Rode mikrofonu komplekts Mobile Interview Kit SC6-L

199 € Ietaupiet 17% 239 €

Pamatinformācija

  • Divi piespraužami mikrofoni un adapteris
  • Pievienojiet divus mikrofonus un austiņas
  • 2 × 3,5 mm TRRS mikrofona ieejas
  • Frekvenču diapazons: 60 – 18 000 Hz
  • Piemērots Apple Lightning pieslēgvietai

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

RØDE Mobile Interview Kit, kas ietver sevī vienu SC6‑L adapteri un divus smartLav+ Lavalier mikrofonus, ir ideāls risinājums skaņas ierakstīšanai kustībā, izmantojot iPhone® vai iPad® ierīci. Radīts, domājot par intervijām kustībā, šis “viss vienā” komplekts nodrošina ātru un ērtu uzstādīšanu, kā arī elastīgas ieraksta iespējas kristāldzidrai skaņai.

Mobile Interview Kit komplektā ietilpst SC6‑L adapteris, divi LAV‑CLIP klipši, divi WS‑LAV vējsargi, uzglabāšanas futrālis un divi smartLav+ mikrofoni — RØDE profesionālās klases Lavalier mikrofoni. smartLav+ ir diskrēts un portatīvs 4,5 mm miniatūrs mikrofons, kas apgādāts ar daudzvirzienu kondensatora kapsulu un Kevlar® pastiprinātu kabeli, kas padara to piemērotu virknei filmu, televīzijas un apraides situāciju.

SC6-L ir vienkāršs adapteris ar Lightning® savienotāju, kas ļauj izveidot tiešu savienojumu ar iOS ierīcēm. Pateicoties divām TRRS ieejām un vienai stereo austiņu izejai, SC6‑L izveido savienojumu ar jebkuru TRRS ierīci, tai skaitā diviem smartLav+ mikrofoniem un austiņām, nodrošinot tieša monitoringa un atskaņošanas iespēju. Optimizēts izmantošanai kopā ar lietojumprogrammu RØDE Reporter — lietotājs var iespējot/atspējot tiešo monitoringu, mainīt pastiprinājumu un izvēlēties starp iespēju Summed Stereo un Dual Mono. SC6‑L var saglabāt šīs funkcijas, ļaujot lietotājiem to izmantot arī ar citām lietotnēm, piemēram, Camera, GarageBand, Voice Memos utt.   

Mikrofon

Savienojums
3,5 mm apzeltīts spraudnis
Virziens
Omnidirekcionāls
Frekvenču diapazons
60 – 18 000 Hz

Izmēri un svars

Neto svars
0.053 kg
Izcelsmes valsts
Australia

Produktu kodi

EAN
698813005291
0698813005291
Ražotāja kods
SCLKIT
CN kods
85189010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt