Manfrotto rokturis HandGrip & BaseGrip MTWISTGRIPS

Pamatinformācija

  • Ergonomisks rokturis ar aksesuāru paneli
  • Plaukstas locītavas siksniņa papildu drošībai
  • Gumijota virsma
  • Universāla 1/4" skrūve
  • Saderīgs ar Manfrotto TwistGrip sistēmu

Prece ir arhivēta

TwistGrip System — tā ir ietaise telefona kamerai, kas piedāvā daudzskaitlīgas papildu aksesuāru pievienošanas iespējas, lai paaugstinātu jūsu viedtālruņa potenciālu. Šie aksesuāri ir paredzēti kā palīgs sociālo mediju fotogrāfiem, taču tie arī paceļ foto un video uzņemšanu pilnīgi jaunā tehniskā līmenī. Šī sistēma ir ideāls risinājums tiem viedtālruņu lietotājiem, kurus interesē fotogrāfija un kuri vēlas paaugstināt savas ierīces fotografēšanas iespējas, lai izmantotu to kā efektīvu alternatīvu savai DSLR kamerai.
Izvēlieties uzstādījumu un kombināciju, kas vislabāk atbilst jūsu uzņemšanas vajadzībām un atklājiet jaunas radošās iespējas ar savu viedtālruni, pateicoties Manfrotto HandGrip un BaseGrip — viedtālruņa video ietaisei. 

Manfrotto HandGrip ir ideāls kameras rokas stabilizators, kas paredzēts izmantošanai kopā ar TwistGrip — Manfrotto universālo viedtālruņa stiprinājumu. Ergonomiskais rokturis ērti un uzticami balsta viedtālruni, palielinot TwistGrip potenciālu. Šie aksesuāri ir ideāli piemēroti dažādiem pielietojumiem. HandGrip ir ātri un viegli piestiprināms pie TwistGrip pamatnes, pateicoties 1/4” universālai skrūvei. To var arī piestiprināt pie statīva, izmantojot tā pamatnē izvietoto universālo stiprinājumu. Šis izturīgais risinājums ar savu ergonomisko gumijas rokturi un ērto rokas siksniņu ir ideāls viedtālruņa stabilizators, kas saglabā jūsu ierīci drošībā, lai jūs varētu koncentrēties nevainojamu attēlu un video uzņemšanai.

Manfrotto BaseGrip ir vērtīgs rīks, kas ļauj jums pārvērst viedtālruni efektīvā alternatīvā savai DSLR kamerai. Šis stiprinājums piedāvā daudzskaitlīgas foto un video aksesuāru pievienošanas iespējas pie viedtālruņa. BaseGrip ir ātri un viegli piestiprināms pie TwistGrip pamatnes, pateicoties 1/4” universālai skrūvei, un ļauj izvietot jebkuru aksesuāru. Daudzie universālie stiprinājumi vienmēr nodrošinās jums daudzpusīgas iespējas un modularitāti lieliskiem kadriem ar jūsu viedtālruni.   

TwistGrip sistēma ir radīta, domājot par tās lietotājiem un pievilcīgo itāļu stilu, tāpēc tā ir kompakta, ērti pārnēsājama un ļoti daudzpusīga. Tā ir praktiski izmantojama un teicami darbojas visās situācijās, visās tās daudzajās konfigurācijās. Tās stilīgais izskats un apdare ideāli saskaņojas ar TwistGrip stiprinājumu. Manfrotto HandGrip ir pilnībā izgatavots Itālijā, un tā augstas kvalitātes alumīnija korpuss nodrošina ideālu stabilitāti visiem viedtālruņiem. TwistGrip sistēmas pamatā ir daudzpusība un modularitāte.      

Rokas statīvs

Maksimālais darba augstums
22 cm

Savienojamība

Stiprinājums
1/4"

Vispārīgi

Materiāls
Alumīnijs
Iepakojumā ietilpst
Rokturis
BaseGrip

Produktu kodi

EAN
8024221669411
719821414421
Ražotāja kods
MTWISTGRIPS

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt