Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM objektīvs

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

369 €

Pamatinformācija

  • 28 mm makro objektīvs
  • Izcils 1,2 reižu uzņemšanas palielinājums
  • Ātrs un kluss STM fokusēšanas motors
  • Iebūvēts Macro Lite LED apgaismojums
  • Saderīgs ar Canon EOS M bezspoguļa kamerām

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Palieliniet objektos smalkas detaļas, izmantojot šo inovatīvo, kompakto makro objektīvu Canon EOS M sērijas kamerām. Ar pasaulē pirmo autofokusa objektīvu ar iebūvētu Macro Lite varat apgaismot savu objektu. Izcils 1,2 reižu palielinājums nodrošina iespēju piekļūt tuvāk nekā jebkad agrāk.

EF-M 28 mm f/3.5 Macro IS STM ir lielisks objektīvs šādam lietojumam:

  • Makro
    Atklājiet mazos dabas noslēpumus. Palieliniet ziedu, kukaiņu, augļu un šķidru materiālu tekstūru un slēptās detaļas.
  • Ēdiens
    Krāšņi izceliet kārdinošas mērces, precīzi sagrieztu suši un pavārmākslas smalkumus. Uzņemiet garšīgas detaļas, kuras var gandrīz vai izgaršot.
  • Ceļojumi
    Ceļojumu fotografēšana nav paredzēta tikai pasaules apceļotājiem, bet ikvienam, kurš kaut kur devies. Ekskursiju, brīvdienu un nelielu atelpas brīžu impulsi nodrošina atmiņas, ko ir vērts saglabāt.
  • Portrets
    Lieliski piemērots, lai uztvertu draugu un ģimenes locekļu sejas izteiksmes, ideāli piemērots kāzām, pasākumiem un ballītēm.


Iebūvēta Macro Lite tehnoloģija
Šis EF-M sērijas objektīvs ir aprīkots ar diviem iebūvētiem, kontrolējamiem LED (Macro Lite). Šī funkcija nodrošina papildu apgaismojumu objektīva priekšpusē, lai noņemtu nevajadzīgas ēnas, kuras bieži vien makro fotogrāfiju uzņemšanas laikā met pats fotogrāfs un viņa aprīkojums.
Ar vienu pogas pieskārienu varat pārslēgt Macro Lite apgaismojumu labajā un kreisajā pusē, lai atrastu pareizo līdzsvaru un panāktu satriecošus, stilistiski skaistus attēlus, kurus citādi nevarētu izveidot. Lieliska izvēle, ja vēlaties uzņemt ziedu un ēdiena tuvplānus, kā arī mazus objektus ar smalkām detaļām, piemēram, juvelierizstrādājumus.

Pārdomāta objektīva cilindra konstrukcija
Lai varētu efektīvi izmantot visu pieejamo gaismu, EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM ir izveidots ar saplūstošu cilindrveida objektīvu, kas samazina paša objektīva izraisīto ēnojumu. Tas arī nodrošina virsmas saskares punktus stabilai fotografēšanai, lai objektīvu varētu izmantot 53 grādu šaurā leņķī no virsmas, uz kuras objekts novietots. Saskares punkti kopā ar Macro Lite (ja nepieciešams) ļauj uzņemt detalizētus makro kadrus..

Piekļūstiet tuvāk nekā jebkad agrāk
Objektīva EF-M 28 mm f/3.5 Macro IS STM patiesā palielinājuma attiecība ir 1:1, kas nozīmē, ka uzņemtais objekts attēlā tiek parādīts dabiskajā lielumā. Ja vēlaties izpētīt un palielināt objekta vissmalkākās detaļas, varat izmantot Super Macro režīmu. Ar izcilu 1,2 reižu palielinājumu varat palielināt objektu, lai tā lielums pārsniegtu dabisko. Ņemot vērā EOS M APS‑C izmēra sensora apgriešanas koeficientu, tiek nodrošināts 35 mm līdzvērtīgs 1,92 reižu uzņemšanas palielinājums, tāpēc lietotāji var uzņemt ārkārtīgi smalkas detaļas, piemēram, dabisko augu dzīslojumu vai juvelierizstrādājumu dizaina detaļas. Arī ar Super Macro režīmu var piekļūt neticami tuvu (darba attālums 13 mm), kas ļauj izpētīt smalkus objektus.

Uzņemiet vissmalkākās detaļas kustībā
Izveidojot pārsteidzošus tuvplānus, apvienojot EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM makro iespējas ar EOS M video funkcionalitāti..

Vienkārši pārnēsāt
Kad pārvietojaties, objektīvs EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM ar tā kompakto dizainu ir ideāli piemērots ikdienas piedzīvojumiem. Tam ir precīza optika un viegls (130 g) saliekams korpuss — EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM ir lieliski piemērots ikdienas fotografēšanai, kā arī kā makro objektīvs. UD un asfērisko lēcu elementu iekļaušana nozīmē to, ka ar šo objektīvu attēlu kvalitāte necietīs.

Izcili asi attēli
Leņķveida kustība ir daudz izteiktāka makro fotogrāfijās, tāpēc makro fotogrāfijās parasti ir nepieciešams stabils trijkājis. Tomēr objektīvam EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM ir īpaši izstrādāta tehnoloģija Hybrid Image Stabilizer, lai palīdzētu samazināt gan leņķveida, gan nobīdes kameras kustības. Sniedzot elastīgākas iespējas pielāgoties objekta kustībām vai pozīcijas maiņai, tiek nodrošināti asi attēli, uzņemot objektu makro fotoattēlus.

Radiet daudz vairāk par makro fotogrāfijām
Ar funkcijām, kas ir īpaši izveidotas makro fotografēšanai, šis objektīvs ir arī pietiekami elastīgs lietošanai ikdienas fotografēšanā. Ar plašu atvērumu f/3,5 un 35 mm līdzvērtīgu fokusa garumu aptuveni 44,8 mm (bezspoguļa kameru apgriezto sensoru dēļ) varat uzņemt dažādus momentuzņēmumus ar dabisku skata leņķi un perspektīvu.

Apgaismojuma funkcijas  
Šis ikdienā lietojamais objektīvs ir arī lieliski piemērots portretu fotografēšanai, jo īpaši ar tehnoloģiju Hybrid Image Stabilizer un plato 7 lapiņu apaļo atvērumu. Varat vienkārši iegūt portretu kadrus, kas piesaista uzmanību izvēlētām fokusētām detaļām, izceļot objektu uz brīnišķīgi izpludināta fona. Macro Lite varat arī izmantot, lai sava objekta acīs iedegtu dzirksti.

Vienmērīgas, stabilas filmas
Gandrīz nedzirdamā STM tehnoloģija (ar motoriņu, kas darbojas soli pa solim) objektīvā EF‑M 28 mm f/3.5 Macro IS STM palīdz izveidot augstas kvalitātes filmas, nodrošinot vienmērīgu un klusu nepārtrauktu fokusēšanu. Tas ļauj uzņemt tikai apkārtējo skaņu bez fokusēšanas motoriņa trokšņa.

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Canon EOS-M bezspoguļa kameras
Objektīva bajonete
Canon EF-M
Tālummaiņa / fiksācija
Primārais objektīvs
Objektīva tips
Normal
Īpaši dizaini
Makro objektīvs
Fokusa attālums
35 mm
Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents)
44,8 mm
Maksimālā apertūra
f/3,5
Minimālā apertūra
f/22
Optiskā konstrukcija
11 elementi 10 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
STM (Stepper Motor) motors
Pastāvīga manuālās fokusēšanas iespēja
Attēla stabilizators
Attēla stabilizatora dizains
Optiskais Canon Hybrid IS
Stabilizatora veiktspēja
3,5 soļi
Minimālais fokusa attālums
9,3 cm
Diafragmas lapiņu skaits
7
Maksimālais atveides koeficients
1,2×

Vispārīgi

Diametrs
60,9 mm
Garums
45,5 mm
Svars
130 g
Filtra vītne
43 mm uz pārsega
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš
Objektīva pārsegs

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg
Neto svars
0.3 kg
Iepakojuma platums
9.4 cm
Iepakojuma augstums
11.5 cm
Iepakojuma garums
9.4 cm
Izcelsmes valsts
Taiwan

Produktu kodi

EAN
4549292063127
013803273021
Ražotāja kods
1362C005
CN kods
9002110050

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt