Canon EOS 5D Mark IV korpuss

2 949 € Ietaupiet 5% 3 099 €

Pamatinformācija

  • 30,4 megapikseļu pilnkadra CMOS sensors
  • Fokusēšanas sensors ar 61 AF punktu
  • Sensora jutība līdz ISO 102 400
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi‑Fi un NFC savienojums, GPS uztvērējs

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss Canon EOS 5D Mark IV  korpuss

Izveidota lieliskai darbībai jebkurā situācijā — EOS 5D Mark IV ir skaisti un rūpīgi izstrādāta kamera dažādām vajadzībām.

  • 30,4 megapikseļu CMOS sensors
  • Dual Pixel RAW formāts
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p video ieraksts
  • Sensora jutība ISO 100–32 000; paplašināma līdz ISO 50–102 400
  • Iebūvēts GPS uztvērējs
  • Wi‑Fi savienojums un NFC tehnoloģija


Ikkatra detaļa ir svarīga
Tiklīdz gaisma ieplūst objektīvā, EOS 5D Mark IV uzņem katru niansi, katru krāsu un katru detaļu. Canon atkal sniedz iespēju ieraudzīt vissīkākās detaļas, pateicoties jaunam sensoram, kas veido izcili skaidru attēlu. Skatiet pasauli kā nekad agrāk.

Uzņemiet detaļas. Uzņemiet visu
30,4 megapikseļu CMOS sensors nodrošina attēlus, kas ir bagāti ar detaļām un kuros ir maz trokšņa, uzņemot pat spilgti izgaismotās un tumšās un ēnainās vietās. Tā kā ir labāka izšķirtspēja, nekas netiek zaudēts, sniedzot brīvību apgriezt attēlus, lai iegūtu perfektu kadru, saglabājot kvalitāti.

Pārskatiet, lai pilnveidotu
Katrs no kameras EOS 5D Mark IV 30 miljoniem pikseļu ir izveidots no divām fotodiodēm, kuras var izmantot kopā vai atsevišķi. Šī tehnoloģija sniedz iespēju izveidot Dual Pixel RAW (DPRAW) failus, kuri satur divus attēlu kadrus no diviem pavisam nedaudz atšķirīgiem skatu punktiem. Apstrādājot failus ar programmatūru Digital Photo Professional, DPRAW faili ļauj fotogrāfiem koriģēt attēlus, lai saglabātu asumu paredzētajā vietā.

Izcili uzņēmumi vājā apgaismojumā
Ir uzlabota veiktspēja vājā apgaismojumā pie katra ISO iestatījuma — ievērojami samazināts digitālais troksnis, un maksimālā jutība ir ISO 32 000 (paplašināma līdz ISO 102 400). Varat būt pārliecināts par izcilu attēlu kvalitāti, uzņemot arī sliktā apgaismojumā.

Nākamā līmeņa attēlu apstrāde
Iebūvētā funkcija Lens Aberration Correction uzlabo objektīva veiktspēju, kompensējot tādus faktorus kā difrakcija, kropļojumi un hromatiskā aberācija, lai izveidotu vizuāli labākus attēlus.

Skaidrība, kontrasts un krāsa
Kamerai 5D Mark IV ir automātiska baltās krāsas līdzsvara (Auto White Balance, AWB) izvēles iestatījumi, kas piedāvā atšķirīgu pieeju mākslīgajam apgaismojumam. Funkcijas Ambience Priority mērķis ir saglabāt mākslīgā apgaismojuma avotu siltos krāsu toņus, lai panāktu ainā valdošo atmosfēru, bet funkcija White Priority samazina lielāko daļu kvēlspuldžu siltās gaismas un iespēju robežās cenšas izveidot neitrālu krāsu attēlus.

Rūpīgi uzņemtas detaļas
Kamerā 5D Mark IV ir iekļauts attēlu stils Fine Detail, kas palielina ar kameras 30,4 megapikseļu sensoru uzņemto detaļu skaitu. Šajā iestatījumā prioritāte ir toņu gradācijai, uzsverot smalkas detaļas.
Attēlu stilam Fine Detail ir trīs pielāgojami asuma veidošanas parametri, kas līdzīgi filtram Unsharp Mask programmā Adobe Photoshop un Canon DPP programmatūrā.

Precizitāte kā standarts
Kamerai EOS 5D Mark IV ir uzlabotas fokusēšanas un mērīšanas funkcijas, kas notver mirkļus to rašanās brīdī un seko objektiem pat sarežģītā apgaismojumā.

Tikai pamirkšķinot acis
Saglabājiet darbības fokusu ar paplašinātu 61 punkta automātiskās fokusēšanas (AF) sistēmu, kas izseko pat visnepastāvīgākos objektus. Kameras EOS 5D Mark IV 61 AF punktam ir nodrošināts plašāks darbības laukums — par 8 procentiem vertikāli paplašināts centrālais rajons un par 24 procentiem vertikāli paplašināta perifērija, sniedzot lielāku izvēles brīvību objektu novietošanai kompozīcijā.

Ātra, nepārtraukta fokusēšana pat vājā apgaismojumā 
Kameras EOS 5D Mark IV fokusēšanas veiktspēja tiek nodrošināta ar ļoti jutīgu AF sensoru pat tik zema līmeņa apgaismojumā kā EV-3. Tā ir vēl vairāk uzlabota līdz EV-4, uzņemot režīmā Live View ar funkciju Dual Pixel CMOS AF.

Izcila automātiskās fokusēšanas precizitāte pat ar gariem objektīviem
Ja esat sporta vai savvaļas dzīvnieku fotogrāfs, jums bieži vien nākas lietot super‑telefoto objektīvus ar pagarinātājiem, lai piekļūtu tuvāk fotografējamiem objektiem. Augstas precizitātes fokusēšana ir daudz vienkāršāka ar maksimālo 61 punktu un ar 21 krusteniska veida AF punktu pie f/8.

150 000 pikseļu mērīšanas sensors
EOS 5D Mark IV izmanto īpašu 150 000 pikseļu RGB+IR mērīšanas sensoru, lai veiktu ārkārtīgi precīzu ekspozīcijas mērījumu. Šis sensors darbojas arī kopā ar kameras AF sistēmu, lai palīdzētu noteikt un izsekot krāsainus objektus un veiktu seju atpazīšanu.

Izsekojiet objektus vēl precīzāk
Kamerai EOS 5D Mark IV ir sistēma EOS iTR AF, kas ievērojami uzlabo objektu izsekošanas veiktspēju. Pielāgojiet izsekošanu atbilstoši savām vajadzībām ar dažādiem režīmiem, lai noteiktu, kad fokusēt un izsekot seju vai citu objektu.

Izvēlieties savam objektam atbilstošu fokusēšanas veiktspēju
Canon režīmam AI servo AF III ir automātiskās fokusēšanas algoritms, kas uzlabo izsekošanas jutību ainās, kurās var notikt pēkšņas objekta kustības. Seši pielāgojami AF gadījumu izpētes iestatījumi palīdz izvēlēties objektam visatbilstošāko opciju, piemēram, jutības izsekošanu, paātrinājuma/palēninājuma izsekošanu un AF punkta automātisku pārslēgšanu.

Notveriet mirkli jebkādā mākslīgajā apgaismojumā
EOS 5D Mark IV nosaka gaismas avotu mirgošanas frekvenci un pielāgo uzņemšanas laiku, lai uzņemtu attēlu tuvu maksimālā spilgtuma brīdim un samazinātu mirgošanas efektus. Šī funkcija darbojas, ja mirgošanas frekvence ir 100 Hz un 120 Hz, un tai ir uzlabots algoritms, lai izvairītos no nepareizas mirgojošas gaismas noteikšanas.

AF punktu atlase
Jauna AF zonas atlases poga kameras EOS 5D Mark IV aizmugurē atvieglo automātiskās fokusēšanas punktu mainīšanu, kameru joprojām turot pie acs.

Izstrādātas izcilai darbībai
Leģendārās kameras tiek izgatavotas ilgstošai lietošanai. EOS 5D sērija ir piedāvājusi izcilu konstrukcijas kvalitāti, veiktspēju un uzlabotu izturību pret laikapstākļiem. EOS 5D Mark IV turpina īstenot mūsu apņemšanos piedāvāt liela ātruma darbību un izturību.

Procesors ātrākai darbībai
Kameras EOS 5D Mark IV kodols ir ātrais DIGIC 6+ procesors, kas kontrolē katru kameras darbības aspektu, tostarp RAW sensora datu pārveidi augstas kvalitātes attēlu failos, kas ir bagāti ar detaļām, ar precīzām krāsām un ādas toņiem, turklāt attēlos ir maz trokšņu.

Uzņemiet katru mirkli — kadru pēc kadra
Kamerā EOS 5D Mark IV vissīkākā nianse ir izstrādāta, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju, — ar vienu uzņemšanu varat nepārtraukti fotografēt ar ātrumu 7 kadri sekundē ar pilnu AF un automātisku ekspozīciju, uzņemot līdz pat 21 RAW attēlam vai neierobežotam JPEG attēlu skaitam. Jūs vienmēr būsit gatavs nākamajam kadram. Režīmā Live View ir iespējama nepārtraukta uzņemšana ar 4,3 kadriem sekundē ar AF izsekošanu. Jūs vienmēr būsit gatavs nākamajam kadram.

Ass un precīzs LCD skārienekrāns
Augstas izšķirtspējas 3,2 collu LCD ekrāns ar intuitīvām skārienekrāna vadīklām padara uzņemšanu ar kameru EOS 5D Mark IV par baudu. Pieskarieties, lai izvēlētos izvēlnes komandas, un velciet uz priekšu un atpakaļ, lai pārskatītu attēlus. Četru krāsu toņu opcijas sniedz iespēju pārliecinoši izmantot ekrānu jebkurā laikā — gan dienā, gan naktī.

Uzņemiet klusumā, saglabājiet diskrētumu
Atlasiet klusas uzņemšanas režīmu kamerā EOS 5D Mark IV, lai aizslēga darbības skaņu samazinātu līdz minimumam. Īpaša skaņas slāpēšana ļauj kameru darbināt ļoti klusi pat visklusākajā vidē.

Spoguļa vibrācijas kontroles sistēma
Kameras sakustēšanās vai spoguļa kustības vibrācija var izraisīt attēlu miglošanos, tāpēc Canon ir izstrādājis sistēmu Mirror Vibration Control System, lai samazinātu šādu miglošanos un nodrošinātu asus attēlus ar samazinātu trokšņa līmeni — ideāli diskrētai uzņemšanai.

Pārliecinoši skatiet, iekomponējiet un uzņemiet
Viedais skatu meklētājs Intelligent Viewfinder II ar uzņemšanas informāciju, piemēram, divu asu elektronisko līmeni, piedāvā pārliecinošāku un skaidrāku ainas skatu cauri objektīvam ar gandrīz 100 procentīgu skatu. Uzņemšanas informācija ir rūpīgi izkārtota, lai atvieglotu vienkāršu un precīzu iekomponēšanu, turklāt displeju var pielāgot atbilstoši fotogrāfa vajadzībām. 

Izturība un drošība
Kamerai EOS 5D Mark IV ir elastīga aizsardzība pret laikapstākļiem un izturīga magnija sakausējuma konstrukcija, ļaujot pārliecināti turpināt uzņemt arī tad, kad apstākļi pasliktinās. Kamera EOS 5D Mark IV ir vieglāka par modeli EOS 5D Mark III, un tā izstrādāta, lai ilgstoši nodrošinātu uzticamu uzņemšanas darbību.

Kristāldzidra skaidrība
Ierakstiet mirkļus filmās, izmantojot kameras EOS 5D Mark IV neticamo sensora jaudu, lai katra aina būtu izsmalcināta un bagāta ar detaļām. Tagad DSLR filmēšanas iespējas ir plašākas, jo var ierakstīt augstas izšķirtspējas 4K un Full HD filmas ar kadru nomaiņas ātruma opcijām, kas ietver 60p palēninātu kustību.

Liels kadru nomaiņas ātrums
Lielāks kadru nomaiņas ātrums paver jaunas un pārsteidzošas iespējas jūsu auditorijai iejusties mirkļa noskaņā. Neticama iespēja filmēt HD videoklipus ar ātrumu 120 kadri sekundē ļauj uzņemt brīnišķīgas detaļas pat visātrākajiem objektiem.

Fokusējiet kā profesionālis
Kamerai EOS 5D Mark IV ir Dual Pixel CMOS AF — viens no nozīmīgākajiem funkciju jauninājumiem, salīdzinot ar EOS 5D Mark III. Lai fokusēšanas pāreja būtu vienmērīga un precīza, uzņemot gan 4K, gan Full HD filmas, vienkārši pieskarieties fokusējamiem punktiem LCD ekrānā — kamera izdarīs visu pārējo.

Saglabājiet HDR filmā visas detaļas
Mainoties gan normāliem, gan pārāk maz izgaismotiem kadriem, HDR filmēšanas režīmā var tikt līdzsvarotas spilgtākās ainas daļas, saglabājot vairāk detaļu un veidojot filmas ar plašu dinamisko diapazonu.

Samaziniet tempu, lai ierakstītu ko īpašu
EOS 5D Mark IV uzņemšanas funkcijas ar taimeri sniedz iespēju veikt īpaši skaidrus intervāla uzņemšanas ierakstus. Uzņemiet līdz pat 3600 attēlu kadrus, lai iegūtu atšķirīgu dinamisko Full HD filmu ar aptuveni 2 minūšu atskaņošanas laiku.

Mikrofons, austiņas un HDMI izeja
Mikrofona un austiņu ligzdas ļauj filmām ierakstīt perfektu skaņu celiņu un uzraudzīt, lai būtu perfekts skaņas līmenis. HDMI savienojums nodrošina pilnu skaņas un nesaspiestu Full HD izeju uz ārējiem ierakstītājiem un video monitoriem.

Vienkārša integrēšana
Izmantojiet kamerā EOS 5D Mark IV ietvertās Wi-Fi un NFC funkcijas, lai izveidotu savienojumu ar viedtālruni, planšetdatoru, portatīvo datoru vai tieši ar attēlu kopīgošanas pakalpojumiem. Lieliski piemērota, lai attēlus nosūtītu klientiem un publicētu sociālo mediju platformās. FTP/FTPS atbalsts lieliski noder, ja uzņem vietās, kurās pieejams Wi‑Fi, tomēr nepieciešama papildu drošība.

Izveidojiet savienojumu un uzņemiet attāli
Kameru EOS 5D Mark IV var vadīt bez vadiem no viedierīces, kurā palaista lietojumprogramma Canon Camera Connect (iOS vai Android). Iegūstiet jaunu skatu no grūti sasniedzamiem punktiem un attāli vadiet tādas funkcijas kā Touch Focus, kas noder fokusa izvilcējam filmas uzņemšanas laikā.
 
Paplašiniet Wi-Fi darbības lauku
Ierīce WFT-E7 paplašina kameras bezvadu pieejamību, piedāvājot fotogrāfiem iespēju bez vadiem pārsūtīt attēlus no kameras uz datoru lielākā attālumā, kā arī nodrošinot uzlabotas attālas uzņemšanas un mediju servera funkcijas.

Saikne ar pasauli
Ietvertā GPS funkcija katram attēlam pievieno ģeogrāfiskās atrašanās vietas informāciju un uztur EOS 5D Mark IV iekšējā pulksteņa precizitāti. Kamera ir arī energoefektīvāka, tāpēc varēsiet uzņemt ilgāk. GPS dati palīdz kārtot attēlus un ļauj sekot līdzi jūsu gaitām, lai vēlreiz atrastu noteiktas attēlu uzņemšanas vietas.

Ātra un uzticama datu pārsūtīšana
USB 3.0 savienojums nodrošina ātru failu pārsūtīšanu uz PC un Mac datoriem — lieliska funkcija saistītai uzņemšanai studijā.

Elastīgas ierakstīšanas opcijas
EOS 5D Mark IV piedāvā SD un CF karšu slotus, kas pieņem ātrās UDMA 7 kartes ar ieraksta ātrumu līdz 167 MB sekundē.

Sensors

Efektīvie megapikseļi
30,4
Megapikseļi
30 megapikseļi
Sensora izmērs
Pilnkadra
Sensora tips
CMOS
Sensora izmērs
36,0 × 24,0 mm
Pilnkadra
Pilns kadrs
Crop faktors
Malu attiecības
3 : 2
Lielākais attēla izmērs
6720 × 4480
Mazākais attēla izmērs
640 × 480
Attēlu apstrādes procesors
DiG!C 6
DiG!C 6+
ISO
100 – 32 000
Paplašināms līdz ISO 102 400
1/3 vai 1 EV solis
Filtri
Primāro krāsu filtrs
Putekļu noņemšana
EOS integrētā attīrīšanas sistēma
Krāsu telpa
sRGB
Adobe RGB
A/D pārveidotājs
14 bitu

Bajonete

Bajonete
Canon EF
Saderīgi objektīvi
Canon EF objektīvi

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Nav
Izmanto objektīvā ietverto stabilizāciju

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
TTL-CT-SIR sensors
TTL fāzes noteikšana
Dual Pixel CMOS AF fokusēšana
Fāzes noteikšanas autofokuss tiešā skata režīmā
Autofokusa punkti
61
41 krusteniska veida punkti
5 īpaši jutīgi punkti
AF sensora darbības diapazons
-3 – 18 EV
-4 – 18 EV (Live View)
Autofokusa režīmi
Viens kadrs
Sekojošs
Automātisks
Manuāls
Manuālās fokusēšanas palīdzība
Fokusa palielinājums
Fokusa fiksācija

Fokusu var fiksēt, līdz pusei nospiežot slēdža pogu
Fokusa punkta izvēle
Automātisks (61 punkts)
Apgabala izvēle
Paplašināta zona
Viens punkts (var izvēlēties starp visiem punktiem)
AF punkta paplašināšana (4 punkti)
AF punkta paplašināšana (8 punkti)
Sejas atpazīšana
Autofokusa mikro regulēšana

Var regulēt platu un tele iestatījumu atsevišķi
Regulē līdz 40 lēcām atsevišķi
AF palīggaisma
Speciālas papildu Speedlite zibspuldzes starojums

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
TTL mērīšana
150 000 pikseļu RGB + IR sensors
252 zonu mērīšana
Mērīšanas diapazons
0 – 20 EV
Režīmi
Vairāksegmentu (izvērtējošā) mērīšana
Daļēja mērīšana
Centrēti svērtā vidējā mērīšana
Punktveida
Automātiskās ekspozīcijas fiksators

Darbojas 1 kadra AF režīmā ar fiksētu novērtējošu ekspozīcijas mērīšanu, kad objektīvs ir nofokusēts (automātiski)
AE fiksatora poga
Ekspozīcijas kompensācija
±5 EV
1/3 vai 1/2 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
±3 EV
2, 3, 5 vai 7 kadri
1/3 vai 1/2 EV solis

Slēdzis

Slēdzis
Elektroniski kontrolējams
Vertikāli pārvietojams fokusa plaknes slēdzis
Slēdža ātrums
1/8000 – 30 sek.
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Ar 1/3 vai 1/2 EV soli
Klusā uzņemšana
Maksimālais "bulb" režīma uzņemšanas laiks
99 stundas 59 minūtes 59 sekundes

Attēlu uzņemšana

Režīmi
Automātisks
Programma
Apertūras prioritāte
Slēdža prioritāte
Manuāls
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Lietotāja iestatījums (3)
Scēnu režīmi
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 2 sek.
Automātisks taimeris 10 sek.
Nepārtrauktā uzņemšana ar automātisko taimeri
Uzņemšana bez slēdža darbības skaņas
Klusa nepārtrauktā uzņemšana
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Intervāla uzņemšana
Ilglaicīgas ekspozīcijas taimeris
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
7 kadri/sek.
JPEG: līdz atmiņas karte ir pilna
RAW: līdz 21 kadrs
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa mērījums
Auto TTL ar CMOS attēla sensoru
Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Dienasgaismas spuldze
Kvēlspuldze
Zibspuldze
Pielāgots
Baltā balansa kompensācija (±9 soļi B/A vai M/G asī)
Baltā balansa braketēšana
3 kadri, ±3 soļi

Videoieraksts

Video ierakstīšana
4K cin 4096 × 2160
Full HD 1920 × 1080
Video izšķirtspēja
[4K cin] 4096 × 2160 30p/25p
Citi formāti
[4K cin] 4096 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
Lēnas kustības video
[HD] 1280 × 720 120p/100p
HDR video ieraksts
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
Bitu pārraide
[4K cin] 500 Mb/sek. (CBR)
[FullHD] 180 Mb/sek.
[FullHD] 90 Mb/sek. (CBR)
[FullHD] 60 Mb/sek. (CBR)
Ieraksta ilgums
29 minūtes 59 sekundes
Mikrofons
Iebūvēts mono mikrofons
HDMI izeja
Tikai FullHD
YCbCr 4:2:2
8 bitu nesaspiests

Failu formāti

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
PictBridge
RAW
CRW
14 bitu Canon oriģinālais RAW 2. izdevums
Dual Pixel RAW
Video formāts
MOV (Video: Motion-JPEG; Audio: Linear PCM)
MOV (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Linear PCM stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Optiskais
Skatu meklētāja tips
Pentaprizma acu līmenī
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,71×
Dioptriju korekcija
-3 – +1
Fokusēšanas ekrāns
Fiksēts
Spogulis
Ātrās atgriešanās pusspogulis
Pārraide: atspulga attiecība 40:60
Lauka dziļuma priekšskatījums

Ar asuma dziļuma priekšskatījuma pogu

LCD monitors

Displeja tips
Clear View II TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,2
Rastra punkti
1 620 000
Ekrāna novietojums
Fiksēts
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Skata leņķis
170°
Pielāgojumi
Spilgtums (7 līmeņi)
Nokrāsa (4 līmeņi)
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
2
Atmiņas kartes tips
CompactFlash Type I (UDMA 7 saderība)
SD
SD / SDHC
SD / SDHC / SDXC
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Citi
Katru karti var izmantot kā primāro vai rezerves datu glabātāju
Atsevišķai RAW un JPEG failu uzglabāšanai
Failus var kopēt starp atmiņas kartēm

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Nav
Zibspuldzes režīmi
Auto
Aizpildošā zibspuldze
Zibspuldze izslēgta
Lēna sinhronizācija
Lielātruma sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Manuāls
Bezvadu
Sarkano acu efekta samazināšana
Zibspuldzes ekspozīcijas kompensācija
±3 EV
1/2 vai 1/3 EV solis
Ārējā zibspuldze
Ārējās zibspuldzes ar E-TTL II atbalstu
Zibspuldzes ar standarta karsto pēdu manuālajā režīmā
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums
Zibspuldzes sinhronizācija
1/200 sek.

Interfeiss

USB
microUSB 3.1 Gen 1
Video
miniHDMI (Type C)
Skaņa
3,5 mm mikrofona ieeja
3,5 mm austiņu izeja
Tālvadības pults interfeiss
Canon N3
Tālvadība
Canon tālvadības pults RC-1
Canon tālvadības pults RC-5
Canon tālvadības slēdzis RS-80N3
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
No
NFC
Citi savienojumi
PC terminālis
Savienojamība
WiFi
NFC
GPS

Iezīmes

GPS
Elektroniskais līmenis
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana

Enerģijas avots

Baterija
Litija akumulators LP-E6N
Izturība
900 kadri (CIPA)
Ārējais barošanas avots
Maiņstrāvas adaptera komplekts ACK-E6
ACK-E6N AC adapteris
Battery grip model
Canon BG-E20

Korpuss

Materiāli
Magnija sakausējuma korpusa daļas
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
116,4
Platums (mm)
150,7
Dziļums (mm)
75,9
Svars (tikai korpuss)
800 g
Komplekts
Tikai korpuss
Iepakojumā ietilpst
Litija akumulators LP-E6N
Battery charger LC-E6E
Okulāra aizsargs Eg
Plecu siksna
USB interfeisa kabelis IFC-150U II
Kabeļa aizsargs

Izmēri un svars

Bruto svars
1.6 kg
Neto svars
1.6 kg
Iepakojuma platums
18.3 cm
Iepakojuma augstums
15.1 cm
Iepakojuma garums
24.9 cm
Izcelsmes valsts
Japan

Produktu kodi

EAN
8714574645957
013803281354
Ražotāja kods
1483C025
CN kods
8525803000

Canon EOS 5D Mark IV korpuss + Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 objektīvs priekš Canon

Komplekta cena: 3849€

(pērkot atsevišķi 4098€


Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt