Fujifilm Instax Square SQ10, black

Pamatinformācija

  • Hibrīda digitālā/tūlītējās drukas kamera
  • Izmanto "Instax Square" papīru
  • Foto izmērs 62 × 62 mm
  • Atbalsta microSD/SDHC atmiņas kartes
  • 3,0 collu 460 000 punktu LCD monitors

Prece ir arhivēta

Fujifilm Instax Square SQ10, black Fujifilm Instax Square SQ10, black Fujifilm Instax Square SQ10, black
Izpaudiet savu radošumu vienā mirklī ar satriecošām tūlītējām izdrukām, ko piedāvā jaunā hibrīda kamera instax Square SQ10. Šī kamera ļauj jums skaistā veidā iemūžināt savus īpašos dzīves mirkļus, ietverot tos stilīgā kvadrāta formātā. Un tā kā tā ir hibrīda, jūs iegūstat labāko, ko piedāvā abas pasaules, – digitālās kameras vadības un kompozīcijas iespējas kopā ar taustāmu prieku, ko sniedz īstas foto izdrukas. Ko fotografēsiet pirmo?  

Kvadrāta formāts
Kvadrāta formāta fotogrāfijas priecē ar savu retro izskatu un 1:1 proporcijas perfektumu, kas piešķir izsmalcinātību katrai fotogrāfijai neatkarīgi no kompozīcijas. Izbaudiet plašākas pielietojumu un izpausmes formu iespējas.

Sensors
1/4 collu CMOS sensors ieraksta 1920 x 1920 pikseļu attēlus, savukārt līdz 2,4x digitālo tālummaiņu var izmantot kadrēšanai drukāšanas stadijā. Turklāt šis sensors nodrošina jutību diapazonā ISO 100‑1600 darbam dažādās uzņemšanas situācijās.

Objektīvs
Fiksēts 28,5 mm ekvivalentais objektīvs piedāvā universālu platleņķa perspektīvu, un f/2,4 atvērums ir labi piemērots fotografēšanai dažādos apgaismojuma apstākļos. Šis objektīvs nodrošina arī minimālo fokusēšanas attālumu 9,9 cm (3,9 collas) tuvu esošu objektu uzņemšanai.

Radošā uzņemšana
Dubultās ekspozīcijas un BULB režīms var tikt izmantots, lai iegūtu attēlus ar radošu kompozīciju un ilgu ekspozīciju. Drukājot attēliem var pielietot kādu no desmit atšķirīgiem filtra efektiem: Cornelius, Monochrome, Luna, Immerse, Amber, Marmalade, Martini, Sepia, Roppongi vai Highline. Turklāt +/- 1.6 EV spilgtuma kontrole ļauj izveidot dažādus apgaismojuma efektus, kā arī ir iespējama vinjetēšanas korekcija.

Specifikācijas

Piemērots fotomateriāls
Fujifilm Instax Square
Sensora tips
CMOS
Sensora izmērs
1/4"
Efektīvie megapikseļi
3,6
Filmiņas izmērs
86 × 72 mm
Attēla izmērs
62 × 62 mm
Objektīvs
28,5 mm fiksēta fokusa garuma objektīvs
Skatu meklētājs
Nav
Fokusēšana
0,1 m – ∞
Slēdža ātrums
1/29500 – 1/2 sek.
10 sek. (Bulb)
Ekspozīcijas kontrole
Automātiska
Manuāla
Atmiņas kartes tips
microSD
microSDHC
Zibspuldze

Diapazons: 0,6 m - 2,7 m
Efektīvais diapazons: 0,5 m – 8 m
LCD displejs

3" TFT-LCD
Barošanas avots
Litija akumulators NP-50

Vispārīgi

Platums (mm)
119
Augstums (mm)
127
Dziļums (mm)
47
Svars (g)
450
Krāsa
Melna / sudrabota
Iepakojumā ietilpst
Kamera
Litija akumulators NP-50
USB kabelis
Plaukstas locītavas siksna

Produktu kodi

EAN
4547410351132

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt