Pašportretu statīvs ar Bluetooth tālvadības pulti UGREEN 15062

27,99 €

Pamatinformācija

Selfiju statīvs ar Bluetooth tālvadības pulti UGREEN 15062

Noņemiet perfektu selfiju vai iemūžiniet visus draugus grupas fotogrāfijā. UGREEN selfiju statīvs izvēršas līdz 1,6 m garumā un ir ļoti viegls - sver tikai aptuveni 375 g. Tāpēc tas vienmēr var būt līdzi! Tā ir aprīkota arī ar stabilu statīvu un Bluetooth tālvadības pulti, kas atvieglos jums fotografēšanu. Uz tā var piestiprināt arī citas ierīces, piemēram, gaismu, projektoru vai kameru.

Gūstiet unikālu perspektīvu

Vēlaties uzņemt selfiju uz skaistas ainavas fona? Vai arī jūs bieži uzņemat grupas fotogrāfijas ar draugiem? Pašbildes nūja ļaus jums kadrā ievietot visu, ko vēlaties! Tā izstiepjas līdz 1,6 m garumā, nodrošinot plašāku skata lauku. Turklāt, pateicoties augstvērtīga alumīnija sakausējuma izmantošanai, tā ir ļoti stabila - neuztraucieties par tās šūpošanos.

Liels un pārnēsājams

Virzās atvaļinājumā vai rīkojat bārbekjū ar draugiem? Ņemiet pašportretu nūju līdzi! Salocīts, izstrādājums ir pietiekami mazs, lai viegli ietilptu somā vai mugursomā. Šis piederums ir arī ļoti viegls - tas sver tikai aptuveni 375 g. Tas izceļas arī ar patīkamu pieskārienam rokturi, kas labi iekļaujas rokā un neizlīst no tās.

Iebūvēts statīvs

Vai gadās ierakstīt vlogus vai vadīt tiešraides? UGREEN pašportretu nūja noderēs arī šim nolūkam! Aksesuārs ir aprīkots ar izvelkamu statīvu, kas, pateicoties pārdomātajam dizainam un neslīdošajiem spilventiņiem, izceļas ar izcilu stabilitāti. To nenobiedēs pat vēja brāzmas!

Iekļauts tālvadības pults

Uzņemiet fantastisku selfiju. Komplektā atradīsiet arī nelielu tālvadības pulti, kas savienojas ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth 5.1, un tās darbības rādiuss ir līdz 10 m. Tai ir arī zems latentums un ilgs darbības laiks. Nebaidieties, ka tā jums atteiksies paklausīt vismazāk piemērotā brīdī! Tagad jūs varat viegli uzņemt lielisku fotoattēlu - vienkārši nospiediet pogu.

Jo vairāk lietojumprogrammu

Iegūstiet papildu iespējas. Pašbildes nūja ir aprīkota ar 1/4″ adapteri, tāpēc uz tās var piestiprināt visdažādākos piederumus un ierīces. Ja vēlaties, pievienojiet tai digitālo kameru vai papildu apgaismojumu, lai iegūtu vēl labākus rezultātus, ierakstot video vai fotografējot. Pie piederumiem var piestiprināt arī nelielu projektoru, lai jūs varētu ērti skatīties savus iecienītākos seriālus!

Lietošanas ērtums

Selfī stick UGREEN ir ļoti ērti lietojams. Tās locīšana un izlocīšana ir ļoti ātra un vienmērīga, un tās tālruņa turētājs ir saderīgs ar ierīcēm, sākot no 4″ līdz 7,2″. To var arī pagriezt par 360 grādiem un regulēt tās slīpuma leņķi līdz 210 grādiem. Novietojiet to tā, kā vēlaties, iegūstiet unikālu perspektīvu un sagatavojiet savu labāko kadru!

Zīmols UGREEN Modelis LP586 Garums aptuveni 305-1596 mm Svars aptuveni 375 g Savietojamība Viedtālruņi ar diagonāli 4-7,2″ Materiāls Alumīnija sakausējums

Izmēri un svars

Bruto svars
0.4 kg
Iepakojuma platums
4 cm
Iepakojuma augstums
12 cm
Iepakojuma garums
2 cm

Produktu kodi

EAN
6941876210626
Ražotāja kods
15062

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt