Xiaomi putekļu sūcējs robots Mi Robot, balts

Pamatinformācija

  • Gudrais putekļu sūcējs - robots
  • Efektīva un ātra tīrīšana
  • Intelektiska maršruta plānošana
  • Akumulatora darbības laiks līdz 2,5 stundām
  • Pilnīga kontrole ar lietotni Mi Home

Prece ir arhivēta

Xiaomi Mi Robot putekļu sūcējs‑robots ir aprīkots ar lāzera distances sensoru, kas skenē apkārtni 360 grādos, 1800 reizes sekundē, shematiski nosakot mājokļa interjeru. Trīs procesori uzrauga robota kustības reāllaikā, savukārt Simultaneous Localization and Mapping (SLAM) algoritms aprēķina visefektīvāko uzkopšanas trajektoriju. Izmantojot lietotni Home, robotu varat ieslēgt un vadīt attālināti, kā arī mainīt tīrīšanas režīmus un iestatīt tīrīšanas grafikus.

Viedā trajektorijas plānošana
Lāzera distances sensors ļauj Xiaomi Mi Robot skenēt apkārtni 360 grādos, 1800 reizes sekundē, SLAM algoritmam kartējot mājokļa interjeru, lai nodrošinātu reāllaika plānošanas trajektorijas, malu tīrīšanu un zigzaga tīrīšanu atbilstoši telpas apstākļiem.

Trīsdimensionāla vakuuma tīrīšanas sistēma
Pateicoties vakuuma sistēmai, šis robots nodrošina jaudīgu tīrīšanu, neatstājot aiz sevis nevienu putekli, smilšu graudu vai jebkādu citu netīrumu — mājokļa grīda kļūst tik tīra un gluda, ka varat staigāt ar basām kājām. 

Attālināta vadība ar lietotni
Pieejama pielāgotās uzkopšanas zonas funkcija — tikai viens klikšķis, lai iestatītu vēlamo uzkopjamo vietu, izmantojot karti savā telefonā, vai mainītu tīrīšanas režīmus un iestatītu tīrīšanas grafikus.

5200 mAh akumulators
Xiaomi Mi Robot ir aprīkots ar 5200 mAh litija jonu akumulatoru, kas nodrošina 2,5 stundu darbību.

  • 2 cm šķēršļu pārvarēšana 
  • 2 mm gumijas buferis
  • 360 grādu LDS spiediena sensors 
  • 4 pretnokrišanas kāpņu sensors 
  • 10 mm lāzera malu sensors 
  • Automātiskā izslēgšanās 
  • Automātiskā pašuzlāde

Robottolmuimejad

Darbības laiks
2 hours 30 minutes

Jõudlus

Akumulatora ietilpība
5200 mAh
Akumulatora tips
Litija jonu akumulators

Disain

Krāsa
Balta
Svars (g)
3800

Produktu kodi

EAN
6970244529862
Ražotāja kods
17061W BAL

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt