BABY BORN Maģiskais puisēns, 43 cm

68,99 €

160,44 € / M

Pamatinformācija

lelle, dzimšanas apliecība, rokassprādze lellei un bērnam, pudelīte, knupis, autiņš, šķīvis, karote, podiņš, ēdiens.
"Ak, puisīt, vai negribi iet gulēt?" Zēns guļ gultā ar plaši atvērtām acīm un knupīti mutē. Ir pienācis laiks trikam, kas ikvienu vecāku vai aukli padarīs zaļu no skaudības: vienkārši pagrieziet knupīti, un mazais zēns aizver acis. Ja tas būtu tik vienkārši ar īstiem mazuļiem... Pagriežot knupīti, tiek atvērtas un aizvērtas lelles acis, neatkarīgi no viņa ķermeņa stāvokļa. Mazajam zēnam ir arī miegainas acis. Ja viņu noliek uz muguras bez knupīša, acis automātiski aizveras. Viņa iecienītākās nodarbes ir gulēt, ēst un mazgāties. Viņam patīk dzert ūdeni no pudeles. Tad viņš var slapināt autiņā vai podiņā un raudāt īstas asaras. “BABY born” var ne tikai dzert ūdeni, bet arī ēst putru. Pēc tam viņš arī nokārtojas. Viņa rokas, kājas un galva ir ārkārtīgi kustīgas, tāpēc apģērba uzvilkšana un novilkšana ir bērna spēle. Skārienjutīgais ķermenis ir patīkams un mīksts. Pamatkomplektā ietilpst 10 aksesuāri, kas atbalsta viņa funkcijas, zils bodijs un cepure. Funkcijas: “BABY born Magic” ar 10 reālistiskām funkcijām, kas nodrošina daudz jautrības. Dažādas (lomu) spēles ar “BABY born” veicina iztēli, un ir pierādīts, ka tās palīdz attīstīt sociālās prasmes un vērtības, piemēram, atbildību, komunikāciju un empātiju. Knupītis ir piemērots visām “BABY born” 43 cm lellēm. Acu funkcija ar knupīti darbojas tikai ar “BABY born Magic”. BRĪDINĀJUMI! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam - satur sīkas detaļas (nosmakšanas/aizrīšanās risks). BRĪDINĀJUMS: Šis izstrādājums satur mazus magnētus. Norijot magnētiņus, var rasties komplikācijas, kas var izraisīt nopietnas infekcijas vai nāvi. Ja magnēti tiek norīti vai ieelpoti, nekavējoties meklējiet medicīnisko palīdzību.
Vanus 3+
Riik CN

Specifikācijas

Piemērots vecums
3+ years

Izmēri un svars

Bruto svars
6.98 kg
Iepakojuma platums
52.07 cm
Iepakojuma augstums
41.28 cm
Iepakojuma garums
18.52 cm

Produktu kodi

EAN
4001167834992
Ražotāja kods
ZAPF

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 3-5 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt