Panasonic Lumix DMC-G7 + 14-140mm komplekts, melns

Pamatinformācija

  • 16 megapikseļu Four Thirds Live MOS sensors
  • 3 collu maināma leņķa skārienekrāns
  • Ass OLED skatu meklētājs
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi‑Fi savienojums — vadiet kameru no viedierīces

Prece ir arhivēta

Panasonic Lumix DMC-G7 + 14-140mm komplekts, melns Panasonic Lumix DMC-G7 + 14-140mm Kit Panasonic Lumix DMC-G7 + 14-140mm komplekts, melns

Panasonic Lumix DMC-G7 korpuss, melns
+ LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S. stabilizēts supertālummaiņas objektīvs

Viss pareizajās vietās

Kamerai LUMIX G7 ir ne vien izturīgs korpuss, bet arī patiesi intuitīvas darbības iespējas. Korpusa dizains ļauj nekavējoties piekļūt svarīgākajām funkcijām, piemēram, priekšējam apertūras regulētājam un aizslēga ātruma regulētājam. Iestatījumus var piešķirt arī sešām ērti lietojamām funkciju pogām (Fn pogām).

Ērti lietojams intelektiskais automātiskais režīms
Kameras LUMIX G7 īpašā vērtība ir vairāku paaudžu zināšanas par fotografēšanu, kas ietvertas kamerā un ir gatavas lietošanai. Sejas atpazīšana, intelektiskie ISO iestatījumi, intelektiskais ainu palīgs un nepārtraukts autofokuss (AF) ir tikai dažas no daudzajām funkcijām, kas padara LUMIX G par patiešām gudru fotografēšanas rīku. Vienkārši izvēlieties režīmu iA un varat paļauties, ka kamera uzņems izcilus fotoattēlus jebkurā situācijā.

4K video — saskatiet vēl vairāk nekā ar Full HD
Neatkarīgi no tā, vai skatāties filmas vai rediģējat video, 4K nodrošina daudz spēcīgāku skatīšanas pieredzi nekā jebkad iepriekš. Oriģinālā 3840x2160 pikseļu izšķirtspēja četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju, nodrošinot daudz augstāku detalizācijas līmeni. Pat ja eksportējat 4K kvalitātē uzņemtu videomateriālu uz Full HD televizoru, video failiem būs augstāka izšķirtspēja un skaidrāka detalizācija nekā tiem, kas filmēti Full HD kvalitātē.

4K fotografēšana — iemūžiniet perfektu mirkli
Izmantojot 4K augsto izšķirtspēju, kamera Panasonic LUMIX G7 iepazīstina ar jauno 4K fotografēšanas funkciju, kas ļauj izvilkt atsevišķus kadrus no video sērijas (kas uzņemta ar ātrumu 30 kadri sekundē), lai iemūžinātu maģiskos mirkļus, kas ilgst tikai sekundes simtdaļu. Ar 4K fotografēšanu vienmēr varat būt pārliecināts, ka esat pilnīgi brīvs, izvēloties vislabāko mirkli.

4K fotografēšanas režīmi — ļaujiet vaļu radošumam
4K fotografēšanas funkciju var izmantot trīs dažādos režīmos; jebkurā no šie režīmiem varat iemūžināt perfektu mirkli:

  • 4K BURST: nepārtrauktas uzņemšanas režīmā uzņemiet trīsdesmit 4K kadrus sekundē, līdz iegūsit ideālu attēlu. Vienkārši turiet nospiestu pogu un ļaujiet savai G7 kamerai ātri uzņemt vairākus attēlus īpaši augstā izšķirtspējā, un atlaidiet pogu, kad vēlaties, — katra mirkļa sekundes simtdaļa tiks iemūžināta skaistā attēlā;
  • 4K BURST (SĀKT/APTURĒT): nekad nevar zināt, kad parādīsies īstais mirklis, ko vēlēsities nofotografēt. Izmantojot 4K jaudu, ar kameru G7 varat ierakstīt video, attīt atpakaļ un izvēlēties no satriecoši plaša attēlu klāsta — šī kamera uzņem līdz pat 30 augstas kvalitātes kadrus sekundē.
  • 4K PRE-BURST: nepārtrauktas uzņemšanas pirms aizslēga režīmā varat uzņemt sešdesmit 4K fotoattēlus divās sekundēs — trīsdesmit attēlus pirms aizslēga nospiešanas un trīsdesmit attēlus pēc tās. Šī funkcija ir ideāli piemērota situācijā, kad zināt precīzu attēla uzņemšanas mirkli un vēlaties iemūžināt kopainu.


Ātrdarbīgs autofokuss, izmantojot tehnoloģiju DFD
Iemūžiniet pat visātrākās kustības, izmantojot Panasonic autofokusa tehnoloģiju DFD (Depth From Focus — defokusēšanas radīts dziļums). Kamerā LUMIX G7 ir pieejama šī pilnīgi jaunā tehnoloģija, kas acumirklī aprēķina attālumu starp kadrā esošajiem objektiem un pielāgo objektīva fokusu ar vienu ātru, vienmērīgu kustību. Šī jaunā sistēma nodrošina AF ātrumu līdz pat 0,07 sekundēm un nepārtrauktu uzņemšanu ar AFC un ātrumu 6 kadri sekundē. Tā arī uzlabo nepārtrauktā autofokusa stabilitāti, uzņemot video.

Ātrs un precīzs nepārtraukts AF 
Izmantojot nepārtrauktā AF jauno algoritmu, tiek atpazīta ne vien objekta krāsa, bet arī tā lielums un kustības vektors, līdz ar to kamera var vēl drošāk fokusēt objektu. Rezultātā nepārtrauktā AF veiktspēja ir aptuveni 200% vai vēl lielāka; tas nozīmē, ka kamera nepazaudē objektu.

Fokusēšana vājā apgaismojumā — Star Light AF (AF zvaigžņu gaismā)
Vāja apgaismojuma autofokuss ļauj objektu precīzi fokusēt -4 EV vāja apgaismojuma apstākļos, ko var pielīdzināt mēnessgaismai, kad nav nekāda papildu apgaismojuma. Turklāt kamerā LUMIX G7 ir no jauna integrēts zvaigžņu gaismas AF, lai jūs varētu iemūžināt zvaigznes naksnīgajās debesīs, izmantojot autofokusu, kas precīzi aprēķina kontrasta vērtību mazākā AF apgabalā.

Augsta attēla kvalitāte pat vājā apgaismojumā
16 megapikseļu Digital Live MOS sensors un no jauna izstrādātais procesors Venus Engine nodrošina visu: gan kvalitatīvu attēlu uzņemšanu, gan ātru signāla apstrādi. Izcilā trokšņu samazināšanas sistēma ļauj uzņemt asus attēlus pat vājā apgaismojumā, izmantojot līdz pat ISO 25 600.

Perfekta redzamība un kadrēšana
Kamerai LUMIX G7 ir augstas izšķirtspējas OLED tiešā skata meklētājs, kas nodrošina izcilu redzamību, pateicoties kontrastam 10 000:1; ar to atradīsit izcilu kadru pat tiešos saules staros. Visi iestatījumi displejā ir ērti pārskatāmi, tāpēc varēsit iegūt tieši tādus attēlus, kādus vēlaties.
Turklāt kameras LUMIX G7 skāriendisplejs, kas reaģē uz sasvēršanu/pagriešanu, ļauj pilnīgi brīvi atrast neparastas perspektīvas, vienlaikus nodrošinot ērtu darbošanos un pilnīgu kontroli pār attēlu.

Fokusa regulēšana
Lai jūs pēc iespējas precīzāk varētu kontrolēt fokusu, kamerā LUMIX G7 ir manuālā fokusa regulēšanas (Focus Peaking) funkcija, kas parāda fokusēto apgabalu un lauka dziļuma paplašināšanās apgabalu. Fokusētie apgabali tiek ekrānā attēloti ar zaļu tonējumu, lai jūs ik reizi nevainojami asi saskatītu vajadzīgo apgabalu.

Klusā uzņemšana
Ir daudz situāciju, kad vēlaties, lai no kameras neatskanētu nekādas skaņas, piemēram, fotografējot dzīvniekus vai fotografējot klasiskās mūzikas koncertā. Digitālās vienobjektīva spoguļkameras fotografēšanas laikā rada ievērojamu troksni: spoguļa kustības, mehāniskais aizslēgs un arī autofokuss var darboties kaitinoši skaļi. Izmantojot LUMIX G kameru elektronisko aizslēgu, bezspoguļu sistēma tiek uzskatīta par pilnīgi klusu; to nodrošina ātra un klusa autofokusa sistēma un aizslēgs, kas darbojas bez trokšņa. Klusā uzņemšana ar LUMIX G sērijas kamerām paver fotografēšanas jomas, ko nespēj sasniegt pārējie fotogrāfi.

Laika noilgums
Skaisti saulrieti, plūdmaiņu kustība vai cilvēku pūļi — LUMIX G7 laika noilguma (Time Lapse) funkcija paver visdažādākās iespējas radošai fotografēšanai. Šai funkcijai var viegli piekļūt kameras izvēlnē; vienkārši izvēlieties vajadzīgo laika periodu un kadru uzņemšanas biežumu. Pārējo paveiks pati kamera. Pēc tam ērti eksportējiet filmu, izmantojot iebūvēto funkciju, un parādiet to ģimenes locekļiem un draugiem.

Radošums bez vadiem, izmantojot Wi‑Fi
Kameras LUMIX G7 savienojumu funkcijas vēl daudzveidīgāk paplašina kameras lietošanas iespējas.

  • Attālināta vadība: kameru var vadīt, izmantojot programmu Panasonic Image App viedtālrunī vai planšetdatorā, tādējādi varat skatīt attēlu, iestatīt fokusu, nospiest aizslēgu no attāluma, skatīt fotoattēlus lielajā planšetdatora ekrānā vai kopīgot attēlus sociālajos tīklos;
  • Ērta kopīgošana: ērti kopīgojiet skaistus mirkļus, viedtālrunī vai planšetdatorā izmantojot vilkšanu un nomešanu sociālajos tīklos, piemēram Facebook, Twitter vai flickr;
  • Ģeogrāfisko atzīmju pievienošana: kamera LUMIX G7 precīzi zina, kur uzņemts attēls, jo tā izmanto viedtālruņa vai planšetdatora GPS ierakstu/atzīmi. Pievienojot attēliem ģeogrāfiskās atzīmes, attēlam var automātiski pievienot informāciju par to, kur tas ir uzņemts.

Paplašināmība elastīgai lietošanai
Pieejamo objektīvu klāsts ir būtisks lēmumu ietekmējošs faktors, izvēloties savām vajadzībām vispiemērotāko kameru. LUMIX G kamerām pašreiz ir pieejami 23 lieliski objektīvi. Varat izvēlēties gan izcilus LEICA DG objektīvus, gan augstas kvalitātes neticami kompaktos LUMIX G X objektīvus vai papildu standarta objektīvus. Lai kāds arī būtu jūsu radošais lidojums, atrast vispiemērotāko objektīvu būs vienkārši. 

Sensors

Efektīvie megapikseļi
16
Megapikseļi
16 megapikseļi
Sensora izmērs
Four Thirds (četru trešdaļu)
Sensora tips
Live MOS
Sensora izmērs
17,3 × 13,0 mm
Four Thirds
Pilns kadrs
Crop faktors
Malu attiecības
4:3
Var izvēlēties arī 3:2, 16:9, 4:5, 1:1
Lielākais attēla izmērs
4592 × 3448
Mazākais attēla izmērs
2272 × 1704
Attēlu apstrādes procesors
Venus Engine
ISO
200 – 25 600
Paplašināma līdz ISO 100
1/3 EV solis
Filtri
Primāro krāsu filtrs
Putekļu noņemšana

Supersonic Wave Filter
Krāsu telpa
sRGB
Adobe RGB

Bajonete

Bajonete
Micro Four Thirds
Saderīgi objektīvi
Micro Four Thirds standarta objektīvi
FourThirds standarta objektīvi (ar DMW-MA1 adapteri)

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Nav
Izmanto objektīvā ietverto stabilizāciju

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
TTL kontrasta noteikšanas AF
Autofokusa punkti
23
AF sensora darbības diapazons
-4 – 18 EV
Autofokusa režīmi
Viens kadrs
Nepārtrauktais
Elastīgs
Sekojošs
Manuāls
Manuālās fokusēšanas palīdzība
Focus Peaking (maksimālais fokuss)
Fokusa fiksācija

Fokusu var fiksēt, līdz pusei nospiežot slēdža pogu
Fokusa punkta izvēle
Sejas/acu atpazīšana
Izsekošana
49 apgabali
1 apgabala
Tiek izvēlēts skārienekrānā
AF palīggaisma

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
TTL mērīšana
1728 zonu daudzmodeļu uztveršanas sistēma
Mērīšanas diapazons
0 – 18 EV
Režīmi
Vairāksegmentu (izvērtējošā) mērīšana
Centrēti svērtā vidējā mērīšana
Punktveida
Automātiskās ekspozīcijas fiksators
Ekspozīcijas kompensācija
±5 EV
1/3 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
3, 5 vai 7 kadri
±3 EV
1/3 vai 2/3 EV solis

Slēdzis

Slēdzis
Elektroniski kontrolējams
Vertikāli pārvietojams fokusa plaknes slēdzis
Elektroniskais slēdzis
Elektroniskais aizvars
Elektroniskais priekšējā aizkara aizvars
Slēdža ātrums
1/4000 – 60 sek.
1/16 000 – 60 sek.

Attēlu uzņemšana

Režīmi
iAuto
Ainas izvēle
Programma
Apertūras prioritāte
Slēdža prioritāte
Manuāls
Creative Control (radošā vadība)
Scēnu režīmi
23
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (super ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (vidēja)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 2 sek.
Automātisks taimeris 10 sek.
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
40 kadri/sek. [superātra]
10 kadri/sek. [ātra]
6 kadri/sek. [vidēja]
2 kadri/sek. [lēna]
RAW: līdz 13 kadriem
JPEG: līdz 100 kadriem
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Kvēlspuldze
Dienasgaismas spuldze
Zibspuldze
Krāsu temperatūras iestatījums (2500 – 10000K)
Pielāgots iestatījums
Baltā balansa braketēšana
3 kadri B/A vai M/G asī

Videoieraksts

Video ierakstīšana
4K UHD 3840 × 2160
Video izšķirtspēja
[4K UHD] 3840 × 2160 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
Citi formāti
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 60i/50i
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
[HD] 1280 × 720 30p/25p
[VGA] 640 × 480 30p/25p
Bitu pārraide
[4K UHD] 100 Mb/sek. (VBR)
[FullHD] 28 Mb/sek.
Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons

Failu formāti

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
RAW
RAW
Video formāts
AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital AC3 stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Elektroniskais
Skatu meklētāja tips
OLED
Rastra punkti
2 360 000
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,70×
Dioptriju korekcija
-4 – +4
Lauka dziļuma priekšskatījums

LCD monitors

Displeja tips
TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,0
Rastra punkti
1 040 000
Ekrāna novietojums
Grozāms un noliecams
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Skata leņķis
170°
Pielāgojumi
Spilgtums (13 līmeņi)
Kontrasts (13 līmeņi)
Krāsu piesātinājums (13 līmeņi)
Sarkans-zaļš (21 līmenis)
Zils-dzeltens (21 līmenis)
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
1
Atmiņas kartes tips
SD
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-II)
Citi
Saderība ar Eye-Fi

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Iebūvēta TTL zibspuldze
Vadošais skaitlis
9,3 (m, ISO 200)
Zibspuldzes režīmi
Auto
Zibspuldze ieslēgta
Zibspuldze izslēgta
Lēna sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Sarkano acu efekta samazināšana
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
±3 EV
1/3 EV solis
Ārējā zibspuldze
Panasonic DMW-FL220E
Panasonic DMW-FL360E
Panasonic DMW-FL500E
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums
Zibspuldzes sinhronizācija
1/160 sek.

Interfeiss

USB
USB 2.0
Video
AV izeja (NTSC/PAL)
microHDMI (Type D)
Skaņa
3,5 mm mikrofona ieeja
Tālvadības pults interfeiss
2,5 mm
Tālvadība
Izmantojot pievienotu viedtālruni
Panasonic DMW-RSL1
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
NFC
No
Savienojamība
WiFi

Iezīmes

GPS
Izmantojot pievienoto viedtālruni
Elektroniskais līmenis
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana

Enerģijas avots

Baterija
Litija akumulators DMW-BLC12
Izturība
360 kadri (CIPA)

Korpuss

Materiāli
Magnija sakausējuma korpuss
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
86,2
Platums (mm)
124,9
Dziļums (mm)
77,4
Svars (tikai korpuss)
360 g
Svars (ar akumulatoru un atmiņas karti)
410 g
Komplekts
Korpuss ar objektīvu
Komplektā iekļauts objektīvs
Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
Supertālummaiņas objektīvs
Iepakojumā ietilpst
Litija akumulators DMW-BLC12
Akumulatora lādētājs
USB kabelis
Pleca siksna
Korpusa vāciņš
Karstās pēdas aizsargvāciņš
Karstās pēdas vāciņš

Produktu kodi

EAN
5025232826841
Ražotāja kods
DMC-G7HEG-K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt