Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektīvs priekš Canon

Pamatinformācija

  • 90 mm tele makro objektīvs
  • Ātrs f/2,8 maksimālais atvērums
  • Kluss un ātrs USD fokusēšanas motors
  • Iebūvēta Tamron VC attēla stabilizācija
  • Saderīgs ar Canon EOS digitālajām spoguļkamerām

Prece ir arhivēta

Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektīvs priekš Canon Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektīvs priekš Canon

Progresīvas funkcijas un augsta meistarība jaunai lietošanas pieredzei
SP 90mm f/2,8 MACRO VC (modelis F017) ir Tamron SP 90mm makro objektīvu sērijas jaunākais izlaidums. Tas pārdefinējis labākās progresīvo funkciju iespējas un veiksmīgi mantojis izcilo optisko veiktspēju.
No jauna pievienota XY‑novirzes kompensācija, lai pastiprinātu VC (Vibration Compensation) funkcionalitāti, tādējādi sekmējot attēla stabilizācijas iespējas jebkurā uzņemšanas attālumā, sākot no bezgalības līdz pat makro. Uzlabojumi USD vadības programmatūrā palielinājuši arī automātiskās fokusēšanas (AF) ātrumu un optimāli pielāgoti dažādiem kadrēšanas nosacījumiem. Piedevām objektīvs papildināts ar augstas kvalitātes mitrumizturīgu un putekļdrošu konstrukciju, kas novērš putekļu un ūdens pilienu iekļūšanu. Priekšējā elementa virsmu sedz augsti izturīgs fluora pārklājums, kas efektīvi novērš mitruma kondensāciju un atvaira traipus veidojošas vielas.
Augsta meistarība vērojama katrā pārveidotā jaunā SP 90mm makro objektīva ārējā dizaina detaļā. Metāliskā ietvara izmeklēti gludā tekstūra ļaus to sajust ikvienam lietotājam.     
        
Apbrīnojamas atveides iespējas un pretatstarošanas efektivitāte
Objektīva optisko konstrukciju veido 14 elementi 11 grupās, tajā skaitā viens LD (zemas dispersijas) un divi XLD (ļoti zemas dispersijas) stikla elementi, kas, darbojoties saskaņoti, palīdz kontrolēt laterālās un ass hromatiskās aberācijas pie augsta līmeņa veiktspējas. Mainīgā sistēma (Floating System) darbojas tandēmā ar optisko konstrukciju, lai efektīvi kompensētu raksturīgo aberāciju izmaiņas, kas pakļautas attālumu maiņai. Tāpēc šis objektīvs nodrošina vienmērīgas un izcilas atveides iespējas visā uzņemšanas diapazonā – tuvu vai tālu.
Uzplaiksnījums vai māņattēls var radīt būtisku apdraudējumu izšķirīgā fotoattēla uzņemšanas brīdī. Divu pārklājumu kombinācija – eBand (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) pārklājums virs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) – ārkārtīgi uzlabo pretatstarošanas efektivitāti, kas ļauj iegūt nevainojamus, kristālskaidrus attēlus, fotografējot pat pret spožiem saules stariem.
     
VC ar XY-novirzes kompensāciju
No jauna pievienota XY‑novirzes kompensācija, lai pastiprinātu VC (Vibration Compensation) funkcionalitāti, tādējādi sekmējot attēla stabilizācijas iespējas jebkurā uzņemšanas attālumā, sākot no bezgalības līdz pat makro.

Elegants fona izplūdums (bokē efekts)
Tamron paaudzēm ilgi uzturējis respektablu 90mm makro objektīva modeļa standartu – no manuālās fokusēšanas objektīviem līdz pašreizējiem AF modeļiem – ko raksturo augsta attēlu atveides kvalitāte ar krāšņu bokē efektu. Mēs uzstādām augstas prasības, lai turētos kopsolī ar arvien pieaugošo digitālo kameru migrāciju, kas apgādātas ar tehnoloģiski progresīvām funkcijām un augstu pikseļu blīvumu.
Tagad šīs krasi atšķirīgās īpašības savienotas vēl augstākā līmenī: palielināts izšķirtspējas sniegums jaunam attēlu asuma standartam, vienlaikus nodrošinot maigu un gludu pāreju blūra efekta gradācijā fona priekšmetiem. Tika veiktas rūpīgas optiskās simulācijas, lai īstenotu abus uzlabotos bokē efektus, tostarp līdz minimumam samazinot traucējumu divkāršas līnijas izsmērējumā lineāras formas objektiem, kas dabiski saplūst ar kopējo bokē efektu. Rezultāts: SP 90mm f/2,8 MACRO VC stiprina optiskā dizaina izcilības tradīciju, vienlaikus paplašinot progresīvas optiskās veiktspējas un skaista bokē efekta iespējas. 

Mitrumizturīga, putekļdroša konstrukcija un fluora pārklājums fotografēšanai āra apstākļos
Objektīvs papildināts ar augstas kvalitātes mitrumizturīgu un putekļdrošu konstrukciju, kas novērš, netīrumu, putekļu vai ūdens pilienu iekļūšanu. Turklāt priekšējā elementa virsmu klāj fluora pārklājums ūdens un eļļas pilienu atgrūšanai, kas ir īpaši noderīgi fotografējot āra apstākļos.

Optimāli uzlabots USD aktuators makro fotogrāfijai ar tūlītēju manuālās fokusa kontroles iespēju
USD (Ultrasonic Silent Drive) vadības programmatūra optimizēta makro fotogrāfijai - palielināts fokusēšanas ātrums un pozicionālā precizitāte fotoattēlu uzņēmumiem ar tuvplāna iestatījumiem. AF piedziņa reaģē ātri, taču klusi līdz pat nedzirdami fotogrāfa interesējošajā punktā, savukārt manuālās fokusa kontroles iespēja ļauj nekavējoties mainīt fokusa attālumu, kad vien tas nepieciešams.  

VC (Vibration Compensation)
VC attēla stabilizators ļauj uzņemt asus un neizplūdušus attēlus, kā arī nodrošina vienmērīgu skatu meklētāja attēlu.

USD (Ultrasonic Silent Drive)
Jaudīgs ultraskaņas motors ātru un dinamisku obektu uzņemšanai. Tas ir ārkārtīgi kluss, precīzs un uztur pilna laika manuālo kontroli.  
 
eBAND pārklājums
Nanostrukturēts pārklājums aizsardzībai pret nevēlamu atspīdumu un māņattēlu.

LD (zema dispersija)
Objektīva elements lielākam attēla asumam un hromatiskās aberācijas korekcijai.

XLD (ļoti zema dispersija) stikls
Īpašs stikls ar ļoti zemu krāsu dispersijas indeksu vislabākajam asuma līmenim un hromatiskās aberācijas korekcijai.

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Canon pilna kadra digitālās spoguļkameras
Canon nepilna kadra digitālās spoguļkameras
Objektīva bajonete
Canon EF
Tālummaiņa / fiksācija
Primārais objektīvs
Objektīva tips
Telefoto
Īpaši dizaini
Makro objektīvs
Fokusa attālums
90 mm
Maksimālā apertūra
f/2,8
Minimālā apertūra
f/32
Optiskā konstrukcija
14 elementi 11 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
USD (Ultrasonic Silent Drive) motors
Pastāvīga manuālās fokusēšanas iespēja
Attēla stabilizators
Attēla stabilizatora dizains
Tamron VC (Vibration Compensation)
Minimālais fokusa attālums
30 cm
Diafragmas lapiņu skaits
9
Maksimālais atveides koeficients

Vispārīgi

Diametrs
79 mm
Garums
117,1 mm
Svars
610 g
Filtra vītne
62 mm
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš
Objektīva pārsegs

Produktu kodi

EAN
4960371006031
725211090014
Ražotāja kods
F017E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt