Saramonic mikrofona komplekts UwMic9 TX9 + RX9 + SR-C6

Pamatinformācija

  • Bezvadu mikrofona sistēma
  • Raidītājs, uztvērējs un piespraužams mikrofons
  • Darbības attālums līdz 100 m
  • LCD displejs ar aizmugurgaismojumu
  • Ūdens un putekļu izturīgs pārnēsāšanas koferis

Prece ir arhivēta

Saramonic UwMic9 RX9+TX9 ir pārnēsājama, kamerai piestiprināma sevišķi augstu frekvenču (UHF — Ultra High Frequency) Lavalier tipa bezvadu sistēma, kas nodrošina fantastisku, apraides kvalitātes skaņu un jaudīgas funkcijas, ievērojami pārsniedzot divreiz dārgāku bezvadu sistēmu piedāvātās iespējas. Komplektā iekļautais divkanālu RX9 uztvērējs sniedz iespēju darbināt divus atsevišķus bezvadu mikrofonus, pievienojot papildu raidītāju (pārdodas atsevišķi). Šī sistēma ir ideāli piemērota izmantošanai kopā ar DSLR kamerām, videokamerām vai portatīvajiem audio ierakstītājiem, lai uzņemtu intervijas, filmu dialogus, āra sižetus, televīzijas pārraides, vlogus, YouTube video un daudz ko citu. Šis piederumu komplekts ir īpaši kompakts, viegls un vienmēr ērti līdzi paņemams ikvienā sesijā.     

UwMic9 ir ļoti vienkārši lietojams. Tas darbojas uzreiz, izņemot no iepakojuma. Vienkārši pievienojiet mikrofonu, ieslēdziet un gatavs. Tas izmanto sevišķi UHF spektru, kas ļauj izvairīties no traucējumiem, savukārt tā 514‑596 MHz diapazonu neietekmē Federālās komunikāciju komisijas (FCC) liegums attiecībā uz 600 MHz frekvencēm. Automātiskās skenēšanas funkcija atrod vislabāko pieejamo kanālu, un infrasarkanā sinhronizācija padara šo procesu acumirklīgu. Ērti lasāmi no aizmugures izgaismoti LCD ekrāni ļauj ātri koriģēt intuitīvās izvēlnes visspilgtākajos vai vistumšākajos apgaismojuma apstākļos. RX9 uztvērējs ir arī aprīkots ar austiņu izeju, nodrošinot reāllaika audio monitoringu gadījumā, ja kamerai nav austiņu izejas.    

Kompaktais divkanālu RX9 uztvērējs ir aprīkots ar diviem atsevišķiem bezvadu uztvērējiem. Tas ļauj izmantot divus atsevišķus bezvadu mikrofonus jebkurā laikā, pievienojot tikai papildu opcionālo raidītāju. Komplektā ietilpst gan bloķēšanas 1/8” (3,5 mm) mini spraudnis, gan XLR izejas kabeļi, pieļaujot UwMic9 lietošanu ar DSLR kamerām, bezspoguļu kamerām, kino kamerām, videokamerām, profesionālajām videokamerām, audio ierakstītājiem un daudzām citām ierīcēm. Šo elastīgo sistēmu var arī izmantot, lai pārraidītu līnijas līmeņa audio, kā, piemēram, izeja no skaņas miksera. Tas var būt noderīgi kāzās un citos pasākumos, kur nepieciešams bezvadu režīmā ierakstīt kristālskaidru skaņu no skaņu dēļa. 

Vēl viena lieliska priekšrocība ir tāda, ka UwMic9 sistēma ir paplašināma. Atsevišķi nopērkami opcionālie raidītāji un izejas kabeļi nodrošina nepārspētu elastību. Viegli pievienojiet papildu jostas raidītāju un Lavalier tipa mikrofonu vai divus bezvadu rokas mikrofonus, vai izmantojiet bezvadu kontakta raidītājus. Varat arī pievienot RX9 uztvērēju pie viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem, GoPro kamerām un daudzām citām ierīcēm, izmantojot opcionālos izejas kabeļus. UwMic9 RX9+TX9 ir augstas kvalitātes sistēma ar profesionālām funkcijām, izcilu skaņas kvalitāti un nepārspējami draudzīgu cenu.

Ērtākai uzglabāšanai un transportēšanai komplektā ir iekļauts ūdens un putekļu drošs pārnēsāšanas koferis SR-C6.

  • Apraides kvalitātes UHF bezvadu Lavalier tipa mikrofona sistēma ar divkanālu kamerai piestiprināmu portatīvo uztvērēju, ko var viegli paplašināt, pievienojot otru uztvērēju
  • Vienkārša lietošana, uzreiz izņemot no iepakojuma, ar Plug‑and‑Play darbību
  • Iebūvēta austiņu izeja, lai jūs vienmēr dzirdētu ierakstāmo skaņu — pat tad, ja jūsu kamerai nav austiņu ligzdas
  • Izturīga metāla konstrukcija ar ērti lasāmiem no aizmugures izgaismotiem LCD ekrāniem
  • Darbības attālums līdz 100 m un automātiskās skenēšanas funkcija, kas atrod vispiemērotākos kanālus, savukārt infrasarkanie stari ļauj viegli sinhronizēt kanālus

Vispārīgi

Iepakojumā ietilpst
Uztvērējs
Raidītājs
Piespraužams mikrofons
Mikrofona klipsis
3.5 mm audio kabelis
XLR kabelis
Stiprinājums pie kameras piederumu pieslēgvietas
2 × jostas klipši
2 × akumulatoru nodalījumi
Lietotāja rokasgrāmata
Pārnēsāšanas soma

Izmēri un svars

Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
111296
Ražotāja kods
UwMic9 (TX9 +RX9) w/ case SR-C6
CN kods
8518100090

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt