Akumulatora zāles pļāvējs 40V 2.5Ah IKRA Mogatec IAM 40-3725 - PILNS KOMPLEKTS

405,65 €

Pamatinformācija

Elastīgums, komforts, augsta kvalitāte un uzticamība - visas šīs funkcijas apraksta „IKRA” tehniku. Visām precēm ir 24 mēnešu garantija ar pirkuma kvīti. Bezkameras motors nodrošina augstu griezes momentu, ilgāku darbības laiku un pagarinātu izturību
Elastīgums, komforts, augsta kvalitāte un uzticamība - visas šīs funkcijas apraksta „IKRA” tehniku. Visām precēm ir 24 mēnešu garantija ar pirkuma kvīti.
Bezkameras motors nodrošina augstu griezes momentu, ilgāku darbības laiku un pagarinātu izturību. Tas ir viegls, lai nodrošinātu vieglu manevrētspēju, centrālā augstuma regulēšana, spēcīgs metāla asmens.

Akumulators: 40 V / 2,5 Ah
Iekļauts akumulators un lādētājs: nē
Pašpiedziņa: nē, ir jāstumj
Darbības laiks (bez slodzes): līdz 42 min.
Uzlādes laiks: 3-5 stundas
Griešanas platums: 37 cm
Riteņi: 155 mm / 180 mm
Augstuma regulēšana: 3 pozīcijas, 25-75 mm
Savākšanas maiss: 40 l, plastmasas maisiņš
Svars: 14,5 * kg (bez akumulatora)
Klājs: plastmasa
Garantija: 24 mēneši
Ar akumulatoru un regulārs lādētāju


Vācu dārza tehnikas ražotājs „IKRA Mogatec” piedāvā zīmolus “Ikra Mogatec”, “Flexo Trim” un “Tonino Lamborghini” Baltijas valstīs un Skandināvijā. Šie zīmoli ir raksturīgi ar augstu kvalitāti, izturību un funkcionalitāti.Uzņēmums sagaida savu panākumu kopš 1977. gada, kad tika veikts pirmais zāģa trimmeris.
„IKRA Mogatec” rūpnīca ir aprīkota ar modernu tehniku, kas ražo visaugstākās kvalitātes elektriskās sistēmas, sajūgi un gultņu sistēmas. "Mogatec" rūpnīca ražo visaugstākās kvalitātes lāzergriešanas, rūdīta un dimanta asmeņus, kas tiek montēti ne tikai ar saviem zīmola produktiem, bet arī ar daudziem citiem pasaulē pazīstamiem zīmola produktiem.

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt