BIG pagarinājuma gredzenu komplekts Nikon AF (423067)

Pamatinformācija

  • 12 mm, 20 mm un 36 mm pagarinājuma gredzenu komplekts
  • Samazina minimālo fokusēšanās attālumu
  • Labākas makro fotogrāfijas ar esošajiem objektīviem
  • Pārraida autofokusa un apertūras datus
  • Saderīgi ar Nikon F objektīviem

Prece ir arhivēta

Pagarinājuma gredzeni samazina objektīva minimālo fokusēšanās attālumu, tādējādi ļaujot vēl vairāk pietuvoties uzņemamajam objektam. Tiem ir objektu palielinošs efekts, kas lieti noder makro fotogrāfijā. Šie gredzeni ļauj pārvērst praktiski jebkuru objektīvu makro objektīvā, vienlaikus saglabājot tā oriģinālo optisko kvalitāti.

Pagarinājuma gredzeniem nav optisko elementu. Tie tiek uzstādīti starp kameras korpusu un objektīvu, lai izveidotu lielāku attālumu starp objektīvu un filmas/sensora plakni. Atvirzot objektīvu tālāk no filmas vai sensora kamerā, objektīvs ir spiests fokusēties daudz tuvāk nekā parasti. Jo lielāks pagarinājuma gredzena garums, jo tuvāk objektīvs spēj fokusēties.

  • 12mm, 20mm, 36mm pagarinājuma gredzenus var izmantot atsevišķi vai kombinācijā vienu ar otru
  • Ļauj uzņemt tuvplāna makro fotogrāfijas ar jebkuru objektīvu
  • Metāla cilindri un stiprinājumi


Izmantojot kameras TTL mērīšanas sistēmu, nebūs nepieciešama ekspozīcijas kompensācija (ekspozīcijas kompensācija nepieciešama tikai rokas mērītājiem).

  • Kenko automātisko pagarinājuma gredzenu komplekts DG ir saderīgs ar Nikon digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām un F bajonetes objektīviem. Tas ir optimizēts darbam kopā ar autofokusa objektīviem.
  • Kenko automātiskie pagarinājuma gredzeni ir apgādāti ar visām shēmām un mehāniskajiem savienošanas elementiem, lai uzturētu automātisko fokusu un TTL automātisko ekspozīciju, izmantojot tos kopā ar vairumu Nikon objektīvu, — pie nosacījuma, ka ir pietiekami daudz gaismas (f/5,6 vai spilgtāks), lai pienācīgi aktivizētu kameras autofokusa sistēmu. 

Pagarinājuma gredzens

Bajonete
Nikon F
Objektīva bajonete
Nikon F
Pagarinājuma gredzena garums
12 mm
20 mm
36 mm
Elektroniskie kontakti
Autofokuss
Apertūras kontrole

Vispārīgi

Materiāls
Metāls
Krāsa
Melna / sudrabota
Iepakojumā ietilpst
Pagarinājuma gredzenu komplekts

Produktu kodi

EAN
4501914230676
Ražotāja kods
423067

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt