Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art objektīvs priekš Sony

799 € Ietaupiet 11% 899 €

Pamatinformācija

  • 20 mm īpaši plata leņķa objektīvs
  • Ātrdarbīgs – f/1,4 maksimālā apertūra
  • Ideāli piemērots ainavu fotografēšanai
  • Ātrs un kluss HSM fokusēšanas motors
  • Saderīgs ar Sony α un NEX bezspoguļu kamerām
Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art ir mūsdienīgs platleņķa objektīvs, kas izstrādāts lietošanai kopā ar pilna kadra kamerām, taču darbosies arī ar APS‑C izmēra attēlu sensoriem. Izmantojot vairāk nekā 50 gadu ilgo pieredzi objektīvu izgatavošanā, it sevišķi zināšanas, kas gūtas izstrādājot 35mm f/1.4 Art un 24mm f/1.4 Art objektīvus, 20mm f/1.4 Art šobrīd ir izstrādāts kā platākais lielas apertūras Art objektīvs. Jaunākais optiskais dizains ļauj iegūt augstāko attēlu kvalitāti ar izcilu sniegumu no attēla laukuma stūra līdz stūrim. Pateicoties gadu desmitiem ilgai pieredzei objektīvu izstrādē un Sigma Global Vision objektīvu ražošanā, objektīvs 20mm f/1.4 Art apgādāts gan ar “F” zemas dispersijas (FLD) stiklu, gan pieciem īpaši zemas dispersijas (Special Low Dispersion; SLD) stikliem tā 15 elementu 11 grupās konstrukcijā. Progresīva optika apvienojumā ar optimizētu objektīva jaudas sadali samazina sfērisko aberāciju, aksiālo hromatisko aberāciju un lauka izliekumu, nodrošinot izcilu attēlu kvalitāti. Šis objektīvs ar savā klasē vadošo veiktspēju ir ideāli piemērots ainavu, video un astrofotogrāfiju uzņemšanai, kā arī fotografēšanai vājā apgaismojumā un iekštelpās. Līdzīgi kā citi Global Vision līniju produkti objektīvs 20mm f/1.4 Art ir testēts, izmantojot patentēto “A1” mērīšanas sistēmu, kas nodrošina darbību atbilstoši augstākajiem standartiem. Sigma 20mm Art ir savietojams ar USB dokstaciju, kas ļauj veikt atjauninājumus un pielāgojumus, kā arī objektīvs atbalsta stiprinājuma pārveides (Mount Conversion) pakalpojumu. Ikkatrs Global Vision produktu līniju objektīvs tiek testēts, izmantojot patentēto “A1” mērīšanas sistēmu.

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Sony ɑ pilna kadra bezspoguļa kameras
Sony ɑ nepilna kadra bezsoguļa kameras
Objektīva bajonete
Sony E
Tālummaiņa / fiksācija
Primārais objektīvs
Objektīva tips
Īpaši plata leņķa objektīvs
Fokusa attālums
20 mm
Maksimālā apertūra
f/1,4
Minimālā apertūra
f/16
Optiskā konstrukcija
15 elementi 11 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
HSM (Hyper Sonic Motor) motors
Pastāvīga manuālās fokusēšanas iespēja
Attēla stabilizators
Nav
Minimālais fokusa attālums
27 cm
Diafragmas lapiņu skaits
9
Maksimālais atveides koeficients
0,14×

Vispārīgi

Filtra vītne
N/A
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Nav
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš

Produktu kodi

EAN
085126412654
85126412654
Ražotāja kods
412965

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt