Razer mugursoma Mercenary Backpack

Pamatinformācija

  • Ērta mugursoma
  • Ietilpina ierīci ar ekrāna izmēru līdz 14 collām
  • Aizsargājošs iekšējais dizains
  • Vairāki mazāki nodalījumi
  • Izgatavota no izturīga ballistiskā neilona materiāla

Prece ir arhivēta

Razer Mercenary mugursoma
Nekad nevar īsti zināt, kur dzīve aizvedīs, tāpēc Razer Mercenary mugursoma ir radīta, lai dotos jebkur. Izturīga, taču ērta — šī drosmīgā mugursoma spēj pārvarēt pat vissarežģītākās pilsētvides situācijas, vienlaikus droši pasargājot jūsu mantas.
Ietilpīgi nodalījumi droši glabā jūsu Razer Blade 14" un daudz ko citu, tādēļ pat tad, ja gaidāma aktivitātēm piepildīta nedēļas nogale, visu nepieciešamo varat ietilpināt savā Razer Mercenary mugursomā.

Radīta nopietniem pārbaudījumiem
Razer Mercenary mugursoma ir izgatavota no tādiem pašiem materiāliem, kādi tiek izmantoti armijas bruņuvestu ražošanā, lai no šķembām un atlūzām pasargātu to valkātājus, — bieza, blīvi austa un izturīga ballistiskā neilona. Šis ārējais apvalks, kas ir noturīgs pret ūdeni, skrāpējumiem un plīsumiem, bez piepūles pasargās jūsu aprīkojumu, ko ikdienā pārnēsājat sev līdzi, no jebkuriem skarbiem apstākļiem.

Aizsargājoša iekšējā konstrukcija
Ietilpīgā mugursomas iekšpuse ir izklāta ar TPU — gludu, skrāpējumu drošu materiālu, kas ļauj viegli ievietot un izņemt jebkuru pārnēsājamo priekšmetu. Polsterējums garantē, ka jūsu Razer Blade droši glabājas speciālajā klēpjdatora nodalījumā, savukārt plašais galvenais nodalījums neļauj jūsu aprīkojumam saskrāpēt vai sabojāt klēpjdatoru.

Pārnēsāšanas ērtums
Razer Mercenary bezrāmja dizains ar biezi polsterētām plecu lencēm un aizmugurējo paneli garantē komfortu un vieglumu pat tad, ja nesat sev līdzi pilnu datorspēļu komplektu. Īpaši izstrādāta krūšu siksna ļauj vienmērīgi sadalīt smagāku slodzi pa visu muguru, lai jūs mazāk nogurtu arī tad, ja jūsu mugursoma ir ļoti pilna.

Tehniskie dati:

  • Izgatavota no izturīga 1680D ballistiskā neilona;
  • Pret plīsumiem un ūdeni noturīga ārpuse;
  • Skrāpējumu drošs oderējums iekšpusē;
  • Īpaši pielāgota Razer Blade 14".

Dizains

Somas tips
Mugursoma
Klēpjdatora izmērs
14,1

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Materiāls
Neilons
Special materials
1680D ballistiskais neilons

Produktu kodi

EAN
8886419381327
811254026872
Ražotāja kods
RC21-00800101-0000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt