Panasonic Lumix DMC-FZ300, melns + rezerves akumulators

Pamatinformācija

  • 12,1 megapikseļa MOS sensors
  • f/2.8 24× tālummaiņas objektīvs (25 – 600 mm)
  • 3" grozāms skārienekrāns un OLED skatu meklētājs
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p video ieraksts
  • Iebūvēts Wi‑Fi savienojums — vadiet kameru no viedierīces

Prece ir arhivēta

Panasonic Lumix DMC-FZ300, black + extra battery Panasonic Lumix DMC-FZ300, black + extra battery Panasonic Lumix DMC-FZ300, black + extra battery Panasonic Lumix DMC-FZ300, black + extra battery

25-600 mm tālummaiņas objektīvs ar pilna diapazona f/2,8
25-600 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT objektīvs var lepoties ar pilna diapazona f/2,8. Lai kāds arī nebūtu attālums līdz objektam vai tā kustības ātrums — šis objektīvs to notvers. Turklāt pastāvīgā f/2,8 spēja uzlabo uzņemšanu vājā apgaismojumā visā tālummaiņas diapazonā.
Turklāt Panasonic melnās kastes tehnoloģija virsmas nanopārklājums nodrošina ārkārtīgi zemu atstarošanas koeficientu, un tā tiek lietota modelī LUMIX FZ300, lai nodrošinātu nepārspējamu optisko veiktspēju un satriecošu skaidrumu, mazinot atspīdumu un māņattēlus.  

Augsta attēla kvalitāte pat vājā apgaismojumā
Apvienojumā ar Venus Engine attēlu procesoru 12,1 megapikseļa augstas jutības MOS sensors nodrošina gan augstas kvalitātes attēlu ierakstīšanu, gan signāla apstrādi lielā ātrumā. Izcilā trokšņu samazināšanas sistēma ļauj uzņemt asus attēlus pat vājā apgaismojumā, izmantojot līdz pat ISO 6400.
Venus Engine arī lieliski kompensē difrakciju, lai attēli būtu skaidri un asi, pat fotografējot ar mazu apertūru.

5 asu korekcija / sasvēršanas korekcija
5 asu HYBRID O.I.S.+ (uzlabotais optiskais attēla stabilizētājs) novērš attēla izplūdumu, kad filmējat, turot kameru vienā rokā. Tā konstatē un efektīvi kompensē 5 dažādas kameras kustības — horizontālo, vertikālo, rotācijas ass, vertikālās rotācijas un horizontālās rotācijas kustības. Vienādlīmeņa uzņēmumu funkcija konstatē attēlā horizontālu līniju un saglabā to pat tad, ja filmējat lielā leņķī un neskatoties kamerā.

Iemūžiniet perfekto mirkli — 4K video un 4K fotografēšana
Īpaši mirkļi, ko vēlēsieties atcerēties, var notikt jebkurā brīdī, un tos ir vērts iemūžināt vislabākajā izšķirtspējā. Tagad Panasonic 4K tehnoloģija ir pieejama visiem. Ar jauno kameru LUMIX FZ300 varēsit ierakstīt video 4K kvalitātē (līdz pat QFHD: 3840x2160 pikseļi, 25 kadri sekundē, 100 megabiti sekundē).
Izmantojot 4K fotografēšanas iespēju, varat kamerā ērti izvilkt perfekto kadru no 4K video sērijas (30 kadri/fotoattēli sekundē) un saglabāt to kā 8 megapikseļu fotoattēlu.
LUMIX FZ300 atbrīvos jūsu radošumu gan filmēšanai, gan fotografēšanai.

4K fotografēšanas režīmi — ļaujiet vaļu radošumam
4K fotografēšanas funkciju var izmantot trīs dažādos režīmos; jebkurā no šiem režīmiem varat iemūžināt perfektu mirkli lielā nepārtrauktas uzņemšanas ātrumā (30 kadri / fotoattēli sekundē):

  • 4K nepārtrauktā uzņemšana — šo funkciju varat izmantot līdzīgi kā fotoattēlu nepārtrauktas uzņemšanas režīmu. Turot nospiestu kameras aizslēga pogu, ļoti lielā nepārtrauktas uzņemšanas ātrumā tiek uzņemti 8 megapikseļu izšķirtspējai ekvivalenti attēli;
  • 4K nepārtraukta uzņemšana (sākt/apturēt) — šī ir standarta 4K fotografēšanas funkcija, ar kuras palīdzību jūs varat ierakstīt 4K video, lai pēc tam izvilktu jebkuru kadru / fotoattēlu 8 megapikseļu izšķirtspējā. Jūs varat atpūsties un gaidīt īsto mirkli;
  • 4K nepārtraukta uzņemšana pirms aizslēga — darbojoties šajā režīmā kamera sāk ierakstīt 4K video sekundi pirms un pēc aizslēga pogas nospiešanas. Tādējādi jūs varat iemūžināt neparedzamu mirkli, kas notiek daudz straujāk, nekās jūs spējat reaģēt. Jūs iegūsiet 60 papildu fotoattēlus, no kuriem varēsiet izvēlēties labāko.

 
4K video — vairāk detaļu nekā Full HD
Neatkarīgi no tā, vai skatāties filmas vai rediģējat video, 4K nodrošina daudz spēcīgāku skatīšanās pieredzi nekā jebkad iepriekš. Oriģinālā 3840x2160 pikseļu izšķirtspēja četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju, nodrošinot daudz augstāku detalizācijas līmeni. Pat ja eksportējat 4K kvalitātē uzņemtu videomateriālu uz Full HD televizoru, video failiem būs augstāka izšķirtspēja un skaidrāka detalizācija nekā tiem, kas filmēti Full HD kvalitātē.

Pret šļakatām un putekļiem drošs, robusts korpuss
Lai kamera LUMIX FZ300 būtu pietiekami izturīga arī intensīvai lietošanai āra apstākļos, tās korpuss ir robusts un drošs pret šļakatām un putekļiem. Visi savienojumi, regulētāji un pogas ir blīvētas, tādējādi šī kamera atbilst stingrajiem labāko DSLM (viena objektīva digitālo bezspoguļa) kameru kvalitātes standartiem. Ar LUMIX FZ300 jūs varat fotografēt skarbos āra apstākļos gan purvainos džungļos, gan vējainā tuksnesī.

1 440 000 punktu 0,7× palielinājuma OLED tiešā skata meklētājs
Kamerai LUMIX FZ300 ir augstas izšķirtspējas (1 440 000) OLED tiešā skata meklētājs, kas nodrošina izcilu redzamību, pateicoties kontrastam 10 000:1; ar to atradīsit izcilu kadru pat tiešos saules staros. Liels 0,7x palielinājums (ekvivalents 35 mm kamerai) ļauj viegli saskatīt attēla detaļas. Visi iestatījumi displejā ir ērti pārskatāmi, tāpēc varēsit iegūt tieši tādus attēlus, kādus vēlaties.

3 collu brīvā leņķa skārienpaneļa aizmugurējais monitors
Augstās izšķirtspējas aizmugurējais monitors (apm. 1 040 000 punktu) nodrošina labāku redzamību pat saulainā laikā ārpus telpām. Iespēja sasvērt un pagriezt monitoru ļauj pilnīgi brīvi atrast neparastas perspektīvas, vienlaikus nodrošinot ērtu darbošanos un pilnīgu kontroli pār attēlu.
Turklāt, izmantojot skārienvadību, jūs varat fokusēt objektu, vienkārši pieskaroties tam ekrānā, un nav nepieciešams nospiest aizslēgu.

Viss pareizajās vietās
Kamerai LUMIX FZ330 ir ne tikai izsmalcināts korpusa dizains, ko ir ērti turēt rokās, tā nodrošina arī intuitīvu darbību. Ar priekšpusē/sānos izvietotajiem regulētājiem varat regulēt galvenos apertūras un aizslēga ātruma iestatījumus, vienlaikus ērti pārslēdzoties, lai pielāgotu baltās krāsas balansa un ISO pielāgojumus. Iestatījumus var arī piešķirt četrām funkciju pogām.
Turklāt svira, kas atrodas objektīva cilindra kreisajā pusē nodrošina vienmērīgāku tālummaiņu, kad koncentrējaties uz aizslēga darbību ar labo roku.

Paplašināmība elastīgai lietošanai
Lai nodrošinātu elastīgāku izmantošanu, kameru LUMIX FZ330 var apvienot ar DMW‑FL580L ārējo zibspuldzi, DMW‑MS2 stereo/peilēšanas mikrofonu, DMW‑LT55 pārveides teleobjektīvu, DMW‑LC55 tuvinājuma objektīvu un daudziem citiem piederumiem. Kameras LUMIX FZ330 plašie pielāgošanas varianti ievērojami pārsniedz standarta pārejas kameras iespējas.  

Ātrdarbīgs autofokuss ar DFD tehnoloģiju
Iemūžiniet pat visātrākās kustības, izmantojot Panasonic autofokusa tehnoloģiju DFD (Depth From Defocus — defokusēšanas radīts dziļums). Kamerā LUMIX FZ330 ir pieejama šī pilnīgi jaunā tehnoloģija, kas acumirklī aprēķina attālumu starp kadrā esošajiem objektiem un pielāgo objektīva fokusu ar vienu ātru, vienmērīgu kustību. Šī jaunā sistēma nodrošina AF ātrumu līdz pat 0,09 sekundēm un nepārtrauktu uzņemšanu ar AFC un ātrumu 6 kadri sekundē. Tā arī uzlabo nepārtrauktā autofokusa stabilitāti filmējot.

Nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu 12 kadri sekundē
Liela ātruma nepārtraukto uzņemšanu iespējams veikt 12,1 megapikseļa pilnā izšķirtspējā ar ātrumu 12 kadri sekundē. Pateicoties ātrai startēšanai (apm. 0,88 sekundes) un īsai palaišanas laika aizturei, LUMIX FZ300 nekad nepalaiž garām pēkšņu kadru.

Tuvinājuma fotografēšana makro režīmā
Kamera LUMIX FZ330 nodrošina satriecošu fotografēšanu makro režīmā ar 1 cm minimālo fokusa attālumu.

Radošums bez vadiem, izmantojot Wi‑Fi
Kameras LUMIX FZ300 savienojumu funkcijas vēl daudzveidīgāk paplašina kameras lietošanas iespējas.

  • Attālināta vadība: kameru var vadīt, izmantojot programmu Panasonic Image App viedtālrunī vai planšetdatorā, tādējādi varat skatīt attēlu, iestatīt fokusu, nospiest aizslēgu no attāluma, skatīt fotoattēlus lielajā planšetdatora ekrānā. Varat kopīgot attēlus sociālajos tīklos;
  • Ērti kopīgot: kopīgojiet skaistus mirkļus, viedtālrunī vai planšetdatorā izmantojot vilkšanu un nomešanu sociālajos tīklos;
  • Ģeogrāfisko atzīmju pievienošana: kamera LUMIX FZ300 precīzi zina, kur uzņemts attēls, jo tā izmanto viedtālruņa vai planšetdatora GPS žurnālu/atzīmi. Pievienojot attēliem ģeogrāfiskās atzīmes, attēlam var automātiski pievienot informāciju par to, kur tas ir uzņemts.


RAW formāta datu izveide kamerā
LUMIX FZ330 var uzņemt RAW formāta attēlus un pat izveidot tos kamerā, pielāgojot šādus iestatījumus: Krāstelpas iestatījums (sRGB / AdobeRGB), Baltā balanss, Ekspozīcijas kompensācija, Foto stils, Inteliģentā D diapazona vadība, Kontrasts, Izcelšana/ēna, Piesātinājums, Traucējumu samazināšana, Inteliģenta izšķirtspēja, Asums.

Radošā panorāma
Izmantojot plašu filtru efektu klāstu, radošās vadības funkcija fotoattēliem un video pievieno specefektus. Radošās panorāmas funkcija ļauj izveidot unikālus, dinamiskus panorāmas fotoattēlus, vienkārši panormējot kameru. Varat izvēlēties “Standarta (minimāls kropļojums)” vai “Plats (maksimālais skata leņķis)”.

Liela ātruma video HD kvalitātē
Jūs varat ierakstīt liela ātruma videoklipus HD kvalitātē ar ātrumu 100 kadri sekundē vai VGA kvalitātē ar ātrumu 200 kadri sekundē. Varat uzņemt ainas, kas nav redzamas ar neapbruņotu aci, un tās demonstrēt palēninātā režīmā.

Komplektā ietilpst:



90% klientu izvēlas komplektu ar atlaidi

Pērkot atsevišķi:
618,99
Komplekta cena:
415,82 €
Jūs ietaupāt:
202,18 €

Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Sensors

Efektīvie megapikseļi
12,1
Megapikseļi
12 megapikseļi
Sensora izmērs
1/2,3" tips
Sensora tips
MOS
Sensora izmērs
1/2,3
6,17 × 4,55 mm
Pilns kadrs
Crop faktors
5,6×
Malu attiecības
4:3
Var izvēlēties arī 3:2, 16:9, 4:5, 1:1
Lielākais attēla izmērs
4000 × 3000
Mazākais attēla izmērs
2048 × 1536
Attēlu apstrādes procesors
Venus Engine
ISO
100 – 6400
1/3 EV solis
Filtri
Primāro krāsu filtrs

Objektīvs

Objektīva tips
Leica DC Vario-Elmarit
Fokusa attālums
25 – 600 mm
Optiskā tālummaiņa
24×
Apertūra
f/2,8

Attēla stabilizators

Attēla stabilizators
Attēla stabilizatora dizains
Hybrid O.I.S.
Stabilizatora virziens
5 asu

Fokusēšana

Fokusēšanas sensors
TTL kontrasta noteikšanas AF
Autofokusa režīmi
Viens kadrs
Elastīgs
Sekojošs
Nepārtrauktais
Manuāls
Manuālās fokusēšanas palīdzība
Focus Peaking (maksimālais fokuss)
Fokusa punkta izvēle
Vairākapgabalu
Centrālais punkts
Sejas atpazīšana
Sejas atpazīšana
AF palīggaisma
Fokusēšanas attālums
0,3 m – ∞ (plats leņķis)
2,0 m – ∞ (tele)
Tuvas fokusēšanas attālums
1 cm (plats leņķis)

Ekspozīcijas mērīšana

Mērīšana
TTL mērīšana
Režīmi
Vairāksegmentu (izvērtējošā) mērīšana
Centrēti svērtā vidējā mērīšana
Punktveida
Automātiskās ekspozīcijas fiksators
Ekspozīcijas kompensācija
±3 EV
1/3 EV solis
Ekspozīcijas braketēšana
±3 EV
1/3 EV palielinājuma solis

Slēdzis

Elektroniskais aizvars
Slēdža ātrums
1/4000 – 60 sek.
1/16 000 – 1 sek. (elektroniskais slēdzis)

Attēlu uzņemšana

Režīmi
iAuto
Ainas izvēle
Programma
Apertūras prioritāte
Slēdža prioritāte
Manuāls
Pielāgots
Panorāma
Scēnu režīmi
24
Uzņemšanas režīmi
Atsevišķa foto uzņemšana
Nepārtrauktā uzņemšana (super ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (ātra)
Nepārtrauktā uzņemšana (vidēja)
Nepārtrauktā uzņemšana (lēna)
Automātisks taimeris 10 sek.
Automātisks taimeris 2 sek.
Ilglaicīga ekspozīcija (Bulb)
Digitālie filtri
Attēlu nepārtrauktā uzņemšana
60 kadri/sek. [superātra]
12 kadri/sek. [ātra]
6 kadri/sek. [vidēja]
2 kadri/sek. [lēna]
JPEG+RAW

Baltās krāsas balanss

Baltā balansa režīmi
Automātisks
Saulesgaisma
Mākoņains
Ēna
Kvēlspuldze
Zibspuldze
Krāsu temperatūra
Manuāls
Pielāgots
Baltā balansa braketēšana

Videoieraksts

Video ierakstīšana
4K UHD 3840 × 2160
Full HD 1920 × 1080
Video izšķirtspēja
[4K UHD] 3840 × 2160 30p/25p
Citi formāti
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 60i/50i
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
[HD] 1280 × 720 60p/50p
[HD] 1280 × 720 30p/25p
[VGA] 640 × 480 30p/25p
Lēnas kustības video
[HD] 1280 × 720 100p
[VGA] 640 × 480 200p
Bitu pārraide
[4K UHD] 100 Mb/sek. (VBR)
[FullHD] 28 Mb/sek. (VBR)
Ieraksta ilgums
AVCHD: līdz 85 minūtēm
MP4: līdz 65 minūtēm
Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons

Failu formāti

JPEG
EXIF 2.3
DCF
DPOF
RAW
RW2
Video formāts
AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital AC3 stereo)
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)

Skatu meklētājs

Skatu meklētājs
Elektroniskais
Skatu meklētāja tips
OLED
Rastra punkti
1 440 000
Skatu meklētāja izmērs
0,39"
Pārklājums
100%
Palielinājums
0,70×
Lauka dziļuma priekšskatījums

LCD monitors

Displeja tips
TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
3,0
Rastra punkti
1 040 000
Ekrāna novietojums
Grozāms un noliecams
Skārienekrāns
Kadra pārklājums
100%
Live View (tiešais skats)

Atmiņa

Atmiņas kartes sloti
1
Atmiņas kartes tips
SD
SD / SDHC
SDXC (UHS-I)

Zibspuldze

Zibspuldzes tips
Iebūvēta TTL zibspuldze
Diapazons
0,3 m - 8,8 m (plats leņķis)
1,0 m - 8,8 m (tele)
Zibspuldzes režīmi
Auto
Zibspuldze ieslēgta
Zibspuldze izslēgta
Lēna sinhronizācija
Aizmugurējā aizkara sinhronizācija
Sarkano acu efekta samazināšana
Ārējā zibspuldze
Panasonic DMW-FL500E
Panasonic DMW-FL360E
Panasonic DMW-FL220E
Ārējās zibspuldzes ar TTL-Auto atbalstu
Karstā pēda

ISO 518 standarta karstās pēdas stiprinājums

Interfeiss

USB
USB 2.0
Video
AV izeja (NTSC/PAL)
miniHDMI (Type C)
Skaņa
2,5 mm mikrofona ieeja
Tālvadība
2,5 mm tālvadības pults ieeja
Izmantojot pievienotu viedtālruni
Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
No
NFC
No
Savienojamība
WiFi

Iezīmes

GPS
Elektroniskais līmenis
Panorāma
HDR
Intervāla fotografēšana
No

Enerģijas avots

Baterija
Litija akumulators DMW-BLC12
Izturība
380 kadri (CIPA)

Korpuss

Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Šļakstu drošs
Putekļdrošs
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
91,5
Platums (mm)
131,6
Dziļums (mm)
117,1
Svars (tikai korpuss)
640 g
Svars (ar akumulatoru un atmiņas karti)
691 g
Kameras modelis
Panasonic Lumix DMC-FZ300
Iepakojumā ietilpst
Litija akumulators DMW-BLC12
Akumulatora lādētājs
USB kabelis
Plecu siksna
Objektīva pārsegs
Objektīva vāciņš
Karstās pēdas vāciņš

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt