BIG bateriju bloks priekš Canon CBG-E18 (425509)

Pamatinformācija

  • Bateriju bloks kamerai Canon EOS 750D & 760D
  • Integrētas kameras vadīklas
  • Poga slēdža atbrīvošanai vertikālā uzņemšanas pozīcijā
  • Ietilpina divus LP-E17 akumulatorus
  • Uzlabots lietošanas ērtums un stabilitāte

Prece ir arhivēta

Bateriju bloks BIG CBG-E18 ir paredzēts izmantošanai kopā ar Canon EOS 750D un EOS 760D digitālajām spoguļkamerām. Uzstādītā veidā tas ietilpina vienu vai divus LP‑E17 akumulatorus un rada lielāku virsmas laukumu, pielīdzinot tam, ko nodrošina tikai viens pats EOS 750D vai 760D korpuss. Papildus tam, ka tas spēj dubultot pieejamo akumulatora kapacitāti un samazināt pievienotās kameras izkrišanas no rokām risku, bateriju bloks BG‑E18 ar tā integrēto slēdža atbrīvošanas pogu nodrošina iespēju turēt un darbināt gan EOS 750D, gan 760D vertikālā uzņemšanas pozīcijā bez nepieciešamības pagriezt plaukstas locītavu. Tas uzlabo kopējo komforta sajūtu un sniedz iespēju uzņemt attēlus vēlamajā orientācijā.     

Specifications

Battery grip model
Canon BG-E18
Vadības funkcijas
Slēdzis
AE bloķēšana
Krāsa
Melna / sudrabota

Power source

Baterija
Litija akumulators LP-E17

Produktu kodi

EAN
4501914255099
Ražotāja kods
425509

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt