JetPik 50 Ultra Irrigators Ūdens un Diega Zob

169,77 €

Pamatinformācija

Ražotājs: JetPik Produkta kods: JP50UTRA Tips: Irrigators Ūdens mutes dobuma kopšanas ierīce - Ceļojumu komplekts ar pārnēsājamu futlāri un ūdens krūzi un UV sanitaizeri Jaunākā, drošākā un efektīvākā sistēma mutes dobuma kopšanai. Irrigators Jetpik

Ražotājs: JetPik

Produkta kods: JP50UTRA

Tips: Irrigators Ūdens mutes dobuma kopšanas ierīce - Ceļojumu komplekts ar pārnēsājamu futlāri un ūdens krūzi un UV sanitaizeri

Jaunākā, drošākā un efektīvākā sistēma mutes dobuma kopšanai.

Irrigators Jetpik — tā ir visefektīvākā, ērtākā un mūsdienīgākā portatīvā iekārta mutes dobuma kopšanai. Atbrīvo no nepieciešamības iegādāties vēl kaut kādas papildierīces zobu un smaganu veselībai (zobu diegs u.c.), rūpējas par starojošu smaidu un svaigu elpu.

Ērts lietošanā: Darbojas ar tālvadības pulti; Ir drošs bērniem (ieteicams bērniem, sākot no 6 gadu vecuma). Nav nepieciešama stacionāra uzstādīšana un rozete vannas istabā, kas novērš ūdens un elektrības saskares risku.

Tikai Jetpik irrigatori ir aprīkoti ar SMART DIEGS tehnoloģiju: Šī tehnoloģija apvieno ūdens strūklas spēku un integrētā pulsējoša zobu diega (floss) spējas, kurām nav analogu pasaulē. Diega mehāniskās berzes rezultātā pārtikas mikrodaļiņas un baktērijas var viegli noņemt gan no atklātās zobu virsmas, gan no grūti aizsniedzamām vietām:ap breketēm,zobu starpās, zem smaganu līnijas.

Visi modeļi Jetpik 200 un 210 papildus tiek komplektēti ar elektrisko zobu birsti no augstvērtīga Dupont neilona. (Svārstību skaits 20000 minūtē)

Lietošana katru dienu novērš zobu pigmentāciju un apstādina iekaisuma procesus smaganās.

Par produktu

Revolucionārā pulsējošā zobu diega tehnoloģija: 240% ir daudz efektīvāka nogulšņu noņemšanā nekā jebkura cita ūdens plūsma jeb standarta zobu birste!

Klīniski pierādīts, ka no apstrādātām vietām noņem līdz pat 99% no nogulsnēm.

Veselīgākas smaganas un tīrāki zobi jau pēc 7 dienām vai tiks veikta pilna atmaksa!

Kopējā dimensija ir 2,85 x 1,75 x 7,75 collas. Kompakts dizains ceļotājiem.

Universālais spriegums: 100-240V maiņstrāvas. USB / maiņstrāvas adapteris ļauj ērti uzlādēt jebkur pasaulē un ar unikālu tiešu uzlādi, kuru var pilnībā uzlādēt 5 stundu laikā

Vienkāršs 2 taustiņu ieslēgšana / izslēgšana

Youtube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=H3EgOIWV7nA

Komplektācija:

JP50 Power Handle

(3) Jetpik Nozle

(10) Floss Cartridges

Water Tube + Clip

Water Reservoir Cup

UV Sanitizer

Tongue Cleaner

Tracel Kit Case

Charger Base

USB & AC Adapter

Instruction Manual - here

http://jetpik.lv/

Iepakojums: Iepakots oriģinālajā ražotāja blistera iepakojumā.


Kummi / Plast / Silikoonid / Metall

Produktu kodi

EAN
6959614900487
Ražotāja kods
JP50UTRA

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt