HD Pentax D-FA* 70-200mm f/2.8 ED DC AW

2 299 €

Pamatinformācija

  • 70–200 mm klasisks telefoto tālummaiņas objektīvs 
  • Ātra – nemainīga f/2,8 maksimālā apertūra
  • Ātrs un kluss DC fokusēšanas motors
  • Aizsardzība pret laika apstākļu ietekmi
  • Saderīgs ar Pentax pilna un nepilna kadra digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām 

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

  • Attēla aplis pilna kadra sensoram
  • 3× tālummaiņas koeficients
  • Plašs, nemainīgs apertūras atvērums f/2,8
  • Pentax* augstas veiktspējas objektīvs ar jaudīgu izšķirtspēju
  • Uzticama konstrukcijas aizsardzība pret mitrumu un putekļiem (13 aizsardzības savienojumi)
  • Vienmērīga, klusa autofokusa darbība ar iebūvēta DC motora piedziņu
  • Jaunie Aero Bright Coating II un HD Coating virsmas pārklājumi optimizētai gaismas caurlaidei un samazinātam atspīdumam
  • ED objektīva elementi izcilam asumam un piesātinātām krāsām


Izstrādāts lietošanai ar PENTAX K‑bajonetes digitālajām SLR kamerām, šis lielās apertūras telefoto tālummaiņas objektīvs ir jauns papildinājums augstas veiktspējas Star (*) sērijas produktu klāstā, kas radīti augstākās kvalitātes attēlu atveidei. Šis telefoto tālummaiņas objektīvs ir jauns PENTAX Star (*) sērijas modelis, kas dižojas ar visaugstāko attēla kvalitāti starp visiem PENTAX maināmajiem objektīviem, nodrošinot dažādu aberāciju kompensāciju līdz minimumam. Pateicoties lielās apertūras dizainam, tas nodrošina maksimālo apertūras atvērumu F2,8 visos fokusa attālumos no 70 mm līdz 200 mm. Apvienojumā ar tādām PENTAX oriģinālajām objektīva pārklājuma tehnoloģijām kā no jauna izstrādātā Aero Bright Coating II, kas nodrošina ārkārtīgi zemu gaismas atstarošanos, un augstās kvalitātes HD Coating, šis objektīvs nodrošina ļoti asus, augsta kontrasta attēlus bez uzplaiksnījuma un māņattēla defektiem pat izaicinošos apgaismojuma apstākļos, piemēram, izmantojot aizmugures apgaismojumu. Papildus četriem super zemas dispersijas stikla elementiem un diviem ED (ļoti zemas dispersijas) stikla elementiem objektīva optikā ietverts arī jauno Super ED stikla elementu pāris, lai efektīvi kompensētu hromatisko aberāciju visā tālummaiņas diapazonā un nodrošinātu kristālskaidrus, augstas izšķirtspējas attēlus ar izcilu asumu līdz pat malām. Tā putekļdrošais un pret laika apstākļu ietekmi aizsargātais korpuss padara objektīvu ārkārtīgi uzticamu un izturīgu sarežģītos āra apstākļos.  
 
Augstas veiktspējas Star (*) sērijas objektīvs ar lielu f/2,8 maksimālo apertūru
Šis telefoto tālummaiņas objektīvs ir jauns augstas veiktspējas Star (*) sērijas modelis, kas, efektīvi samazinot dažādas aberācijas līdz minimumam, nodrošina ārkārtīgi augstas kvalitātes attēla atveidi ar izcilu asumu visā attēla laukumā. Lietojot ar PENTAX K‑bajonetes SLR kameru, tas nodrošina 2,9 reižu tālummaiņu, lai aptvertu telefoto diapazonu no 107 mm līdz 307 mm (35mm formātā). Tā kā šis objektīvs nodrošina lielu maksimālās apertūras atvērumu f/2,8 visā tālummaiņas diapazonā, tas ir ideāli piemērots portretu uzņemšanai ar skaisti defokusētu priekšplānu/fonu un sporta aktivitāšu fotografēšanai, kur nepieciešams liels slēdža ātrums, lai apstādinātu darbību. Tā attēla aplis ir optimizēts, lai aptvertu pat 35mm filmas formāta SLR kameras attēla izmēru. Rezultātā šis objektīvs ne tikai nodrošina spilgtus, augstas izšķirtspējas un līdz pat malām asus attēlus, lietojot ar esošajām PENTAX digitālajām SLR kamerām, bet arī bez papildus modifikācijām var tikt savietots ar nākotnes modeļiem, kuriem ir lielāki attēla sensori.      
 
Jaunākā optiskā tehnoloģija
Šim tālummaiņas objektīvam pielietota no jauna izstrādātā pārklājuma nanotehnoloģija – Aero Bright Coating II, kurā izmantots īpaši zemas refrakcijas filmas izgatavošanas tehnoloģiskais process, lai nodrošinātu mazāku gaismas atstarošanos, salīdzinot ar tradicionālo virsmas pārklājumu Aero Bright Coating. Savienojot šo inovatīvo objektīva pārklājumu ar augsti kvalitatīvo daudzslāņu virsmas pārklājumu HD Coating, kas samazina vidējo atstarošanos redzamajā starojuma spektrā līdz mazāk kā 50%, salīdzinājumā ar standarta daudzslāņu pārklājumiem, šis objektīvs efektīvi samazina uzplaiksnījuma un māņattēla defektus līdz minimumam pat izaicinošos apgaismojuma apstākļos, piemēram, izmantojot aizmugures apgaismojumu. Tā optiskā konstrukcija ietver četrus super zemas dispersijas stikla elementus, divus ED (ļoti zemas dispersijas) stikla elementus un divus Super ED stikla elementus, kuru optiskās īpašības līdzinās fluorītam un nodrošina zemāku gaismas dispersiju un efektīvāku hromatiskās aberācijas kompensāciju. Rezultātā šis objektīvs ļauj uzņemt spilgtus, augsta kontrasta attēlus ar asumu līdz pat malām, vienlaikus efektīvi kompensējot hromatisko aberāciju visā tālummaiņas diapazonā.  
    
Putekļdroša, pret laika apstākļu ietekmi aizsargāta konstrukcija
Izstrādāts kā AW (visu laika apstākļu) modelis šis objektīvs piedāvā uzticamu putekļdrošu un pret laika apstākļu ietekmi aizsargātu konstrukciju ar 13 speciāliem blīvējumiem, lai novērstu ūdens un putekļu daļiņu iekļūšanu objektīva iekšpusē. Savietojot to ar PENTAX pret laika apstākļu ietekmi izturīgo digitālo SLR kameru, objektīvs garantē izturīgu un uzticamu digitālo attēlveidošanas sistēmu, kas nevainojami darbojas izaicinošos fotografēšanas apstākļos – pat lietū, miglā, vai vietās, kas pakļautas ūdens izšļakstījumiem vai izsmidzinājumiem.

Pavisam jauns trīs pozīciju slēdzis ātrās pārslēgšanās fokusa sistēmai
Objektīvs ir aprīkots ar PENTAX izstrādāto ātrās pārslēgšanās fokusa sistēmu, kas ļauj lietotājam nekavējoties pārslēgties uz manuālo fokusa režīmu, līdzko objektu notvērusi kameras AF (automātiskās fokusēšanas) sistēma. Lai uzlabotu operativitāti, šis objektīvs aprīkots ar pavisam jaunu trīs pozīciju slēdzi, kas ļauj acumirklī pārslēgties starp QFS/A, QFS/M un MF režīmiem. QFS/A ir autofokusa prioritārais režīms, kas ļauj lietotājam pārslēgties uz manuālo fokusa kontroli tikai tad, kad autofokusa darbība ir izpildīta. QFS/M ir manuālā fokusa prioritārais režīms, kas sniedz iespēju lietotājam pārslēgties uz manuālo fokusēšanu jebkurā brīdī – pat tad, kad AF sistēma atrodas darbībā. MF režīms savukārt ļauj lietotājam acumirklī pārslēgties uz manuālo fokusa kontroli, vienkārši pagriežot objektīva fokusēšanas gredzenu. Pateicoties trīs atšķirīgu režīmu izvēles iespējai, lietotājam tiek garantēta ātrāka un precīzāka fokusēšanas darbība.

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Pentax pilna kadra digitālās spoguļkameras
Pentax nepilna kadra digitālās spoguļkameras
Objektīva bajonete
Pentax KAF3
Tālummaiņa / fiksācija
Tālummaiņas objektīvs
Objektīva tips
Telefoto tālummaiņas objektīvs
Fokusa attālums
70 – 200 mm
Maksimālā apertūra
f/2,8
Minimālā apertūra
f/22
Optiskā konstrukcija
19 elementi 16 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
DC (līdzstrāvas) motors
Pastāvīga manuālās fokusēšanas iespēja
Attēla stabilizators
Nav
Minimālais fokusa attālums
120 cm
Diafragmas lapiņu skaits
9
Maksimālais atveides koeficients
0,13×

Vispārīgi

Diametrs
91,5 mm
Garums
203 mm
Svars
1755 g
Filtra vītne
77 mm
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš
Objektīva pārsegs
Stiprinājums statīvam
Mīksta somiņa

Produktu kodi

EAN
027075286917
0027075286917
4549212286919
Ražotāja kods
21330

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt