Kenko telekonverters Teleplus Pro 300 AF 1.4x DGX priekš Nikon

Pamatinformācija

  • 1,4× palielinājuma Kenko telekonverters
  • Augstas kvalitātes optiskā konstrukcija
  • Daudzslāņu pārklājuma optika
  • Nodrošina skaidru attēlu bez kropļojumiem
  • Saderīgs ar Nikon F bajonetes objektīviem

Prece ir arhivēta

Kenko Teleplus Pro 300 DGX konverteri tiek izgatavoti ar lielu precizitāti, izmantojot kvalitatīvu daudzslāņu pārklājuma optisko stiklu, ko nodrošina Hoya korporācija — pasaulē lielākais optiskā stikla ražotājs. Šie stikla elementi ir izstrādāti atbilstoši optiskajai kvalitātei, ko piedāvā objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu (līdz pat kadra malām) un telefoto tālummaiņas objektīvi. Elementu optiskais dizains un gaismas ceļš ir pietiekami plats, lai neizraisītu vinjetēšanu.
Kenko Teleplus Pro 300 konverteru saime ir īpaši radīta darbam kopā ar telefoto objektīviem ar fiksētu fokusa attālumu 100 mm vai lielāku (piemēram, 300 mm f/2,8 objektīviem) un vislieliskākajiem rezultātiem, izmantojot telefoto objektīvus ar fokusa attālumu 200 mm līdz 500 mm. Kenko Teleplus Pro 300 konverterus var izmantot kopā ar gan telefoto tālummaiņas, gan fiksēta fokusa attāluma objektīviem. Tomēr Kenko neiesaka tos lietot kopā ar tālummaiņas objektīviem, kuru fokusa attāluma diapazons sākas no 50 mm vai mazāka attāluma.  
Kenko Teleplus Pro 300 AF konverteri 
izmanto dizainu Gate Array IC (ar integrētu elektroniku). Tas nozīmē, ka konverterā ietvertās unikālās elektriskās shēmas nodrošina signāla integritāti starp kameras korpusu un objektīvu. Šie konverteri ir konstruēti tā, lai nodrošinātu tādu pašu elektronisko darbību, kādu piedāvā oriģinālais ražotāja konverters.
Teleplus DGX konverteru atjauninātās elektriskās shēmas nodrošina precīzāku Exif datu ierakstu. Exif ekspozīcijas datos (ierakstītie metadati kopā ar digitālo attēlu) TelePlus DGX konverteri ieraksta ekvivalento objektīva plus telekonvertera apertūru un fokusa attālumu. Optikas un mehānikas ziņā tie ir identiski iepriekšējiem augstas kvalitātes DG sērijas konverteriem.

Uzmanību!
Pilnvērtīga autofokusa darbība kopā ar Teleplus Pro 300 1,4x DGX konverteru ir iespējama, izmantojot kameru objektīvus ar maksimālo apertūras atvērumu f/4 vai spilgtāku. Apgaismojuma un kontrasta nosacījumi tiek piemēroti tādi paši.


Optika

Objektīva bajonete
Nikon F
Palielinājums
1,4×
Gaismas zudums
1,4×
Optiskā konstrukcija
5 elementi 4 grupās
Pārklājums
Digital Multi Coating
Autofokuss
Apertūras kontrole
Elektroniskie kontakti

Vispārīgi

Diametrs (mm)
72
Garums (mm)
27
Svars (g)
132
Iepakojumā ietilpst
Telekonverters
Objektīvu vāciņi

Produktu kodi

EAN
4961607601341
Ražotāja kods
KE-MCP1DXN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Tartu Kaubamaja: Riia 1, Tartu

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt