Boya microphone BY-BM3051S

Pamatinformācija

  • Professional shotgun microphone
  • 20–20 000 Hz frequency response
  • Sensitivity: -30 dB ±3dB
  • Gain control & high pass filter
  • Foam windshield included

Prece ir arhivēta

The BOYA BY-BM3051S is an upgraded Stereo/Mono swithchable condenser shotgun microphone for DSLRs, compact camcorders, audio recorders.

With a wide frequency response of 20Hz to 20kHz feature, it can offer broadcast-quality sound and well-suitable for videographers, Youtubers, podcasters and more.

The MONO/Stereo model let you switch to accurate directional or stereo sound, Shifting easily to different polar patterns to get an optimized effect.

Features a three-level gain control switch(-10,0,+20dB),+20dB gain booster to get a long clean audio signal into your camera,
while -10dB pad to protect against distortion when recording in loud environments and a switchable high-pass filter can be set to flat or 75Hz to roll off the low-frequency noise and rumble.

The BY-BM3051s is outfitted with automatic power ON/OFF function in response to plug-in power. And it's powered by two pieces of AA batteries(not included)for up to 30hours of continuous-time.

With the 3.5mm headphone output on the panel and integrated shock mount, it allows users to monitor recording sound and inhibits the creation of the background noise.

Mikrofon

Savienojums
3,5 mm
Virziens
Superkardioīdais
Frekvenču diapazons
20 – 20 000 Hz
Jutība
-30 dB ±3 dB
Pretestība
50 Ω
Signāla un trokšņa attiecība
82 dB

Citi

Enerģijas avots
2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Savienojums
3,5 mm

Vispārīgi

Garums (mm)
184
Platums (mm)
65
Augstums (mm)
133
Svars (g)
170
Iepakojumā ietilpst
Mikrofons
Vējsargs
Shock mount
3.5 mm audio kabelis

Izmēri un svars

Bruto svars
0.403 kg
Neto svars
0.17 kg
Iepakojuma platums
21.5 cm
Iepakojuma augstums
11.2 cm
Iepakojuma garums
16 cm

Produktu kodi

EAN
6971008025804
Ražotāja kods
BY-BM3051S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt