Fujinon telekonverters XF-1.4x TC WR

449 €

Pamatinformācija

  • 1,4× palielinājuma Fujifilm telekonverters
  • Augstas kvalitātes optiskā konstrukcija
  • Iespaidīga optiskā veiktspēja
  • Nepasliktina attēla kvalitāti
  • Saderīgs ar Fujifilm X bezspoguļa kamerām

Fujinon XF-1,4x TC WR ir augstas veiktspējas telekonverters, kas spēj palielināt piestiprinātā objektīva fokusa attālumu 1,4 reizes. Lai arī pēc tā uzstādīšanas apertūra paaugstinās par vienu f skaitli, telekonvertera izcilā optiskā konstrukcija, ko veido 7 elementi 3 grupās, ļauj saglabāt oriģinālā objektīva optisko veiktspēju. Turklāt, pateicoties vienotam dizainam, šis telekonverters nodrošina izturību pret laika apstākļu un putekļu ietekmi, kā arī darbotiesspēju līdz pat -10°C zemā gaisa temperatūrā, piestiprinot pie saderīga objektīva. Tādējādi varat to droši izmantot ārpus telpām — kopā ar laika apstākļu un putekļu izturīgo FUJIFILM X‑T1 kameras korpusu un Fujinon XF 50‑140mm f/2.8 R LM OIS WR objektīvu.        

Augsta attēla kvalitāte, saglabājot oriģinālā objektīva optisko veiktspēju

Konstrukcija, ko veido 7 elementi 3 grupās, saglabā oriģinālā objektīva optisko veiktspēju. Izmantojot optimālus oriģinālā objektīva parametrus kvalitatīva attēla uzņemšanai un 1,4x telekonverteru, tiek panākts izcils attēlveidošanas sniegums un efektīva attēla kropļojumu apspiešana pat tad, kad fokusa attālums tiek palielināts 1,4 reizes. Uzstādot telekonverteru, kamera attēlo un ieraksta informāciju, kas atspoguļo apertūras un fokusa attāluma izmaiņas.  

Telekonverters neietekmē kameras autofokusa sniegumu 
Uzstādot telekonverteru, tiek saglabāts sākotnējais objektīva nodrošinātais automātiskās fokusēšanas ātrums. Bezspoguļa kamerās pieejamā tiešā skata kontrasta noteikšanas autofokusa funkcija ļauj turpināt uzņemt attēlus ar minimālām apertūras atvēruma vērtībām, neskatoties uz to, ka pēc telekonvertera uzstādīšanas f skaitlis palielinās. Turklāt, pateicoties automātiskajai fokusēšanai attēla sensora līmenī, pieejama precīza fokusēšana super‑telefoto fokusa attālumu diapazonā ar seklu asuma dziļumu.   
  
Putekļu un mitruma izturīgs, sala drošs līdz -10°C
Šī telekonvertera izmantošana kopā ar laika apstākļu drošu kameru un objektīvu, piemēram, Fujifilm X‑T1 premium bezspoguļa kameru un Fujinon XF 50‑140mm f/2.8 R LM OIS WR objektīvu, neietekmē šīs fotosistēmas spēju pretoties laika apstākļu ietekmei.

Izsmalcināts izskats
Šī telekonvertera augstās kvalitātes metāla korpuss ir izstrādāts atbilstoši X sistēmas dizainam. Saderīgs Fujinon objektīvs kombinācijā ar šo telekonverteru izskatās kā viena vesela ierīce.

   


Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Optika

Objektīva bajonete
Fujifilm X
Palielinājums
1,4×
Gaismas zudums
1,4×
Optiskā konstrukcija
7 elementi 3 grupās
Autofokuss
Apertūras kontrole
Elektroniskie kontakti

Vispārīgi

Diametrs (mm)
58
Garums (mm)
15
Svars (g)
130
Iepakojumā ietilpst
Telekonverters
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais objektīva vāciņš

Izmēri un svars

Bruto svars
0.32 kg
Iepakojuma platums
1 cm
Iepakojuma augstums
1 cm
Iepakojuma garums
1 cm

Produktu kodi

EAN
4547410310429
074101027211

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt