BIG pagarinājuma gredzenu komplekts MFT (423075)

Pamatinformācija

  • 10 mm un 16 mm pagarinājuma gredzenu komplekts
  • Nodrošina tuvākas fokusēšanas iespējas
  • Ļauj iegūt labākus makro fotoattēlus ar esošo objektīvu
  • Pārraida autofokusa un apertūras datus
  • Saderīgs ar Micro Four Thirds sistēmas objektīviem

Prece ir arhivēta

Piekļūstot tuvāk, uzņemamais objekts palielinās (t.i. parādās lielāks skatu meklētājā un uzņemtajos attēlos). Pagarinājuma gredzeni ir ārkārtīgi noderīgi makro fotogrāfijā, ļaujot pārveidot praktiski jebkuru objektīvu makro objektīvā par nelielām izmaksām, vienlaikus saglabājot tā oriģinālo optisko kvalitāti.

DG pagarinājuma gredzeniem nav optisko elementu. Tie tiek uzstādīti starp kameras korpusu un objektīvu, lai izveidotu lielāku attālumu starp objektīvu un filmas/sensora plakni. Atvirzot objektīvu tālāk no filmas vai CCD sensora kamerā, objektīvs ir spiests fokusēties daudz tuvāk nekā parasti. Jo lielāks pagarinājuma gredzena garums, jo tuvāk objektīvs spēj fokusēties.

Lūdzu, ņemiet vērā:

  • Izmantojot pagarinājuma gredzenus, objektīvs nefokusēsies līdz bezgalībai. Fokusa diapazons tiks ievērojami ierobežots līdz ļoti tuvam fokusēšanās attālumam;
  • Izmantojot jebkuru pagarinājuma gredzenu, notiek gaismas zudums; dažkārt tas ir ekvivalents 3 f soļiem, lietojot vairākus pagarinājuma gredzenus kopā. Šāds gaismas zudums var ietekmēt kameras automātiskās fokusēšanās spēju. Gadījumā, ja objektīvs nespēj automātiski nofokusēties uz objektu, ieteicams izmantot manuālo fokusēšanu;
  • Atkarībā no pieejamā apgaismojuma un ļoti seklā lauka dziļuma dēļ, var būt nepieciešams izmantot manuālo fokusēšanu, ja objektīva automātiskais fokuss nefiksē fokusu;
  • Panasonic 45 mm Macro un PZ 45-175 mm objektīvi neatbalsta vairāku gredzenu izmantošanu vienlaicīgi. Visi Micro Four Thirds sistēmas objektīvi darbojas ar 10 mm vai 16 mm gredzenu atsevišķi. Gadījumā, ja parādās kļūdas paziņojums, mēģinot lietot šos gredzenus kopā uz kāda no šiem vai jebkura cita objektīva, lūdzu, izmantojiet katru pagarinājuma gredzenu atsevišķi.      

Pagarinājuma gredzens

Bajonete
Micro Four Thirds
Objektīva bajonete
Mikro četras trešdaļas
Pagarinājuma gredzena garums
10 mm
16 mm
Elektroniskie kontakti
Autofokuss
Apertūras kontrole

Vispārīgi

Materiāls
Metāls
Krāsa
Melna / sudrabota
Iepakojumā ietilpst
Pagarinājuma gredzenu komplekts

Produktu kodi

EAN
4151914230758
4501914230751
Ražotāja kods
423075

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt