Saramonic kabelis 3,5mm - Lightning LC-C35

32,50 € Ietaupiet 50% 64,99 €

Pamatinformācija

  • 3,5 mm - Lightning kabelis
  • Ļauj pievienot 3,5 mm ierīces pie iOS ierīcēm
  • Garums: 37–45 cm

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Saramonic LC-C35 ir īss audio kabelis ar ietvertu analogais–digitālais pārveidotāju un Apple sertificētu Lightning savienotāju, kas ļauj pievienot skaņas signālus (piem., izvadi no bezvadu mikrofona uztvērēja) tieši pie Lightning pieslēgvietas uz iPhone, iPad vai iPod Touch ierīces. Šis kabelis ļauj pieslēgt dažādas skaņas iekārtas pie Apple ierīcēm, kā, piemēram, skaņas mikserus, mikrofonus (Saramonic Vmic sērija un PMIC1) un kameru adapterus (Saramonic SR‑PAX1).

Neatkarīgi no tā, vai izmantojat vecāku Apple ierīci, kas aprīkota ar austiņu ligzdu, vai jaunāku modeli bez tādas, Lightning pieslēgvieta nodrošina vislabāko skaņas kvalitāti, un LC‑C35 kabelis ļauj to pilnībā izmantot. Šis kabelis ir kompakts, viegls, nav nepieciešamas baterijas vai lādēšana, turklāt tam ir spirālveida posms, kas ļauj to pagarināt pēc vajadzības.

LC-C35 piedāvā īstu stereo skanējumu un plašu 20 Hz – 20 kHz frekvenču diapazonu. Iebūvēts augstas kvalitātes DeltaSigma analogais–digitālais pārveidotājs nodrošina augstāko iespējamo skaņas kvalitāti. Kabeļa Lightning galā atrodas Apple sertificēts savienotājs, bet otrā galā — apzeltīts fiksējošais 1/8“ (3,5 mm) savienotājs (Male), kas saderīgs gan ar fiksējošām 1/8“ (3,5 mm) izejām, gan ar standarta, nefiksējošām ligzdām.    

 

Cable properties

Kabeļa tips
3,5 mm - Lightning
Kabeļa garums
45 cm

Produktu kodi

EAN
4897040887724
Ražotāja kods
LC-C35

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt