Samsonite Spectrolite Rolling Tote 17,3"

Pamatinformācija

  • Soma uz ritentiņiem ar klēpjdatora nodalījumu
  • Ietilpina ierīci ar ekrāna izmēru līdz 17,3 collām
  • Nodalījums 10,1 collas planšetdatoram
  • Daudz vietas personīgajām mantām
  • Lieli ritentiņi un teleskopisks rokturis

Prece ir arhivēta

Spectrolite nevainojami apvieno Samsonite galvenās pamatvērtības: stiprību un izturību, gudras funkcijas un elegantu, iedvesmojošu dizainu. Tā kļūs par jūsu pavadoni ikdienā birojā un biznesa braucienos, piedāvājot lielisku fleksibilitāti, lai pielāgotos jebkuriem apstākļiem.

Soma Spectrolite Rolling Tote ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona un ādas. Tā ir aprīkota ar lieliem iebūvētiem ritentiņiem un teleskopisku rokturi ar nospiežamu pogu. Lielais galvenais nodalījums aizdarās ar rāvējslēdzēju, iekšpusē atrodas kabata apģērbiem un gumijots nodalījums 17,3 collu klēpjdatoram. Priekšējā kabatiņa ar iekšējo organizācijas sistēmu nevainojami ietilpina viedtālruņus un citus nelielus objektus.  

Dizains

Somas tips
Koferis
Klēpjdatora izmērs
17.3"
Ietilpība (l)
44
Klēpjdatora nodalījuma izmēri

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
495
Platums (mm)
400
Dziļums (mm)
250

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Materiāls
Neilons
Mākslīgā āda
Svars (g)
3700

Produktu kodi

EAN
5414847406737

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt