Nikon D750 korpuss

Pamatinformācija

  • 24,3 megapikseļu pilnkadra FX CMOS sensors
  • Jutība līdz ISO 51 200
  • Auto fokusēšanās sensors ar 51 punktu
  • Full HD 1920 × 1080 50p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi‑Fi savienojums

Prece ir arhivēta

Nikon D750  korpuss Nikon D750  korpuss Nikon D750  korpuss
Ja rodat iedvesmu praktiski jebkurā vietā, ātri pārslēdzaties starp nekustīgu attēlu un video uzņemšanu, vēlaties iegūt tikai pilnkadra digitālās vienobjektīva spoguļkameras nodrošināto attēla izskatu, kā arī labprāt kopīgojat savus uzņemtos attēlus, tad kamera D750 ir īstais rīks jūsu meistarības līmeņa demonstrēšanai. Modeļa D4S un D810 funkciju iedvesmota kamera D750 piedāvā žilbinošu attēla kvalitāti, kinematogrāfiskus video ierakstus un profesionālā līmeņa lietošanas ērtumu, kas viss ietverts gudri pārdomātā konstrukcijā ar noliecamu LCD ekrānu un iebūvētu Wi‑Fi savienojumu. Fotografēšanas entuziasti, kuri pāriet no DX formāta digitālās vienobjektīva spoguļkameras, patiesi apbrīnos D750 pilnkadra sniegumu. Savukārt profesionāļi, kuriem nepieciešama primārā vai sekundārā kamera ātras darbības attēlu uzņemšanai, novērtēs D750 modeļa pazīstamo lietošanas ērtumu un ātrumu. Visbeidzot, filmu veidotāji, kuri vēlas iegūt kompaktu digitālo vienobjektīva spoguļkameru savu radošo ideju īstenošanai vai B‑roll materiāla uzņemšanai, kameras D750 izskatā iegūs tam nevainojami piemērotu rīku. D750 ir izcilas attēlveidošanas sistēmas aizraujošs centrālais elements.    
   
Nopietns rīks — nopietniem attēlu uzņemšanas darbiem
Kamera D750 ir apgādāta ar funkciju kopumu, kas nav raksturīgs šāda izmēra digitālai vienobjektīva spoguļkamerai. Tā izmanto to pašu autofokusa un mērīšanas tehnoloģiju, kas tiek lietota kamerā D4S un D810, — Nikon jaudīgā 51 punkta AF sistēma ar 15 krusteniska veida sensoriem un 3D krāsu matricas mērīšana III ar 91 000 pikseļu RGB sensoru. Ātrā un atsaucīgā darbība ļauj uzņemt attēlus ar ātrumu 6,5 kadri/sek. pilnā izšķirtspējā. Turklāt kameras D750 daudzpusībai nav robežu — fotografējiet nekustīgus attēlus dažādos formātos, filmējiet uzlabotas izšķirtspējas video un uzņemiet vienmērīgu intervāla fotogrāfiju secību ar līdz pat 9 999 kadriem kamerā un veiciet daudz ko citu, vienmēr iegūstot izcili asus un krāsu toņiem bagātus rezultātus. Atklājiet jaunas kompozīcijas iespējas ar 3,2 collu 1 299 tūkstošu punktu noliecamo LCD ekrānu vai izmantojiet saderīgu viedtālruni/planšetdatoru kā attālu monitoru, kad uzņemat tiešā skata režīmā.    

24,3 megapikseļu FX formāta sensors un EXPEED 4
Līdzīgi kā ikviena Nikon pilnkadra digitālā vienobjektīva spoguļkamera D750 panāk attēla kvalitātes līmeni, kam spēj līdzināties tikai nedaudzi kameru ražotāji. Tās jaunizstrādātais 24,3 megapikseļu FX formāta CMOS attēla sensors apvienojumā ar attēlu apstrādes programmu EXPEED 4 nodrošina lielu kadru uzņemšanas ātrumu, zemu trokšņa līmeni, plašu ISO diapazonu 100‑12 800 (paplašināms līdz ISO 51 200), Full HD video ierakstus ar paaugstinātu izšķirtspēju un samazinātu troksni pie augstām ISO jutībām, minimālu moiré efektu, artefaktus un nepareizas krāsas, kā arī Nikon pirmo autofokusa veiktspēju ar jutību līdz -3 EV. Tandēmā ar daudzpusīgo pilnkadra vai DX formāta NIKKOR objektīvu klāstu kamera D750 ataino jebkuru stāstu, kādu vien spējat iedomāties.   

Progresīvas HD video iespējas
Pateicoties kameras D810 iedvesmotām profesionālā līmeņa video ieraksta iespējām un lielam daudzumam dažādu ieeju un izeju, kamera D750 ir vienlīdz labi piemērota kā ikdienas dzīves un svarīgu notikumu iemūžināšanai, tā arī filmu veidošanai un videogrāfijai. Vienlaicīgi ierakstiet nesaspiestu un saspiestu Full HD 1080 video ar ātrumu 60/50/30/25/24p. Manuāli kontrolējiet ISO, slēdža ātrumu un apertūras atvērumu ieraksta laikā, piedevām izmantojiet Power Aperture vadību plūstošām varavīksnenes pārejām un funkciju Auto ISO vienmērīgām ekspozīcijas izmaiņām. Ekspozīcijas apstiprināšanai izmantojiet izgaismojuma displeju ar zebras rakstu, pielietojiet funkciju Flat Picture Control vienkāršākai krāsu šķirošanai pēcapstrādē un uzņemiet no zemiem vai augstiem leņķiem ar 3,2 collu noliecamo LCD ekrānu.

Iebūvēts Wi-Fi savienojums attēlu kopīgošanai un attālinātai kameras vadībai
Tagad jūsu uzņemto fotoattēlu kopīgošana un pārsūtīšana ir ātra, vienkārša un aizraujoša. Izveidojiet savā viedtālrunī vai planšetdatorā bezvadu savienojumu ar kameru D750, pārlūkojiet kameras atmiņas kartes saturu, lejupielādējiet iemīļotākos attēlus un pārsūtiet tos elektroniskā pasta ziņojumā vai augšupielādējiet savā iemīļotajā tīmekļa vietnē.
Jūs varat arī izmantot savu viedierīci kā attālinātu monitoru un kameras D750 vadību — skatiet  to pašu, ko redz jūsu kamera, un darbiniet slēdzi. Ja nepieciešama ātrāka bezvadu datu pārraide, lietojiet WT‑5A bezvadu raidītāju + UT‑1 komunikācijas moduli attēlu pārsūtīšanai uz FTP. (Pieredzējušāki lietotāji savā viedtālrunī vai planšetdatorā var izmantot tīmekļa pārlūkprogrammu HTTP režīmā, kas ļauj lietot kameras vadīklas un uzsākt attēlu uzņemšanu tiešā skata režīmā.)    

Baudiet skatu
Kamera D750 ir pirmā Nikon pilnkadra digitālā vienobjektīva spoguļkamera, kas aprīkota ar 3,2 collu 1 229 tūkstošu punktu noliecamu LCD ekrānu. Tam ir RGBW līdzinājums un krāsu balansa pielāgošana, tāpēc to var saskaņot ar ārējo monitoru. Lietojiet to, lai uzņemtu attēlus no augstiem un zemiem leņķiem, ātri izvēlētos baltās krāsas balansu tiešā skata uzņemšanas režīmā, piekļūti intuitīvi pārveidotajai funkcijai Info, attēlotu vai ātri izmainītu iestatījumus atsevišķajās foto un filmu uzņemšanas režīma izvēlnēs. Saskaņojiet savu skatu un redzējumu, lietojot 100% pārklājuma optisko skatu meklētāju ar spilgtu un dzidru organiskās elektroluminiscences (EL) displeja sistēmu, kas ļauj veikt noregulējumus, neatraujot aci no darbības.  
    
Pārdomāts dizains
Kamerai D750 ir kompakta, viegla un plāna monokoka korpusa struktūra — vēl viens jauninājums Nikon pilnkadra digitālās vienobjektīva spoguļkameras izstrādē. Korpusa priekšējās daļas ir veidotas no oglekļa šķiedras pastiprinātas termoplastmasas, bet aizmugurējās un augšējās korpusa daļas ir magnija sakausējums, kas nodrošina līdzsvarotu elastības un izturības kombināciju. Šāda plāna un ergonomiska konstrukcija garantē ērtu kameras satveršanu un lietošanu. Savukārt kopā ar enerģiju taupošo EXPEED 4 varat uzņemt līdz pat 1230 nekustīgiem attēliem vai 55 minūtēm video ieraksta.     
   
Radošs sajaukums
Kamera D750 ir veidota, lai stimulētu jūsu radošumu. Tai ir daudzpusīga automātiskā vairākkadru uzņemšana — līdz 9 kadriem ar 1/3, 1/5 vai 1 EV palielinājumu. Kameras D750 attēla sensora jau tā iespaidīgo dinamisko diapazonu var palielināt, izmantojot kamerā ietverto HDR uzņemšanas režīmu. Vairākas ekspozīcijas kamerā var tikt apvienotas vienā dramatiski izteiksmīgā attēlā. Savukārt specefektu režīms ļauj reāllaikā pielietot dažādus radošus efektus, piemēram, izvēles krāsa, krāsu skice, miniatūrefekts un daudzus citus — gan nekustīgiem attēliem, gan HD video ierakstiem.

Sensors

Efektīvie megapikseļi
24,3
Megapikseļi
24 megapikseļi
Sensora izmērs
Pilnkadra
Sensora tips
CMOS
Sensora izmērs
35,9 × 24 mm
Pilnkadra
Pilns kadrs
Crop faktors
Malu attiecības
3 : 2
Var izvēlēties arī 5:4, 1:2
Lielākais attēla izmērs
6016 × 4016
Mazākais attēla izmērs
3008 × 2000
Attēlu apstrādes procesors
EXPEED 4
ISO
100 – 12 800
Paplašinās līdz ISO 51 200
1/3 EV solis
Filtri
Zemas caurlaidības filtrs
Putekļu noņemšana
Manuāla tīrīšana un netīrumu noņemšanas atsauces dati
Krāsu telpa
sRGB
A/D pārveidotājs
14 bitu

Bajonete

Bajonete
Nikon F
Saderīgi objektīvi
AF NIKKOR objektīvi (tajā skaitā G un D tipa objektīvi (daži ierobežojumi attiecas uz PC objektīviem)
Nikkor DX objektīvi (izmantojot DX 24 x 16 1,5x attēla apgabalu)
AI-P NIKKOR objektīvi
Nikkor objektīvi AI bez centrālā procesora (tikai A un M režīms)

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Nav
Izmanto objektīvā ietverto stabilizāciju

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
Nikon Advanced Multi-CAM 3500FX II sensors
TTL fāzes noteikšana
Kontrasta noteikšanas autofokuss tiešā skata režīmā
Autofokusa punkti
51
15 krusteniska veida punkti
AF sensora darbības diapazons
-3 – 19 EV
Autofokusa režīmi
Viens kadrs
Nepārtrauktais
Sekojošs
Manuāls
Fokusa fiksācija
Fokusa punkta izvēle
Automātiskais apgabals
Punkts
9, 21 vai 51 punktu dinamiskais apgabals
3D paredzēšana
Grupas apgabals
Autofokusa mikro regulēšana
AF palīggaisma

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
91000 pikseļu RGB sensors
TTL mērīšana
Mērīšanas diapazons
0 – 20 EV (matricas vai centra svērtā mērīšana)
2 – 20 EV (punkta mērīšana)
Režīmi
3D krāsu matricas mērīšana II (G, E un D tipa objektīvi)
Centra svērtā mērīšana (75 % svara tiek koncentrēti 12 mm aplī kadra centrā)
Punkta mērīšana (tiek mērīts 3,5 mm aplis (aptuveni 2,5% no kadra), kas centrēts izvēlētajā fokusa punktā
Krāsu matricas mērīšana II (citi centrālā procesora objektīvi)
Automātiskās ekspozīcijas fiksators
Ekspozīcijas kompensācija
±5 EV
1/3 vai 1/2 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
2 vai 3 EV solis
2 – 5 kadri
1/3, 1/2, 2/3 vai 1 EV solis
2 – 9 kadri

Slēdzis

Slēdzis
Elektroniski kontrolējams
Vertikāli pārvietojams fokusa plaknes slēdzis
Slēdža ātrums
1/4000 – 30 sek.
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Ar 1/3 EV soli

Attēlu uzņemšana

Režīmi
Automātisks
Ainas izvēle
Programma
Apertūras prioritāte
Slēdža prioritāte
Manuāls
Specefekti
Lietotāja iestatījums (2)
Scēnu režīmi
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 2 sek.
Automātisks taimeris 5 sek.
Automātisks taimeris 10 sek.
Automātisks taimeris 20 sek.
Uzņemšana bez slēdža darbības skaņas
Klusa nepārtrauktā uzņemšana
Spoguļa bloķēšana
Attāla vadība (bez aizkaves)
Attāla vadība (ātrā reaģēšana)
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Intervāla uzņemšana
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
6,5 kadri/sek. [ātra]
1 – 6 kadri/sek. [lēna]
3 kadri/sek. [klusa nepārtraukta uzņemšana]
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Kvēlspuldze
Fluorescējošs (7)
Manuāls
Krāsu temperatūra (K)
Baltā balansa braketēšana
2 - 3 kadri
Ar 1, 2 vai 3 soli

Videoieraksts

Video ierakstīšana
Full HD 1920 × 1080
Video izšķirtspēja
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
Citi formāti
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
[HD] 1280 × 720 60p/50p
Ieraksta ilgums
20 minūtes visaugstākajā kvalitātē
29 minūtes 59 sekundes normālā kvalitātē
Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons
HDMI izeja
8 bitu nesaspiests
Iespējama arī skaņas izeja caur HDMI
YCbCr 4:2:2

Failu formāti

JPEG
DCF
EXIF 2.3
DPOF
RAW
NEF
Video formāts
MOV (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Linear PCM stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Optiskais
Skatu meklētāja tips
Pentaprizma acu līmenī
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,70×
Dioptriju korekcija
-3 – +1
Fokusēšanas ekrāns
Type B BriteView Clear Matte Mark III
Spogulis
Ātrās atgriešanās pusspogulis
Pārraide: atspulga attiecība 40:60
Lauka dziļuma priekšskatījums

LCD monitors

Displeja tips
TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,2
Rastra punkti
1 229 000
Ekrāna novietojums
Noliecams
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Skata leņķis
170°
Pielāgojumi
Spilgtums
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
2
Atmiņas kartes tips
SD
SD / SDHC
SDXC (UHS-I)
Citi
Otro atmiņas karti var izmantot: pirmās kartes aizpildīšanās gadījumā, datu rezerves kopiju vai atsevišķai RAW+JPEG kopiju glabāšanai.
Attēlus var kopēt no vienas atmiņas kartes uz otru
Eye-Fi kartes atbalsts
FLU kartes atbalsts
Attēlus var kopēt no vienas atmiņas kartes uz otru

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Iebūvēta TTL zibspuldze
Vadošais skaitlis
12 (m, ISO 100)
Zibspuldzes režīmi
Auto
Aizpildošā zibspuldze
Zibspuldze izslēgta
Lielātruma sinhronizācija
Lēna sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Bezvadu
Manuāls
Sarkano acu efekta samazināšana
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
-3 – +1 EV
1/3, 1/2 vai 1 EV solis
Ārējā zibspuldze
Ārējās zibspudzes ar i-TTL atbalstu
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums
Zibspuldzes sinhronizācija
1/200 sek.

Interfeiss

USB
USB 2.0
Video
AV izeja (NTSC/PAL)
miniHDMI (Type C)
Skaņa
3,5 mm mikrofona ieeja
3,5 mm austiņu izeja
Tālvadības pults interfeiss
Nikon DC-2
Tālvadība
Izmantojot pievienotu viedtālruni
Nikon tālvadības kabelis MC-DC2
Nikon tālvadības pults ML-L3
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
No
NFC
No
Savienojamība
WiFi

Iezīmes

GPS
Ar moduli GP-1 GPS
Elektroniskais līmenis
Jā (divu asu, var tikt attēlots uz ekrāna vai skatu meklētājā)
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana

Enerģijas avots

Baterija
EN-EL15 litija akumulators
Izturība
1230 kadri (CIPA)
Ārējais barošanas avots
Maiņstrāvas adapteris EH-5b, nepieciešams barošanas savienotājs EP-5B
Battery grip model
Nikon MB-D16

Korpuss

Materiāli
Magnija sakausējuma korpusa daļas
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
113
Platums (mm)
140,5
Dziļums (mm)
78
Svars (tikai korpuss)
750 g
Komplekts
Tikai korpuss
Iepakojumā ietilpst
Akumulatora lādētājs MH-25a
Kameras siksna AN-DC14
Korpusa vāciņš
Litija akumulators EN-EL15
Okulāra vāciņš DK-5
Okulāra aizsarggumija DK-21
USB kabelis UC-E17
ViewNX 2 programmatūra CD-ROM

Izmēri un svars

Bruto svars
1.535 kg
Neto svars
0.783 kg
Izcelsmes valsts
Thailand

Produktu kodi

EAN
018208940325
0018208940325
018208940332
18208940325
18208940332
4960759143860
Ražotāja kods
VBA420AE

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt