failu formāti

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
RAW
ARW 2.3
Video formāts
MP4 (Video: XAVC S (H.264/MPEG4-AVC); Audio: Linear PCM stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC stereo)
AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital AC3 stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Elektroniskais
Skatu meklētāja tips
OLED
Rastra punkti
2 359 296
Skatu meklētāja izmērs
0,5"
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,78×
Dioptriju korekcija
-4 – +3
Lauka dziļuma priekšskatījums

LCD monitors

Displeja tips
XtraFine TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,0
Rastra punkti
1 228 000
Ekrāna novietojums
Noliecams
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Pielāgojumi
Spilgtums
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
1
Atmiņas kartes tips
SD
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick XC-HD Duo

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Nav
Zibspuldzes režīmi
Auto
Aizpildošā zibspuldze
Zibspuldze izslēgta
Lēna sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Sarkano acu efekta samazināšana
Bezvadu
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
±3 EV
1/2 vai 1/3 EV solis
Ārējā zibspuldze
Ārējās zibspuldzes ar ADI / Sony TTL atbalstu
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums
Zibspuldzes sinhronizācija
1/250 sek.

Interfeiss

USB
microUSB 2.0
Video
microHDMI (Type D)
Skaņa
3,5 mm mikrofona ieeja
3,5 mm austiņu izeja
Tālvadības pults interfeiss
Sony Multi-Terminal
Tālvadība
Sony tālvadības komandieris RM-VPR1
Izmantojot pievienotu viedtālruni
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
NFC
Citi savienojumi
Papildaprīkojuma pieslēgvieta Multi Interface Shoe
Multi Terminal interface
Savienojamība
WiFi
NFC

Iezīmes

GPS
Elektroniskais līmenis
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana
No

Enerģijas avots

Baterija
Litija akumulators NP-FW50
Izturība
370 kadri (CIPA)
Battery grip model
Sony VG-C2EM
Ārējais barošanas avots
AC-PW20 AM

Korpuss

Materiāli
Magnija sakausējuma korpuss
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
95,7
Platums (mm)
126,9
Dziļums (mm)
60,3
Svars (tikai korpuss)
584 g
Svars (ar akumulatoru un atmiņas karti)
627 g
Komplekts
Korpuss ar objektīvu
Komplektā iekļauts objektīvs
Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD
Iepakojumā ietilpst
2 × litija akumulators NP-FW50
Maiņstrāvas adapteris AC-UUD11
Korpusa vāciņš
Plecu siksna
microUSB kabelis

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt