Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1.4 ASPH. objektīvs, melns

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

1 299 € Ietaupiet 7% 1 399 €

Pamatinformācija

  • 12 mm platleņķa objektīvs
  • Ātrdarbīgs — f/1,4 maksimālā apertūra
  • Fizisks apertūras gredzens
  • Augsta optiskā kvalitāte
  • Saderīgs ar Mikro četru trešdaļu sistēmas bezspoguļa kamerām

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Plats skata leņķis. Bagātīgas detaļas
Šis 12 mm LEICA DG objektīvs ar F1,4 (35 mm kameras ekviv.: 24 mm) ticis izstrādāts, lai atbilstu profesionālām prasībām ainavu iemūžināšanai. Tas uzņem skatus ar bagātīgu perspektīvu un augstu izšķirtspēju. Tas nodrošina katra gaismas punkta izcilu skaidrību, tādējādi padarot to īpaši piemērotu atsevišķu zvaigžņu vai nelielu gaismas objektu iemūžināšanai. Vēl pie tam, tā struktūra, kas ir droša pret šļakstiem un putekļiem, un intuitīvais apertūras gredzens ļauj rīkoties visdažādākajās situācijās. Objektīva stiprinājums, korpuss un vāciņš izstrādāts no metāla, tādējādi nodrošinot vienmērīgu un izsmalcinātu dizainu, kas vēl vairāk uzlabo prieku fotografēt.

LEICA DG objektīvs — izcila optika
Izvēlieties LEICA DG objektīvu un novērtējiet visaugstāko optisko kvalitāti un veiktspēju. Šie objektīvi atbilst Leica AG noteiktajām stingrajām prasībām.
Pateicoties šo objektīvu rūpīgi izstrādātajai konstrukcijai, varēsiet novērtēt izcilo skaidrību ikvienā attēla punktā. Lai iegūtie attēli būtu precīzi un skaidri, objektīvi novērš visus iespējamos kropļojumus. Tas nozīmē, ka jums ir pieejama ierīce, ar kuru var uzņemt profesionāla līmeņa attēlus.

Aizsardzība pret šļakatām un putekļiem — vēl vairāk radošu iespēju
Droši izmantojiet šo objektīvu gandrīz visos laikapstākļos un jebkurā vietā. Objektīva konstrukcijā* ir iestrādāta aizsardzība pret šļakatām un putekļiem, un tas ir pietiekami izturīgs, lai to varētu bieži izmantot ārpus telpām. Konstrukcija aizsargā objektīva iekšējo sistēmu no smiltīm, lietus un citiem nelabvēlīgiem apstākļiem, tāpēc tas ir ideāli piemērots lietošanai nelabvēlīgos apstākļos. Nekas vairs neliedz jums uzņemt interesantus dabas skatus un ainavas.
*Objektīvs atbalsta šo funkciju tikai tad, ja tiek izmantots ar LUMIX kamerām, kurām ir nodrošināta aizsardzība pret šļakatām un putekļiem.

Video atbalsts — izcilu video uzņemšanai
Video atbalsts nodrošina lietotājiem visu nepieciešamo, lai ierakstītu video, izmantojot LUMIX kameru. Vienmērīgā apertūras pielāgošana novērš spējas ekspozīcijas izmaiņas, un klusā darbība atvieglo skaņas uztveršanu filmēšanas vietā. Turklāt objektīva automātiskās fokusēšanas funkcija darbojas izcili, tāpēc var ierakstīt lieliskus 4000 pikseļu izšķirtspējas video, kad ļoti būtiska ir precīza fokusēšana. 

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Panasonic bezspoguļa kameras
Olympus bezspoguļa kameras
OM SYSTEM mirrorless cameras
Objektīva bajonete
Mikro četras trešdaļas
Tālummaiņa / fiksācija
Primārais objektīvs
Objektīva tips
Platleņķa objektīvs
Fokusa attālums
12 mm
Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents)
24 mm
Maksimālā apertūra
f/1,4
Minimālā apertūra
f/16
Optiskā konstrukcija
15 elementi 12 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Attēla stabilizators
Nav
Minimālais fokusa attālums
20 cm
Diafragmas lapiņu skaits
9
Maksimālais atveides koeficients
0,1×

Vispārīgi

Diametrs
70 mm
Garums
70 mm
Svars
335 g
Filtra vītne
62 mm
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš
Mīksta somiņa
Objektīva pārsegs

Produktu kodi

EAN
5025232847358
Ražotāja kods
H-X012E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt