Art Ax-01 Universāls 7" - 10.1" Planšetdatoru

10,16 €

Pamatinformācija

Ražotājs: Art Produkta kods: AX-01 Art Ax-01- Komplekts divi vienā ! - universāls auto loga un paneļa stiprinājums ar divu veiku stiprinājumiem kompektā, paredzēts planšetdatoriem, e-grāmatām, portatīvajiem DVD, GPS u.c. Izgatavots no augstas kvalit

Ražotājs: Art

Produkta kods: AX-01

Art Ax-01- Komplekts divi vienā ! - universāls auto loga un paneļa stiprinājums ar divu veiku stiprinājumiem kompektā, paredzēts planšetdatoriem, e-grāmatām, portatīvajiem DVD, GPS u.c. Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un gumijas materiāliem.

- Iepēja piestiprināt pie loga un auto sēdekļa pagalvja patlīdz 10" ekrāna izmēra portatīvos DVD, iPad, iPad2, jebkurus citus no 7" līdz 10"ekrāna izmēra planšetdatorus, lielizmēra navigācijas, e-grāmatas! (Samsung Galaxy Tab, Prestigio, GO Clever, Yarvik, u.c)

- Stiprinās pie loga vai pie taisnas auto paneļa virsmas ar speciālu piesūsamu gumijas mehānismu, kurš darbojas iztaisnojot horizontāli galveno stiprinājuma daļu.

- Komplektā stiprinājums priekš auto sēdekļa pagalvja

- Ērti noņemams nospiežot pogu "Press" kura atbrīvo piesūcamo gumijas mehānismu

- Regulējams visos iespējamos leņķos pateicoties savai universālajai konstrukcijai

- Turamo iekārtu iespējams pagriezt gan vertikāli, gan horizontāli, pateicoties 360 grādu mehānismam kurš iebūvēts stiprinājumā.

- Regulējams turamās iekārtas mehānisms, kurš atbalsta maksimālos iekārtas izmērus (platums no 10,5 – 21,5 cm augstums / platums -neierobežots / biezums – līdz 1,5 - 2,2cm)

- Viegla iekārtas izņemšana pateicoties pogai kura atbrīvo iekārtas saspiedēja mehānismu

- Fiksēti plastmasas stabilizātori turētāja daļā, kas papildus nodrošina stabilitāti un neļauj iekārtai izslīdēt pa apakšējo daļu.

Art Ax-01– Turētāja sānu daļā fiksēta izmēra saspiedēji ar mīkstām taisna neņķa gumijām, kas iespiež un notur iekārtu mehānismā.

Produktu kodi

EAN
5901812014214
Ražotāja kods
AX-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt