Steadicam Curve GoPro, zils

Pamatinformācija

  • Rokas stabilizators GoPro kamerai
  • Novērš drebelīgus ierakstus
  • Var izmantot arī kā parasto rokas statīvu
  • Fiksācijas mehānisms
  • Saderīgs ar GoPro Hero kamerām

Prece ir arhivēta

Steadicam Curve — uz žiroskopu balstīts rokas stabilizators GoPro HERO, HERO2 un HERO3 sporta kamerām. Ar šo stabilizatoru jāizmanto LCD BacPac displejs, lai panāktu pienācīgu līdzsvaru un monitoringu.   

Līdzko pienācīgi līdzsvarots, Steadicam Curve ļauj jums uzņemt ārkārtīgi plūstošus kadrus, neierobežojot jūsu kustību diapazonu. Tā kā HERO modeļiem, ar kuriem Curve ir savietojams, nav optiskās attēla stabilizācijas, šāds mehāniskais stabilizators ir vienīgais veids, kā patiesi izvairīties no drebelīga videoieraksta, filmējot ar rokās turētu kameru. Tas var arī palīdzēt samazināt kustības radīto “trīcēšanas efektu” — ļodzīgus, deformētus videoierakstus, ko izraisa GoPro “slīdošā slēdža” CMOS sensors.
 
Steadicam Curve ir samazināta tā radnieciskā lielāka izmēra modeļa Merlin versija. Tā izmērs un korpuss ir izstrādāts atbilstoši kompaktajam un dinamiskajam GoPro kameras raksturam. Kad to nelieto, rokturis aizlokās zem kameras stiprinājuma, fiksējoties pie rāmja. Šādā saliktā veidā Curve darboja kā rokturis, kas ļauj jums brīvi pārvietot kameru, turklāt varat to izmantot arī kā alternatīvu kameras atbalsta sistēmu tāda izskata kadru uzņemšanai, kur nepieciešams kameru turēt rokās, taču neupurējot balsta nodrošināto kontroli.    

  • Mehānisks stabilizators, kas paredzēts pilnīgai GroPro izolēšanai no roku drebēšanas un vibrācijas
  • Palīdz samazināt “trīcēšanas efektu”, ko izraisa GoPro “slīdošā slēdža” CMOS sensors
  • Savietojams ar GoPro HERO, HERO2 un HERO3 sporta kameru modeļiem
  • Nepieciešams izmantot LCD BacPac displeju pareizam līdzsvaram un monitoringam

Produktu kodi

EAN
884613020439
0884613020439
Ražotāja kods
CURVE-BL

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt