Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF) objektīvs priekš Pentax

Pamatinformācija

  • 10–24 mm ļoti plata leņķa tālummaiņas objektīvs
  • f/3,5-4,5 maksimālā apertūra
  • Tamro SP sērijas optika
  • Ideāli piemērots ainavu un arhitektūras fotogrāfiem
  • Saderīgs ar Pentax spoguļkamerām ar APS‑C lieluma sensoru 

Prece ir arhivēta

Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF) objektīvs priekš Pentax

Šis ļoti platā leņķa tālummaiņas objektīvs, kas paredzēts viena objektīva digitālajām spoguļkamerām, ar objektīvu vēsturē pirmo fokusa garuma diapazonu 10‑24 mm (35 mm formāta ekvivalents no 16 mm ļoti plata leņķa līdz 37 mm vidēji platam leņķim) ir ideāli piemērots rīks izteiksmīgu dabas, pilsētas un jūras ainavu uzņemšanai. Ar ļoti platā leņķa iestatījumu varēsiet tvert skatus, kas pārsniedz acs redzamības lauku. Savukārt ar vidēji platā leņķa iestatījumu varēsiet uzņemt ainavas no iespaidīgiem skata leņķiem.    
 
Di II
Di II objektīvi ir izstrādāti lietošanai tikai ar digitālajām kamerām, kurām ir mazāka izmēra attēlveidotāji, un tie mantojuši visas Di produktu priekšrocības. Šie objektīvi nav paredzēti izmantošanai ar parastajām un digitālajām kamerām, kurām attēlu sensori ir lielāki par 24 mm x 16 mm.

Super Performance (SP) prasīgai attēlu uzņemšanai
Tamron SP (Super Performance) sērija nodrošina īpaši augstas veiktspējas objektīvu klāstu, kas konstruēti un izstrādāti atbilstoši profesionāļu un foto entuziastu stingrajām prasībām augstākās iespējamās kvalitātes attēlu iegūšanai. Izstrādājot SP objektīvus, Tamron optisko inženieru galvenā prioritāte ir izcilas veiktspējas parametru sasniegšana – visi objektīvi izstrādāti atbilstoši augstākajiem standartiem, mazāku uzmanību veltot izmaksu ierobežojumiem. Rezultātā Tamron objektīvi ar SP apzīmējumu piedāvā iespaidīgas un inovatīvas konstrukcijas, kas ieguvušas apskaužamu reputāciju īpaši prasīgu fotogrāfu vidū, pateicoties savam izcilajam sniegumam.  
  
Iekšējā fokusēšana (IF)
Iekšējā fokusēšana (IF) fotogrāfiem nodrošina virkni praktisku priekšrocību, tajā skaitā nerotējošu priekšējo filtra gredzenu, kas atvieglo polarizējošo un graduēto filtru uzstādīšanu, un paredzamāku lietošanu, tā kā objektīva pagarinājuma garums nemainās fokusēšanas laikā. Kas ir vēl svarīgāk – Tamron iekšējās fokusēšanas (IF) sistēma nodrošina ievērojami tuvāku minimālo fokusēšanas atālumu (MFD) visā fokusēšanas diapazonā. Turklāt IF uzlabo optisko veiktspēju, samazinot gaismas zudumu attēla lauka stūros, un palīdz apspiest citas aberācijas, kas mēdz traucēt dažādās fokusēšanas pozīcijās.

Zema dispersija (LD)
Objektīva zemas dispersijas (LD) stikla elements palīdz samazināt hromatisko aberāciju, kas rodas dažādas krāsas gaismai fokusējoties dažādos punktos attēla plaknē. Hromatiskā aberācija samazina attēla asumu, bet stiklam ar ļoti zemu dispersijas indeksu ir mazāka tieksme gaismas staru sadalīt (lauzt) krāsu spektrā. Šī īpašība ļauj objektīvu dizaineriem efektīvi kompensēt hromatisko aberāciju lauka centrā (uz ass), kas ir raksturīga problēma pie lieliem fokusa attālumiem (tālummaiņas diapazona telefoto gals), un laterālo hromatisko aberāciju (virzienā uz lauka stūriem), kas bieži novērojama pie maziem fokusa attālumiem (tālummaiņas diapazona platā leņķa gals).

Asfēriskie elementi (ASL) augstai attēlu kvalitātei un kompaktumam
Tamron daudzos savos objektīvos izmanto hibrīda asfēriskos lēcas elementus, un šādiem objektīviem ir Aspherical apzīmējums. Šīs inovatīvās optikas tehnoloģijas ļauj sasniegt augstāko attēlu kvalitāti un vienlaikus ražot objektīvus, kas piedāvā ievērojamus tālummaiņas diapazonus neparasti kompaktos korpusos. Pilnveidojot šos progresīvos sasniegumus sērijveida ražošanai, Tamron uzlabojis optikas konstrukciju un praktiski novērsis sfērisko aberāciju un attēla distorsiju jaudīgas tālummaiņas objektīvu klasē. Pateicoties efektīvam hibrīda asfēriskās tehnoloģijas pielietojumam, viens objektīva elements var aizvietot vairākus citus elementus, vienlaicīgi nekompromitējot veiktspēju. Tas ļauj izstrādāt ievērojami kompaktus gara diapazona objektīvus, kas nodrošina vienmērīgi augstu attēla kvalitātes līmeni visos fokusa attālumos un apertūras atvērumos. 

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Pentax nepilna kadra digitālās spoguļkameras
Objektīva bajonete
Pentax KAF2
Tālummaiņa / fiksācija
Tālummaiņas objektīvs
Objektīva tips
Platleņķa tālummaiņas objektīvs
Fokusa attālums
10 – 24 mm
Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents)
15 – 36 mm
Maksimālā apertūra
f/3,5 – 4,5
Minimālā apertūra
f/22 – 29
Optiskā konstrukcija
12 elementi 9 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
Skrūvgrieža mehānisms
Attēla stabilizators
Nav
Minimālais fokusa attālums
24 cm
Diafragmas lapiņu skaits
7
Maksimālais atveides koeficients
0.19×

Vispārīgi

Diametrs
83,2 mm
Garums
86,5 mm
Svars
406 g
Filtra vītne
77 mm
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš
Objektīva pārsegs

Produktu kodi

EAN
4960371005393
725211001034
Ražotāja kods
B001P

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Tartu Kaubamaja: Riia 1, Tartu

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt