Sigma adapteris MC-21 Canon EF - Panasonic L

249 €

Pamatinformācija

  • Izmantojiet savu EF objektīvu kopā ar Panasonic EF bezspoguļu kameru
  • Piemērots Panasonic L bajonetes kamerām
  • Saderīgs ar Sigma SGV objektīviem
  • Iebūvētais LED ataino savietojamību
  • Elektroniska datu pārraide

Sigma MC-21 stiprinājuma pārveidotājs sniedz iespēju izmantot Sigma EF stiprinājuma objektīvus uz bezspoguļu kamerām ar L stiprinājumu, saglabājot neskartu objektīva darbības veiktspēju, tai skaitā autofokusu AF‑S režīmā, automātisko ekspozīciju, kā arī kamerā ietvertās koriģēšanas un attēla stabilizēšanas funkcijas. Iebūvēto LED indikatoru var izmantot, lai atainotu izvēlētā Sigma objektīva saderību, turklāt adapteris ir apgādāts ar iepriekš ielādētiem objektīvu datiem, kas atbalsta perifēro apgaismojumu, hromatiskās aberācijas un distorsijas korekcijas funkcijas. Lai saglabātu augstu attēla kvalitāti, adaptera iekšpuse novērš atspīdumu veidošanos, turklāt tiek saglabāti pilni EXIF dati, sniedzot priekšrocības pēcapstrādē un failu pārvaldībā. Piedevām komplektā ir iekļauts noņemams statīva stiprinājums stabilākai attēlu uzņemšanai, strādājot ar smagākiem objektīviem.   

Specifikācijas

Formāta savietojamība
Panasonic pilnkadra bezspoguļu kameras
Saderīgi objektīvi
Sigma Global Vision objektīvi
Canon EF objektīvi
Bajonete
Leica L
Objektīva bajonete
Canon EF
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Apertūras kontrole
Stiprinājums statīvam

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg
Iepakojuma platums
10.5 cm
Iepakojuma augstums
6.4 cm
Iepakojuma garums
12.2 cm

Produktu kodi

EAN
085126937232
85126937232
Ražotāja kods
89E969

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt