Metz Mecalight LED-72 Smart, melns

Pamatinformācija

  • Kompakta LED video gaisma
  • Vienmērīgs 72 luksu apgaismojums
  • Ideāls risinājums viedtālrunim vai planšetdatoram
  • Kompakta un ērti pārnēsājama
  • Izturīgs litija akumulators

Prece ir arhivēta

Kompakts, tomēr jaudīgs
Metz nepārtraukti paplašina savu Mecalight produktu klāstu un reaģē uz specifiskajām viedtālruņu un planšetdatoru lietotāju vajadzībām. Jaunais LED gaismas avots Mecalight LED‑72 Smart bez piepūles pievienojas viedtālruņu/planšetdatoru austiņu ligzdai un nodrošina optimālu apgaismojumu pašbilžu uzņemšanai. Jaunais Mecalight LED‑72 Smart ir Metz atbilde uz arvien lielāku popularitāti iegūstošo viedtālruņu/planšetdatoru izmantošanu, lai uzņemtu pašbildes, spoguļu pašbildes un video.   
 
Daudzpusīgs un izturīgs
Viedtālruņos/planšetdatoros iebūvētās video gaismas burtiski spīd nepareizā virzienā, taču Mecalight LED‑72 Smart ar apgaismojumu līdz 72 luksiem ir teicams sabiedrotais, lai pietiekamā apjomā izgaismotu sižetu un ievērojami uzlabotu attēlu kvalitāti. Tas būtiski paaugstina detaļu krāsu intensitāti un asumu. Tā kā LED‑72 Smart ir ietverts Jack spraudnis ar grozāmu pamatni, to var atbilstoši rotēt un noliekt, lai iegūtu optimālu novietojumu. Šim video gaismas avotam ir atkārtoti uzlādējams litija akumulators ar darbības laiku līdz četrām stundām. To var atkārtoti uzlādēt, izmantojot integrēto USB ligzdu.    

Ērti lietojams
Nelielā Mecalight LED‑72 Smart virsmas platība nodrošina bagātīgu apgaismojumu pašbilžu uzņemšanai. Izmantojot pogu ierīces aizmugurē, apgaismojumu var iestatīt trīs līmeņos: pilna izvade, samazināta izvade un mirgošana.   

Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Video gaisma

Gaismas avots
LED
LED diožu skaits
51
Apgaismojums
72 luksi
Krāsu temperatūra
5600 K
Zibspuldzes režīms

Barošana

Stiprinājums
Austiņu ligzda
Augstums (mm)
64
Platums (mm)
65
Dziļums (mm)
13
Svars (g)
29
Enerģijas avots
Iebūvēts litija akumulators

Specifikācijas

Iepakojumā ietilpst
Video gaismas avots
microUSB kabelis

Produktu kodi

EAN
4003915003308
Ražotāja kods
000607216
CN kods
90069100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt