Manfrotto sarullējama soma Off Road Stunt (MB OR-ACT-RO)

Pamatinformācija

  • Praktisks sarullējams organizators
  • Ietilpina 3 sporta kameras
  • Liels daudzums dažādu kabatu piederumiem
  • Papildu tīklveida kabatiņas mazākiem priekšmetiem
  • Kompakts, taču ietilpīgs

Prece ir arhivēta

Manfrotto Off Road Stunt sarullējamais organizators ir īpaši paredzēts sporta kameru un piederumu pārnēsāšanai. Stunt sarullējamais organizators ir saderīgs ar GoPro® un citām sporta kamerām. Tas ir izgatavots no mīkstiem materiāliem un nodrošina visaugstākā līmeņa aizsardzību, pateicoties polsterētam kameras nodalījumam, kas ietilpina līdz trīs sporta kamerām. Manfrotto aizsardzības sistēma droši uzglabā kameras elastīgos un pielāgojamos iekšējos sadalītājos, sniedzot optimālu komfortu ikviena jūsu piedzīvojuma laikā. Organizators ir apgādāts ar vairākām kabatām dažāda izmēra piederumiem un elastīgu lenti mazākiem papildpiederumiem. Speciālais nodalījums ļauj jums uzglabāt savu Off Road Stunt kātu, turklāt pieejama vieta kabeļiem un citām ar jūsu kameru saistītām papildierīcēm. Piedevām jūs pat atradīsiet vienu papildu rāvējslēdzēja kabatu ar citu mazāku kabatiņu tajā, kas speciāli paredzēta SD kartēm.   

Piedzīvojumam beidzoties, vienkārši sarullējiet somu un ērti pārvietojieties kopā ar savu aprīkojumu!    

Somas tips
Futrālis
Materiāls
Neilons
Izmēri
26 × 16 × 6 cm
Iekšējā galvenā nodalījuma izmēri
23 × 10 × 5 cm
Piemērotas kameras
Piedzīvojumu kameras
Krāsa
Melna / sudrabota
Svars
200 g

Izmēri un svars

Bruto svars
0.25 kg
Neto svars
0.25 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221660029
719821404781
Ražotāja kods
MB OR-ACT-RO
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt