Blaupunkt HSB601

19,99 €

Pamatinformācija

Blaupunkt HSB601 ir augstas kvalitātes matu suka izlīdzināšanai un kopējās frizūras uzlabošanai. Vienkārša lietošana, praktiska un laika taupīšana ir tikai dažas šīs ierīces priekšrocības. Izstrādājot ķemmi, ražotājs pievērsa īpašu uzmanību lietotāja
Blaupunkt HSB601 ir augstas kvalitātes matu suka izlīdzināšanai un kopējās frizūras uzlabošanai. Vienkārša lietošana, praktiska un laika taupīšana ir tikai dažas šīs ierīces priekšrocības.
Izstrādājot ķemmi, ražotājs pievērsa īpašu uzmanību lietotāja veselīgai un barojošai matiņu aprūpei, aprīkojot HSB601 ar īpašu keramikas un keratīna pārklājumu, kas ietver atjaunojošu terapiju ar argana eļļu. Šis process ļauj pakāpeniski iegūt mīkstus un spīdīgus matiņus
Iztaisnošanas sariņi (59 gab.) apstrādāti ar silikona apvalku un pārklāti ar keramīnu un keratīnu, kas novērš matu no dehidratācijas, neskatoties uz ikdienas iztaisnošanas procedūrām.
Trīsdesmit septiņi ārējie sariņi nodrošina arī to, ka mati ir maigi, bet efektīvi ķemmēti - pamazām atbrīvotais keratīns infiltrē matu struktūru, padarot to spīdīgus un gludus.
HSB601 ir aprīkots ar diviem jonizējošiem kanāliem, lai novērstu elektrifikāciju un matu skruļļošanos. Ar vienmērīgi apsildāmu virsmu (18,6 m2), ķemme ir ideāla izvēle visām sievietēm
Ierīces kopējā jauda ir 53 W, un, atkarībā no matu stāvokļa, temperatūru, izmantojot pogas, var noregulēt diapazonā no 140 līdz 220 ° C, kas nodrošina lietotājam ātru un efektīvu matu taisnošanu. Elektroniskā vadība, ātra uzkarsēšana ar PTC sildītāju un viegli lasāms LED displejs padara ierīces darbību vēl ērtāku. Lietotāja labā HSB601 modelis ir aprīkots ar atslēgas atslēgas funkciju; pēc taustiņa "+" turēšanas, nav iespējams mainīt temperatūras iestatījums. Ražotājs rūpējas arī par aizmirstošajiem - ķemme automātiski izslēgsies pēc 60 minūtēm.
  • Keramikas un keratīna pārklājums
  • Atdzīvinoša terapija ar argana eļļu
  • Temperatūras iestatījums 160-220 °
  • LED displejs, elektroniska vadība
  • Vienmērīga apkures ķemmes virsma (18,6 cm3)
  • 59 keramikas iztaisnošanas ķemmes ar silikona vairogu
  • 37 ārējie ķemmes maigiem matiem
  • Divi jonizējošie kanāli, kas pasargā no matu stacionālas un sauļošanās
  • Ātra uzsilšana, pateicoties PTC sildītājam un 53W jaudai.
  • Barošanas avots: 120-240V ~ 50 / 60Hz, 53W

Produktu kodi

EAN
5901750502767
Ražotāja kods
HSB601

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt